זוגיות ללא חתונה

מוק82

New member
זוגיות ללא חתונה

שלום לכולם,
אנחנו במערכת יחסים שנתיים וחצי. הוא גרוש, ללא ילדים. יש לנו קשר נהדר ובאמת שכיף לנו ביחד אבל הוא שולל על הסף חתונה שניה. אני? יותר מפריע לי שהוא מחליט בשבילי. ברור לי, גם בלי קשר ליחסים בינינו שאני לא באמת רוצה אירוע גדול, אני מבחינתי לא באמת רוצה אירוע. אני רוצה שהוא ירצה אותי כל כך שהוא ישנה את דעתו. מרגיש לי רע להגיע לחתונות ולשמוע אלפי ברכות "בקרוב אצלך" ולדעת שזה לא יקרה. זה לא שאני לחוצת חתונה, מעולם לא הייתי. אבל יש משהו בהרגשה הזו שמישהו מקבל החלטה בשבילי שמעצבן אותי. דווקא כאן, בנושא הזה. אין לי ספק שהוא מחוייב אליי ב100% ואין לי אשליה שטבעת ואירוע טיפשי ימנעו ממישהו לעבור הלאה אם לא טוב לו. אבל איפשהו בכל זה אני קצת רוצה את המחווה הטיפשית הזו. קצת מקנאה בחברות שלי, שלהן יש חתונה ותואר. לי יש בן זוג.
אז כמה זמן שזה יושב לי לא כל כך במקום ואני לא יודעת בעצם איך להתייחס לזה.
יש כאן זוגות נוספים שקיבלו החלטה כזו? איך מתמודדים עם זה??

מה נישואים יתנו לך שחיים משותפים לא נותנים?

אולי לנסות למצוא פשרה כלשהי שכן תצביע על מחויבות מבחינתך-אולי טקס אישי שלכם בלי אנשים סביבכם אפילו, רק משהו אינטימי שלכם שהוא יהיה כמו חתונה.

מוק82

New member
זה לא פשוט לוותר לגמרי

במיוחד כשכל חודש יש חתונה וכולם לוחצים. תמיד אני מוצאת את עצמי מודה שאני לא במעמד ואז גם קצת בוכה כי אני לעולם לא אקבל את זה.

התחייבות.

מעבר לכך הסמליות בכך שהוא (הגרוש) מבטא בטבעת שנותן (נתינה) את אהבתו אליה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אה. שכחתי.
שלום. ברוכות הנמצאות.

Bogen2

New member
גם אני לא רציתי לוותר על חתונה

עבורי יש משהו הכרחי בהצהרת הכוונות הזו.
במקרה שלנו, זה הדליק לי נורה אדומה נוספת לגבי רצינות כוונותיו לחיים משותפים, אבל זה לא כך בהכרח אצל האחרים.
כיום יש שפע של אפשרויות התחייבות, מהסכמים עד נישואים אזרחיים(מה שאני רציתי).
מצד שני, אם אין לך ספק שיהיה שם עבורך ב-100%, אולי תצטרכי להשלים עם זה...

dify

New member
אני יכולה

לתאר לעצמי איך הוא כותב הודעה פה שנשמעת בדיוק כמו שלך אבל מהכיוון השני. איך עם כל זה שיש אהבה וטוב לכם יחד ואתם בטוחים במאה אחוז באהבתכם, את לא מוכנה לוותר בשבילו, שכבר עבר את זה פעם אחת ומרגיש שזה היה יותר העמדת פנים מאשר תוכן משמעותי וממש לא רוצה לעבור את זה שוב, איך רק בגלל "מה יגידו" את לא מוכנה לבוא לקראתו ולהבין אותו ולוותר על ערב אחד של רושם בשביל הבן אדם שאת אוהבת שלו זה ערב מעיק שרחוק מאד מלהיות ערב מרגש והוא אפילו לא יכול להתחבא בצד כי הוא חתן האירוע.

את מבינה?
אם את רואה בכניעה שלו לרצון שלך את הסימן לאהבתו, ממש באותה קלות אפשר לראות את הויתור שלך כסימן לאהבתך.

אני אישית מחזיקה בדיעה שאין שום ערך לא לחתונה, לא למסיבה, לא לטקס, לא להצהרה, לא לטבעת. כל הדברים הללו זה שטויות במיץ. רושם שיטחי. לא נוגעים בשמץ ממה שחשוב באמת.

