זוגיות תקועה

גאולה28

New member
זוגיות תקועה

היי , יש לי חבר כבר שנתיים יש ביננו אהבה ואפילו הציע לי להתארס איתו ....
אני מביאה אותו חופשי לבית שלי וכל המשפחה שלי יודעת עליו , הבעיה היא שהוא לא סיפר למשפחה שלו על הקשר הרציני שלנו
ועדיין לא הביא אותי לבית ,כל השנתיים היה אומר לי "בקרוב אני אפגיש לך את המשפחה שלי בקרוב ובקרוב אני מבטיח" וזה לא קורה
זה נשמע ממש לא רציני אני יודעת אבל למה הציע לי להתארס איתו אם הוא לא רציני ??
זה ממש מתסכל אותי עכשיו המשפחה שלי לחוצה על חתונה והכל וגם אני כמובן ורוצה לקדם עינינים והוא בכלל לא בעיניין
כשאני מדברת איתו על לחסוך כסף למצוא עבודה מסודרת הוא לא לוקח בכלל לידיים ולא יוזם שום התקדמות על החתונה
וזה מאוד מאכזב אותי , כשאני מדברת איתו על זה הוא רק אומר לי זה יקרה אל תדאגי אל - זה לא קורה !!!
לא הביא אותי לבית , לא חוסך לחתונה ולדירה , לא מדבר איתי על התקדמות
אני כל הזמן אומרת לו אני רוצה לגור איתך להתחתן לישון איתך , והוא לא אומר לי את זה הוא רק אומר אני אוהב אותך ומתגעגע
ובא לי לבלות פה ושם איתך זהו.... אבל מה שקשור לעתיד הוא לא מדבר מה אני אמורה לעשות ? ואיך להתנהג איתו ?

nirity1

New member
גאולה

השעון הביולוגי מתקתק והלחץ מתגבר. ממש אפשר לקרוא את זה.... אל תלחצי עליו לחסוך כסף לחתונה ודירה. אני חושבת שגם הנשואים שבגברים לא אוהבים שהאישה חופרת להם על זה
לגבי זה שעוד לא פגשת את המשפחה שלו - או שהוא מתבייש בך או שהוא מתבייש במשפחה שלו....

האמת, נשמע שהוא לא סגור על עצמו

אבל למרבה הצער הדרך היחידה לדעת את זה היא להמר על כל הקופה - כלומר לעשות את הצעד בעצמך ולהודיע לו שבעוד חצי שנה אתם מתחתנים ולקחת אותו לסיבוב גני ארועים. או שזה יצליח או שהוא יעלם.

newron26

New member
אחרי שנתיים ??? הוא מבטיח שזה "יקרה" ???

כנראה אני הולך לשנות לך את תפיסת העולם עד היום,

אבל גבר שרוצה להתחתן עם בחורה, שאוהב אותה, שמחזר אחריה, שמת שתסתכל לכיוון שלו - לוקח אותה גם לפגוש את אמא בשניה שהוא יכול ....

נראה לי שאם אחרי שנתיים, אתם לפחות לא שם - זה לא הולך להתרחש ... כי לא ממש בא לו עלייך .... - זאת האמת.

הוא "מתגעגע" ?? כנראה רק לגוף .... - והוא יכול להתגעגע גם לחתולה שהוא מגדל ....

סליחה על הבוטות אבל את צריכה להתעורר - אני אומר לך את זה כגבר - מי שרוצה אותך יעשה שמיניות כדי להכניס אותך מתחת לחופה (או כל טקס אחר... לטובת העניין) ולא יסתפק ב"בא לי לבלות איתך..." כי הוא באמת רק רוצה לבלות ....

עוד משהו קטן - לא הייתי משקיע כאן אנרגיות ... כי גם אם תסחבי אותו לחופה - אחרי החתונה הוא יתחיל עם פרצופים של "למה בכלל התחתנו" ו"מה אני עושה כאן איתה בכלל" - תגידי שלום יפה, נשיקה על הלחי, ותעברי לך לבחור רציני שרוצה לעשות לך ילדים יפים ...

אלא אם כן מתאים לך להיות צעצוע של מישהו לעוד כמה שנים, אז כבר תהיי גאולה35 .... אחרי זוגיות הרסנית,

בהצלחה !!

יכול להיות שאת קצת נסחפת...

איכשהו נוצרה כאן בשרשור שבחתונה, מי שמתחתן זה המשפחות, והקשר בין החתן והכלה הוא שולי...

אכן, יש כאן, ובעיקר בישראל איזו דעה רווחת כזו. אבל ישנם אנשים שאינם אוהבים את השלולית המשפחתית האינסופית הזו. הם לא אוהבים להיות חלק ממשפחה אחת גדולה שכולם מבקרים את כולם ומתערבים לכולם.

לכן יכול להיות שהוא לא מביא אותך לשם, כי הוא שומר על פרטיותו והוא חושש שברגע שיחשוף אותך, המשפחה שלו יתחילו להתערב לו בחיים, או שבכלל הוא לא אוהב ליידע אותם. זה עניין שלו עם המשפחה שלו.

מצד שני את נשמעת כזו שאוהבת את הדביקות המשפחתית הזו, לכן אולי הוא לא מתאים לך. אבל בוודאי שלא כדאי לך לנסות ללחוץ אותו בעניין. זה באמת עניין פרטי שלו.

newron26

New member
לא חשבתי עד כדי כך רחוק - אבל יש מצב לחלוטין.

ואם זה כך - שאפו לגבר !!

Amazona

New member

זו לא אינדיקציה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם שנתיים הוא לא הפגיש אותך עם משפחתו

הסיפור מסריח מין היסוד.
או שכמו שכתבה Amazona הוא נשוי.
או שהוא לגמרי לא רציני כלפייך ורק משתעשע בך.
או שבוא לעולם לא הולך להתחתן עם אף אחת.

טוב לא יצא מזה.

seeyou

New member
את בכלל מכירה את משפחתו/חברים שלו?

יודעת בכלל איפה הוא גר/עובד?

לי זה לא נשמע בחור "אמין"

אתם כבר לא ילדים

יוסי

גאולה28

New member
ידוע לי עליו את רוב הפרטים

אני יודעת איפה הוא גר ועובד והחברים שלו יודעים עלינו מפרגנים רק מהמשפחה הוא מסתיר

seeyou

New member
לדעתך יש סיבה שהוא מתבייש בך או במשפחתך?

אתם מעדות שונות?

גאולה28

New member
אנחנו מאותה עדה ,

גרים באותו עיר , הוא אמר לי שיש לו פחד לספר למשפחה שלו מהסיבה שיש לו 2 אחים גדולים ואחות גדולה שעדיים גרים בבית
ואין להם בת זוג /בן זוג והוא הכי קטן בבית אבל זה כזה לא קשור מבחינתי , וגם דיברנו על זה שזה לא אמור להפריע לנו בקשר
והוא הסכים איתי

Amazona

New member
הטיעון הכי אידיוטי ששמעתי בחיים שלי...

בכל מקרה

i rest my case

שיהיה לך בהצלחה.

למעלה