זוגיות במשבר

simong4

New member
זוגיות במשבר

אני נשוי ואב לארבעה ילדים מזה מס' חודשים שאשתי מתעלמת ממני ומתרחקת ממני בכל המובנים ולאחר פעמים מספר שפניתי אליה לשאול "מה קורה?" בהן נעניתי ש"הכל בסדר" התעקשתי וביקשתי לשבת לשיחה בה היא אמרה לי שיש לה משבר רגשי כלפי ובנוסף המראה שלי לא נראה טוב , שאני רזה מדי וכ' (אגב אני נראה טוב וצעיר בהרבה יחסית לגילי)
לצורך רקע כללי אספר לכם כי אני בעל מעורב ושותף מעשי בכל מה שקורה בבית ובחיי הילדים חיי המין שלנו הם טובים אני מפנק ונותן יחס טוב לאשתי ויד חופשית בניהול והוצאת כספים רק לדוגמא אפילו קניית רכב (130אלף ש"ח) נעשתה על ידה ללא ידיעתי כאילו "הפתעה" (לעצמה)

אני הייתי רוצה לדעת אם טוב לב / שותפות מלאה /חברות טובה / יחס מעולה / מתן יחס כשל "נסיכה" לאישה - הם מתכון בטוח לניצול וזילזול של בת הזוג?

niva99

New member
יתכן ועניין הנתק זה לגמרי שלה

רגרדלס למי ומה אתה ולכמה אתה משקיע.

לפעמים גם שוקולד הנצרך בכמויות גדולות מידי - נמאס ממנו.

לא ציינת את גילכם - האם היא בסביבות גיל הארבעים?

simong4

New member
כן

היא בסביבות גיל ה- 40
כלל הנתינה שלי מוגדר על ידך "כשוקולד" אז כן

nirity1

New member
האמת היא שיש משהו מאוד מזלזל

באיך שניסחת את השאלה. יכול להיות כי אתה פגוע ויכול להיות כי אתה לא נהדר כמו שאתה חושב שאתה...
מה זאת אומרת שאתה נותן לה לנהל את הכסף, וואלה אתה ממש לארג' לתת לאשה לנהל את הכסף.... אצלי בבית אגב זאת לא פריווילגיה אם אני לא אטפל בכסף....אז ינתקו את החשמל :)
בכל אופן משהו באיך שניסחת הפריע לי , מי יודע , אולי אתה עושה דברים שמפריעים לאשתך ואתה אפילו לא מודע

simong4

New member
האמת ניא שיש משהו מאוד מזלזל?

אולי אני לא יודע להתנסח נכונה אבל אני רחוק מלזלזל - הניהול הכספי מבחינתי היא נתינת יד חופשית להוצאות מהבחינה של -לא בעל מה יוצא ולא בכמה כסף ואצלנו אם היא לא "תנהל" לא ינתקו את החשמל כי אני כפי שציינתי מעורב ב"עשייה"
אני לא חושב שאני מושלם וכן יש דברים שמכעיסים אותה כמו למשל שאני לא מחזיר את הבגדים למקומם ואולי יש עוד אבל ב"רמה" הזו שציינתי
אף פעם לא "החזקתי" מעצמי ברמה של לחלק לעצמי ציונים כמו "נהדר" או בכלל. עשיתי מה שיכולתי והרבה למען השותפות ומתוך רצון ולא כיממתתי את זה בציונים. וכן אני פגוע.

nirity1

New member
עובדה שעוד אנשים כאן קלטו את זה

אתה סביר להניח לא שם לב לזה....
בכל אופן רק היא יודעת את הסיבות שלה - כך שהייתי במקומך מנסה לדובב אותה יותר - רק תתכונן יכול להיות שיש לה תשובות שלא תאהב

אייבורי

New member
בחיי

אפילו ביבי ידע ומא
"יתנו יתקבלו, לא יתנו לא יקבלו"

אבל שמחתי לדעת שאתה נראה טוב וצעיר

simong4

New member
לאייבורי

לא הבנתי - אני כן נתתי אבל לא קיבלתי אז למה התכוונת?

אייבורי

New member
אני חושב

שאם נתת ולא קיבלת גורמת לך מפח נפש והרגשת ניצול
כדאי שתפסיק לתת.

לא חייב להיות קשר

לא חייב להיות קשר בין הנתינה שלך לתחושות של אשתך
משהו כנראה מפריע לה ומסיבות השמורות עימה היא לא משתפת אותך בשלב זה.

הנתינה שלך זה אחלה

אבל זה כמו שבוז'י הרצוג יכול להשקיע את כולו לטובת שכבות המצוקה ובאמת לעשות הרבה עבורם ביום הבחירות הם כנראה לא יצביעו בשבילו

לא תמיד הנוסחה "יתנו יקבלו" עובדת.