אדם יכול להתחתן במסיבה ענקית עם טבעת והצהרת אהבה ענקית לפני כולם ומתנות יקרות לזוגתו אבל בפועל לבגוד בה, להיות אלים, להיות אדיש, להיות מנותק ריגשית, לשים אותה אחרונה בסדר העדיפויות שלו אחרי משפחת המוצא שלו, החברים שלו, העבודה שלו, התחביבים שלו ואולי איזו התמכרות קטנה או שתיים.. אז עשו אירוע, אז מה... והיא מעמידה פנים שהכל בסדר ונורא רוצה להאמין שהכל בסדר, ו.. שום דבר לא בסדר, העיקר יש לה את החותמת "נשואה".
אין למילה הזו ולו שמץ של ערך, של משמעות.

אז אם תגידי שאת רוצה להרגיש שהוא מחוייב לך, שאת מרגישה שהוא לא רוצה טקס כי בלב עמוק את לא בטוחה שהוא שלם עם הבחירה בך ושאת חוששת שהוא לא רוצה להצהיר עליך כי הוא מתבייש בך/ מעדיף לשמור אותך על אש קטנה עד שהוא יתאהב באחרת / מעדיף שלא ידעו עליך כדי שהוא יתפס כרווק מבוקש בעיני אחרים וכד'. אם זה המצב, אז אני מבינה את החשש שלך, זה לא מה יגידו הדודות, זה התחושה שלך שאת לא באמת הבחירה שלו.

אבל אם את מרגישה שאתם יחד במלוא מובן המילה, שכלפי כל מי שמכיר אתכם אתם זוג לכל דבר, יש לכם תוכניות אמיתיות לעתיד (לקנות דירה יחד? להביא ילדים יחד? יש לכם איזה מסגרת זמן ומאמץ לקראת מימוש התוכניות הללו), אם את מרגישה שאת הדבר הכי חשוב בחייו, שהוא לא עושה צעד בלי להתייעץ איתך, שהוא מציג אותך בגאווה לכל מי שהוא מכיר בתור זוגתו, שהוא מת לסיים את העניינים וכבר לחזור לבלות איתך את הערב. אז וואלה, יש לך זוגיות נהדרת ומה זה בכלל חשוב מה כתוב לך בתעודת הזהות? תעריכי כל קמצוץ של מזל לחיות בכזו זוגיות, זה לא ברור מאליו בכלל.

זה לא אומר שאת חייבת תמיד לוותר על מה שחשוב לך, זה לא אומר שהוא חייב לוותר. אבל אני מאמינה שברגע שתרגישו שהאחד מבין את השני אז יהיה לכם יותר קל למצוא פתרון שמתאים לשניכם. לכן הדבר הנכון לעשות הוא גם להבין מה באמת מטריד אותך פה... וגם להבין מה הוא לא רוצה ולמה. וגם להסביר לו מה את רוצה ולמה, כך שהוא יבין אותך ויחד תנסו למצוא את הדבר שיספק את שניכם.

ואם לתמצת את מה שכתבתי בשלוש שורות:
1. תבדקי מה באמת באמת מפריע לך
2. אם הקשר באמת טוב את יכולה לצפצף ציפצוף ארוך על מה יגידו
3. תדברו שיחה פתוחה אמיתית מלב אל לב כדי להגיע להבנה אחד של השני, זה יעזור לכם להגיע להסכמה.

מוק82

New member
לחתונה עצמה אין משמעות

גם באמת שלא מתאים לי טקס דתי (מסיבות שקודמות למערכת יחסים איתו).
אבל מרגיש לי חסר איזה טקס כלשהו. איזה עניין של מחוייבות.
העניין הופך רגיש ומסובך יותר כאשר מערבים ילדים. הוא נורא רוצה ואומר שזה יהיה המחוייבות שלו כלפיי (כלומר רשמית כי הוא מאוד מחוייב כלפיי אבל אין דרך רשמית שהוא מראה את זה). העניין הוא שאני פחות רוצה ילדים.
אני מבינה את מה שהוא חושב, אנשים באמת עוזבים גם נישואים, ולראיה זה מה שהיה לו. אבל אני חושבת שהצהרת כוונות רשמית היתה עוזרת לי להרגיש בטוחה יותר.

Bogen2

New member
משמעותי יותר בעיניי

הוא הפערים ברצון שלכם בילדים.
ובכל מקרה, בעיניי התחמקות בכל סוג של נישואין מדליקה נורה אדומה...

