זוגיות פרק ב

לחן:)

ברור שהוא לא סתם לא הולך לאבא שלו.... מסתמן פתרון למשבר כנראה שילך לאביו רק פעם בשבוע יותר מתאים לגילו ובסופי שבוע תלוי תוכניות בילוי שלו איחוד משפחות אינו דבר שמתאים גם לי כרגע אני מאד מרוצה מצורת הקשר שמאפשרת זמן יחד ולחוד זמן לי לבד עם הבן וזמן לבד עבורו עם הדרדסים הקטנים שלו

אייבורי

New member
בלוף

בחיי הילד מנהל אותך כמו גדול. אבל שימי לב לבעיית סינכרון הוא מסרב היום לראות את אבא שלו פעם בשבוע מצד שני הוא מאיים שילך אליו לשבעה ימים. במקומך הייתי אורז לו מזוודה.

לאייבורי

דברים אינם שחור לבן הילד היה מעדיף לא ללכת לאביו כלל לא אומר שלא ליפגוש אותו אבל במקום ניטרלי האב חי עם בת זוג שאינה מאפשרת שום פעילות עם הילד ללא נוכחות שלה ועל רקע זה נוצרו קונפליקטים הילד מרגיש דחוי ומוזנח ומצד שני הבית של אביו הוא בית ללא ילדים בת הזוג של גרושי אינה אמא לילדים ולכן הילד מעדיף לעבור לשם ובלבד שלא לחיות בביתו עם ילדי בן זוגי האמת שגם אני לא מעונינת כרגע בחיים משותפים ואם לא היתה הבעיה של הנתק של הבן מאביו שזה דבר חדש היה מתאים לשננו להמשיך לחיות בשני בתים בכל מקרה מסתמן פתרון שמקובל על כל הצדדים הנוגעים בדבר וכן אין ספק שיש לי רגשות אשמה והילד מנהל אותי

במבי53

New member
אני סקרנית../images/Emo178.gif

ולאיזה פתרון הגעתם? ספרי. למען יראו וייראו

הפיתרון(הלא סופי:))

אמצע השבוע הבן ילון אצל אביו לילה אחד במקום שניים כפי שהיה עד היום ובערב זה אסע אני לבן זוגי לילה אחד בן זוגי ילון אצלי פעמיים בשבוע ילדיו אצלו...... סופי שבוע גמישים תלויים בתכניות הבן אני מבינה שנער בן 15וחצי רוצה לבלות עם חבריו ביום שישי בערב במקום לשהות עם אביו ואשתו בבית ללא ילדים כל סופש שני.לכן סופי שבוע אבא גמישים:אם יש בילוי יצא וילון אצל חבר או חבר ילון אצלו ואביו יאסוף אותו בבקר עד הערב. אם אין בילוי מתוכנן יסע לאביו. כלומר בן זוגי ואני ניפגש פעמיים בשבוע וכל סופש שני כרגע לא מתאים לי לעבור לחיות יחד ולאו דווקא בגלל התנגדות הבן אלא יותר בשל צורת האבהות שלו שהיא טוטאלית וחסרת גבולות ומאד שונה מהחינוך שאני נותנת לבני. לילדיו מותר הכל כולל כלכלית והשחתה של רכוש ולא בא לי לחנך אותם

למעלה