אל תרגיש רע בגלל שהשקעת,
ולא אין לי עצות חכמות לגבי מה שנכון לך לעשות מעבר ללהיות קשוב לאשתך ולנסות להבין מה הסיפור...

מצד שני מזל שזה נפל בזמן משחקי היורו ככה אתה יכול לצפות במשחקים בשקט

simong4

New member
מיסטר גונס

תודה -
אבל מה לעשות אני מרגיש בודד ודחוי לא "נתתי" בצפייה לקבל בחזרה אחרי שנים של בניית הבית והמשפחה קשה לי להרגיש שאני יכול ללכת

אף אחד לא הולך לשום מקום

בזוגיות ארוכה סביר שיהיה עליות וירידות, כרגע הזוגיות אולי בירידה אבל זה לא אומר שהגעתם לסוף הדרך...

גארוטה

New member
יכול להיות שאתה

מושלם ושכל אשה אחרת היתה שמחה להתברך בבעל כמוך אבל אותך לא מעניין כרגע
מה נשים אחרות חושבות עליך, אלא מה אשתך מרגישה וחושבת והיא, כפי שסיפרת, לא התלוננה הרי
על תפקודך כבעל או כאבא אלא על דבר אחד מאד ספציפי והוא המראה שלך ולכן זה לא משנה כמה אתה
משקיע ונחמד ועוזר ומפנק, הבעיה שלה, אם היא אכן אמרה את האמת ולא מסתתר מאחורי זה משהו אחר, המראה.
אז במקום להיפגע, תזרום איתה. תתחיל לאכול ולהעלות במשקל, לך לספר ותפנק את עצמך בתספורת אחרת ובדרך
הביתה תקנה לעצמך מלתחה חדשה ומפתיעה.
אם זו אכן הבעיה - פתרת אותה, אם לא - בקרוב מאד תדע.

בהצלחה

אני מציעה לך שרות מחזיר אהבות ותשומת לב

אני אתכתב אתך במסרים
אני אחמיא לך ואגיד איזה גבר נפלא אתה וכמה הייתי שמחה אם היה יכול להיות בינינו משו
אתה תחליט כמה רחוק בא לך ללכת בכאילו
ואז תשאיר בטעות את המחשב דולק ואשתך תראה
מבטיחה לך שהיא לא תתעלם ממך יותר
אם יהיה צורך אתן לך טופס 69א' שמצהיר שהכל היה בכאילו, כדי שלא תסתבך באמת

וברצינות - נתינה וחברות הם לא מתכון לזלזול אבל יכולים להיות ברבות הימים מתכון ללקיחת בן הזוג כמובן מאליו

simong4

New member
את גדולה!!!!!!!!!!!!! ואת אחלה חמודה

נתת לי מצרך נדיר בימים אלו - לצחוק

מריוס זכריה

Member
מנהל
יחס טוב הוא לא מתכון לבעיות. אדרבא.

מצד שני, זה גם לא מחסן מבעיות.

יש פה שני דברים לא קשורים (שניהם יחד וכל אחד לחוד):
- יכול להיות שלמרות הגישה המאוד חיובית שלך, יש גם בעיות בהתנהלותך כבן זוג
- ובלי שום קשר, לא כל מה שקורה לה קשור אליך! יכול להיות לה משבר בלי קשר לעובדה שאתה סבבה (או גם אם לא סבבה).

יש לי כמובן הצעה נדושה - ללכת איתה לטיפול זוגי. תתחילו מפגישה אחת, ושם כבר יפתחו הרבה דברים ותראו מה הלאה.

ועכשיו, אחרי שעשית לעצמך

שיווק של 'חלומה של כל אישה', הגיע הזמן לרדת מהאולימפוס ולהתחיל לדבר קצת יותר לעניין - מה הדינמיקה ביניכם, איפה אתה מוציא לה את המיץ על כל הטוב הזה שאתה מרעיף, על מה מתבצר ולא מרפה. כאלה. כי המצב של 'הגיעו מים עד נפש' עם חרדות שהיא תיכף מעיפה אותך שאתה מתאר כאן לא מגיע ממה שאתה לכאורה נותן <לשיטתך>, אלא על-פי רוב ממה שאתה לא נותן והיא כבר שנים מבקשת/דורשת/מתחננת/נואשת/מוותרת עליו בכאב עמוק ומעיק.

simong4

New member
תאמיני או לא

לא שיווקתי את עצמי כי אם הייתי עושה זאת הייתי צריך לפרט יותר ויש

אני עם 2 רגליי יציב על הקרקע - ואני עם נתינה אין סופית ובגלל זה שאני לא מבין/מוצא את הסיבה לאיפה שהגענו אני חרד מפירוק השותפות הדבר היחיד שעולה בדעתי שיכול להתאים למה שאת הגדרת שאני לא נותן לה זה הפסקת עישון סיגריות ותו לא
ככלל מתגובתך אני מרגיש שאת עויינת אותי ולמה?

למעלה