מוק82

New member
אני מניחה שזה נשמע ככה מבחוץ

אני בטוחה שהכוונה שלו להמנע מחתונה נוספת מגיעה מהמקום בו הוא כבר נכווה בעבר.
הפער ברצון שלנו כלפי ילדים יגיע לגישור. אני לא שמתי טאבו על הנושא והוא כרגע לא לוחץ.

dify

New member
אני אענה לך מהמקום שלי

שכנראה מזדהה מאד עם המקום שלו, אז אולי נוכל לפתח ככה איזה שיח :)

אני זו שמתנגדת אצלנו לחגיגה הצהרתית.
וילדים בעיני הם באמת הצהרת מחוייבות ענקית, אם כי לא כל כך לזוגיות כמו שזו התחייבות כל החיים להיות תקועים אחד עם השני כי לעד נשארים הורים של אותו ילד. כמה המון תסכול שאני רואה בזה אצל זוגות גרושים... בדיוק השבוע ראיתי את הסרט "מחפשים את המטמון" של נדן פינס, סרט חזק חזק חזק ומרגש, דוקו, עוצמתי ברמות, אחד הטובים שיצא לי לראות, על להיות ילד של זוג הורים גרושים שכאלו עם פרק ב' וכו' על כל המחירים של זה, לא רק בגיל ההתבגרות אלא אצל ילדים מבוגרים (בני 30+)
ההורים נשארים הורים גם כשהזוגיות כבר מזמן איננה...
(זה משודר ביס ואני ממליצה בחום לא לפספס אם זה ישודר שוב, זה בעיני סרט חובה, טריילר שלדעתי ממש לא מתחיל לתפוס את האיכויות של הסרט: https://www.youtube.com/watch?v=y5QW4eyHQmI)

בעיני אין לערב הזה שום משמעות. כשאני הולכת לחתונות של אחרים, אני מתנצלת אם אני פוגעת במישהו, אני תמיד תוהה למה הצורך הזה לנפנף ולקבל את האישור מבחוץ שהם זוג. הלא מי שיש לו זוגיות טובה יודע את זה, הוא לא צריך את האישור של כולם. ומי שאין לו זוגיות טובה, חתונה לא תעזור ולא תשנה שום דבר, אולי יהיה להם יותר קשה בירוקרטית להיפרד, אבל לקשור מישהו אליך רק בגלל חשש מבירוקרטיה נראה לי דבר רע מאד לזוגיות, אני לא רק שלא מאמינה בחתונות אלא להיפך, אני מחזיקה בעמדה שבה עדיף שהכל יהיה מאפשר פרידה קלה ונוחה ברגע שבאמת רוצים. לא מחזיקים אף אחד בכוח. אם נמצאים יחד זה בגלל אהבה ושמחה על הקשר ולא משום סיבה אחרת.

אז יש את הדודות שאני רואה פעם ב.. שאולי עבורן אני רווקה, אגב, אני חושבת שזה שאין לי ילדים בטח גורם להן לרכל אפילו יותר (ובמקרה האישי שלי זה שאני לסבית בטוח גרם להן לרכל על "מסכנותי") אז שירכלו
כולנו מרכלים
זה אנושי :)
אני מכירה את החיים שלהן, שעשו הכל לפי הספר, כולל הטקס והטבעת, להגיד לך שהייתי מתחלפת עם מי מהן? ממש ממש לא (מצחיק, אבל אני רואה בעיני רוחי שתי "דודות" מאד ספציפיות, "פולניות" זקנות שמעבירות ביקורת בצורה הכי דוחפת אף שאפשר. אני גם מכירה את עלילות חייהן, אחת עם בעל דון ז'ואן שבגד בה כל חייו, והשניה עם בעל אדיש ואנמי שמעולם לא באמת היה שם לצידה, פעם היא אפילו שיתפה אותי, למרות פערי הדורות ביננו, בכמה הזוגיות שלהם היתה מייאשת עבורה ועל סף גירושין) אז הן, הן אלו שמרגישות בעמדה לשפוט אותי ועליהן אני צריכה לעשות רושם? רק כדי שיגידו שאני נשואה ולא שאני רווקה? זה מה שמשנה לי?

מי שמכיר אותי, אותנו, יודע שיש לנו זוגיות איתנה ואוהבת. מי שלא מכיר, כנראה לא מספיק קרוב ולא מספיק חשוב, שיחשוב עלי מה שהוא רוצה (סביר שהוא חושב עלי הרבה פחות ממה שנדמה לך
אני מעריכה שאני לא עד כדי כך מעסיקה את היום יום של הדודות).

