אוקי
קודם כל אהבתי מאוד את הכינוי שלך - זה רק אומר שיש במה להתמלא. עכשיו, מה שעליך להבין זה שלא אישתך היא הבעיה- אלא המחשבות שלך הן הבעיה. מה שקורה זה, שאתה יושב לשיחת נפלאה עם אשתך, אתה מקשיב לה, אתה מדבר, אתה מבין, אתה מפנים, ורגע אחרי - באה המחשבה - שהיא הרגל! לא יכול להיות, היא מרמה אותי. עכשיו, אתה לא יכול לדעת אם זה נכון. לעולם אין לך מושג מה עובר לאדם אחר בראש- כל מה שיש לך - זה מה שיש לך בראש. וכשאתה מאמין למחשבה הזו שהיא מרמה אותך, יכול מאוד להיות שזה לא נכון - ואתה ממשיך להאמין למחשבה הזו, לחפש אותה , לתפוס אותה ברמאות על מנת להוכיח שאתה צודק. עכשיו - קודם כל - מה נותן לך להיות צודק? האם אתה מנצח כשאתה צודק או שמא אתה מפסיד? הרי שמת לב שבשיחה אתמול - היית קשוב ולא צודק, ולכן יכולתם לדבר כמו בני אדם ולקדם את שניכם. כלומר- שניכם מנצחים - כי אתה משמר את הזוגיות וגם היא. והכי חשוב- זה אומר שאפשר לדבר. וזה בהחלט לא מובן מאליו. שים לב כמה מחשבות מקדמות ונפלאות אתה פוסח, ונותן את תשומת לבך לרמאות? העניין הוא בלאנק יקירי, לאן שהולכת תשומת הלב, שם נוצרת האנרגיה, ושם נוצרות התוצאות ואני אסביר. כשאתה עסוק בלחפש רמאות, אתה נמצא בתדר הזה, אתה חושד באשתך - היא בין אם היא מודעת לזה ובין אם לא, מקבלת את התדר הזה ממך, ומתחילה להרגיש שהיא צריכה ללכת על ביצים, ולכן היא מתחילה להסתיר ממך דברים כי היא חוששת מהתגובות שלך - ואז אתה תופס אותה במשהו שהיא הסתירה, והופ - הוכחת שאתה צודק ותפסת אותה מרמה - ואין לך מושג שלמעשה אתה יצרת מציאות בעצמך. כשאתה נותן תשומת לב ומאמין למחשבה מסויימת, מיד עולה רגש שתואם לאותה אמונה - כלומר - אני מאמין שאשתי מרמה אותי, ומיד עולה רגש של כעס, חשדנות, תסכול, פחד.. או-אז, התגובה שלך היא אוטומטית - כשהרגש עולה- התגובה יוצאת אוטומטית - ואז התגובה שאתה מקבל בחזרה - היא תואמת לתגובה שלך. אתה צועק נגיד, אתה מקבל צעקות חזרה או התגוננות... באותה מידה, הייתי מאמין למחשבה- אשתי באמת רוצה להרגיש טוב ביחסים איתי, היא באמת אוהבת אותי ורוצה טוב לשנינו, כמו שהרגשת תוך כדי השיחה.. שחסר לה תשומת לב ממך (היא לא מחפשת את זה ממישהו אחר - אלא ממך היא אמרה לך) או-אז - מיד עולה רגש תואם - אהבה, מלאות, חמלה.. ואז תגובה נובעת משם - והתגובה שאתה מקבל תואמת חזרה. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך - אלו תגובות אתה רוצה לקבל - ואז תדע איזה תגובות לתת. החיים הם מראה. ומעבר לזה, גם לך וגם לאשתך הדבר הכי חשוב הוא - שתרגישו טוב -וכל אחד מכם אחראי הבלעדי על האושר שלו. אשתך לא מחזיקה במפתחות לאושר שלך - זה בך, רק אתה יכול להוציא את האושר ממך החוצה- לעולם הוא לא חיצוני לך . והיא אותו דבר לעצמה. היופי הוא שאתם יכולים להוות מקור השראה אחד לשנייה, להעצים אחד את השניה במקום לחשוד או לכעוס או להתרחק. זה בידיים שלכם ונשמע שהשיחה אתמול היתה צעד נפלא בכיוון. אז תמשיך את הכיוון קדימה - אל תחזור לאחור. שים לב שאלו רק מחשבות שלך, הן לא אמת. אין לך מושג מה היא חושבת - רק מה אתה. פה טמונה האחריות. והיא רק שלך. בהצלחה.