בינתיים אני יודעת איך אני חיה את היומיום, וזה מה שחשוב. אני לא מסכימה להצהיר הצהרות גדולות וריקות על "לעד", זה בעיני שיקרי וצבוע, אף אחד לא יכול להבטיח לעד שום דבר, וגם אם אני מוכנה ורוצה להתחייב, זה עניין ביני לבין זוגתי ולא קשור בכלל להצהרה על במה קטנה לכל העולם. מה גם שכולנו יודעים שאפילו הצהרות בכתב אפשר להפר ואפילו די בקלות, אז מה הטעם? מה שחשוב זה מה שעושים בפועל ולא מה שמדברים. מילים זה זול. הכי קל לקשקש מילים, יותר קשה להיות שם באמת.

אז אני ממש מקווה שזוגתי חווה אותי כנמצאת שם באמת, כמו שאני מקווה שאת חווה את בן הזוג שלך כנמצא שם באמת. זו הזוגיות האמיתית. לא חתונה, לא טבעת, לא הסכם חתום, לא ילדים משותפים, לא חשבון משותף ולא שאר השטויות. זוגיות אמיתית זה כשאת מרגישה שאתם הכי חשובים אחד לשני, בראש סדר העדיפויות. כשאת מרגישה שהוא נמצא שם עבורך ורוצה להיות שם עבורך, בטוב וברע, בחברות וברגש, ביומיום ובנקודות הקיצון. יחדנס.

זה המבחן האמיתי לזוגיות. כל השאר זו העמדת פנים ריקה, שקר עצמי, אם זה לא נמצא בה. זו דעתי.

פעם נהגת להגיד לזוגתי שאנחנו לא נצהיר הצהרות גדולות לעתיד. שאנחנו נחגוג אהבה ששרדה, נחגוג מה שכבר הוכיח את עצמו. אמרתי לה- נחגוג כשנהיה יחד שנתיים, חמש, עשר שנים...
עשר שנים יחד אנחנו נחגוג בעוד 3 חודשים בערך
לאור זה שאני עדיין לא מרגישה שום רצון וצורך בהצהרה לדודות, דחיתי את המסיבה לחגיגות ה25 שנים יחד

להגיד לך שזוגתי מתלבטת לגבי רצינות הזוגיות שלנו? אני משוכנעת שלא :)))
להגיד לך שיש מי שחושב שאנחנו לא באמת זוג (כי אנחנו נשים, כי אין לנו ילדים, כי לא "התחתנו".. בטח שיש, אבל זה כאלו שלא שמחים בשמחתינו, בלי קשר לכל התירוצים שלהם).

פעם היה בתפוז פורום נשואים טריים, זה היה פורום שהגיעו אליו זוגות מפורום חתונות מיד אחרי החתונה שלהם ונשארו לכתוב בו הרבה שנים אחרי זה. אחד הדברים המעניינים שקרה בו זה שהיו מגיעות בחורות, להתייעץ כמוך, לגבי החתונה שלהן, והרבה מהכותבות שם, שבעצמן פעם היו בחורות צעירות ונרגשות שערב החתונה היה כל עולמן, היו כותבות, ממרום נסיון החיים שלהן, שהיום הן היו עושות אחרת, היו מוותרות על כל הטררם והערך שהן ייחסו לאירוע הזה, היום הן מבינות את המשקל היחסי של זה בתוך חיי זוגיות והחיים בכלל ומבינות שזה הרבה יותר מהומה מהערך האמיתי של זה. שלו היו מתחתנות היום היו בוחרות אחרת לגמרי, אם בכלל. חלקן התגרשו והתחתנו פעם שניה בצורה הרבה יותר קטנה וצנועה, לא בגלל שהן לא שמחו באהבה שלהן, להיפך, רובן מעידות שהפעם השניה היא הדבר האמיתי בניגוד לפעם הראשונה, אלא בגלל שהן שינו את נקודת ההסתכלות על מה שחשוב בחיים.
לדעתי בן זוגך עבר תהליך דומה.

בקיצור, עד כמה שאפשר להגיד עלי בקיצור
, אם באמת באמת באמת הקושי שלך הוא רק עצם הטקס, אז זה לא באמת ביג דיל. זה לא ביג דיל לשני הצדדים, לא לך לוותר על זה, ולא לו לעשות איזה טקס פרטי קטן משלכם מול קבוצת האנשים הקרובים אליכם באמת. טקס שיחתם בהצהרה או בחוזה (ולא במעבר ברבנות, כי עם כל הכבוד, נישואין אזרחיים עוברים דרך הרבנות בחזור..) תנסו להגיע להבנה. זה בעיני המפתח להכל.

בהצלחה!

מוק82

New member
שמחה עבורך על ההשלמה

אני נורא רוצה לוותר על הרעיון. אני לא אוהבת הרבה דברים ברעיון של חתונה. הבנתי שזה העיקרון שלא תהיה חתונה מציק לי. בפועל אני יודעת שהייתי נחרדת ללבוש שמלה לבנה מטופשת ולעמוד בחופה עם רב. הייתי מרגישה צבועה לעבור תהליך כזה שאני לא מסכימה עם חלק מעקרונותיו.
אולי זה באמת מונע משיקולים של אגו, אני רוצה את הרומנטיקה מסביב לזה. מה לעשות, בחברה שלנו כשהחור בוחר טבעת כבור אהובה שלו. מארגן הצעה רומנטית. מבטיח לה את החיים שלו. בחברה שלנו זה נחשב שיא הרומנטיות. אני מניחה שאני קונה את זה.
ברור לגמרי שחתומה היא לילה אחד בלבד. כל השאר יהיה כמו שהוא עכשיו. אבל קשה לי לוותר לגמרי.
מכאן נובע הקונפליקט הפנימי שלי. מצד אחד הרצון שהוא יגיד לי שהוא שלי (כאילו יש ספקות בכלל) ומנגד התנגדות מוחלטת לכל מה שכרוך בהשלכות של זה.
אגב למען הסר ספק אני שקופה איתו בנושא. דיברנו על זה כבר כמה פעמים. פשוט שנגמר לי הצורך לשתף אותו בזה שעדיין מציק לי הנושא. הוא נוטה להינעל בעמדה שלו וזה עניין שלי. איך שאני מתמודדת עם הדואליות הזאת ברגשות שלי.
היו לנו שיחות על דברים שמאחדים שקלנו פעם לאמץ שם משפחה משותף ומשום מה ירדנו מזה. אימצנו חתול ביחד. אני די בטוחה שמתחשבן יהיו לנו ילדים ביחד.
אבל אני מנסה להגיע למקום הזה שאני שלמה עם ההחלטה הזו. שהיא תהיה החלטה שלי כמו שהיא שלו. עדיין אני לא שם.

רואה 6 6

New member
אני חושבת שזו החלטה בשבילו,לא בשבילך.

אני מאוד נוטה להבין גרושים/שות שלא מעונינים להיכנס בדלתות הרבנות שוב. אם שאר התכנונים שלכם זהים,שאר המטרות ולוח הזמנים והערכים שלכם חופפים,זו המהות שכדאי לך להתרכז בה, לא בטקסים.
כמובן שהטקס עשוי ליהיות משמעותי מאוד עבורך ואין לי מה להגיד אחרת בנוגע לכך. אם כל היתר יפה ותקין אני מציעה למצוא דרכי חשיבה נוספות.

אני כל כך מבינה אותך

הייתי בול במצב שלך לפני כמה שנים.
לצערי אין לי תשובות טובות בשבילך...
גם במקרה שלנו היה מדובר בזוגיות חזקה ומצויינת שלא באמת היה צריך טקס כדי לאשרר אותה, ובכל זאת משהו אצלי ממש רצה את זה. אין לי הסבר רציונלי, זה פשוט משהו שמגיל 0 חופרים לנו למוח וגם אני נכנסתי לזה.
בן הזוג שלי גם הוא היה גרוש ובמקרה שלו היה גם מדובר בגירושים מאוד רעים, אז בהחלט הבנתי את הרתיעה שלו ובכל זאת לא יכולתי להפסיק לרצות.
&nbsp
אני יכולה להגיד לך שבאיזשהו שלב פשוט ויתרתי על זה, הבנתי שזה לא יקרה והחלטתי שאני מוכנה לוותר על זה למרות הכאב שזה גרם לי. אבל איכשהו דווקא אז הוא כנראה הבין שזה יעשה אותי מאושרת והציע לי...
להגיד לך שהחתונה שינתה משהו? לא. הזוגיות שלנו היתה מצויינת לפניה ואחריה. אבל בכל זאת היא היתה חוויה נהדרת ולא הייתי מוותרת על זה, למרות שבראש אני מבינה שזה סתם טקס.
&nbsp

מוק82

New member
נכון מאוד. זה סתם טקס

אבל זה טקס שכמעט כולם עוברים. ולמרות שבעצם אני לא רוצה את האירוע עצמו או את הרבנות אני עדיין רוצה איזשהי הצהרת כוונות.

נשמע שחוץ מאגו אין לך הרבה מניעים לחתונה

אני אישית דווקא כן רואה חשיבות גדולה בחתונה (בעיקר בנישואין), אבל לא נראה שאת רוצה חתונה בגלל המשמעות שלה, אלא בעיקר כי נעלבת שהוא לא רוצה.
מציעה לך לחשוב על זה קצת. להוציא מאה אלף שקל על ערב אחד רק כדי לא להיעלב זה מחיר יקר לשלם. האם הוא שווה לך?
&nbsp
והערה... הוא ממש לא מחליט בשבילך. הוא מחליט בשבילו. מה לעשות שזאת החלטה שמשפיעה עלייך? הוא לא רוצה להתחתן. אם זה כ"כ קריטי לך את יכולה למצוא מישהו שכן רוצה... אין לך מה לכעוס עליו שהוא החליט בשבילך כי זה לא המצב.
&nbsp
אני מציעה שתתבשלי עם זה קצת, תחשבי על המניעים שלך ומה בעצם חשוב לך בחתונה, ואולי תמצאו איזו דרך ביניים.
אין מניעה לעשות מסיבה גדולה עם משפחה וחברים ולהסביר שזו "חגיגת האהבה והמחוייבות" שלכם, או "טקס הקמת משפחה", או כל מיני דברים.
אם דווקא הפן הרשמי חשוב לך, אולי תערכו הסכם אצל נוטריון?
יש כל מיני דברים, אבל בשביל לחשוב על פתרון לבעיה צריך קודם כל להבין את הבעיה עצמה לעומקה, מה הצרכים ומה הרצון.
&nbsp
בהצלחה

הערה לגבי כסף.....

לרוב.. הכסף שהאורחים מביאים מכסה את עלות ההוצאות + יש רווחים..
ואם ההורים עוזרים בהוצאה.. אז בכלל..

בכלל חתונה זה עסק משתלם - בהרבה משפחות - ההורים עוזרים גם בקניית בית/ משכנתא, ציוד חשמלי, ריהוט.. וכד'

שלא לדבר על תנאים משופרים - בלקיחת הלוואת משכנתא וכד'..

מוק82

New member
לא מכירה הרבה אנשים שחושבים

שחתומה היא עסק כלכלי משתלם. אני ממש לא מאמינה בזה.. :)

כל מי שאני מכירה חושב ככה..

פחות אולי מודים בזה כי בכל זאת...
זה לא צנוע...ולא נעים...

אבל זה דיי ברור שזה הכיוון -בחברה הקפיטליסטית שלנו
בנישואין ראשונים בעיקר אצל זוגות חילוניים..
(ובסתר חדרי חדרים.. גם אצל דתיים לאומיים.. אולי קצת פחות אצל חרדים אמיתיים יראי שמיים - שגם אצלם אולי הכסף לא חשוב.. אבל אחרי החתונה יקבלו עזרה במשכנתא או שכ"ד)

מוק82

New member
ממש לא כועסת!

אבל קצת נעלבת. מה לעשות, מגיל קטן החברה מכתיבה לנו שזה חשוב. זה קצת חשוב לי שיהיה לנו משהו רשמי בינינו. נשבעת שהייתי מסתפקת בטקס שרק אנחנו נוכחים בו. החלפת טבעת גם תספק אותי. אפילו קעקוע כלשהו משותף. אבל חתונה גדולה ויקרה? רחוק ממני גם אם היה לי גבר מיליארדר.
כל זה לא מפחית מעוצמת האהבה שלי אליו. אני גם יודעת שהוא מחויב ומאוד אוהב אותי. בגלל זה לא מספיק חשוב לי לדחוף אותו למשהו שהוא לא רוצה. אני בהחלט מבינה אותו. נשבר לו הלב פעם אחת ממישהי שהוא חשב שהוא יחיה לצידה לעד. מהמקום שאני עומדת בו אני מבינה אותו ורוצה קצת את מה שהיא קיבלה ממנו (ואז השליכה).
אגב זה לא חייב להיות הגיוני. יכול להיות שזה אגו אבל ככה אני מרגישה.

למעלה