זוגיות במשבר

Amazona

New member
לא יכולתי

להתעלם, מהדמיון הרב בין הסיפור שלך לבין הסרט "חייה הפרטיים של פיפה לי". ממליצה לך בחום לראות אותו...

ספויילר קטן:

אני לא יודעת מה ההפרש בינכם, אך בין בני הזוג בסרט יש הפרש יחסית גדול. האישה יותר צעירה.
במשך הסרט מראים כמה פעמים איך בזמן שהבעל ישן, היא מתכופפת לעברו בכדי לבדוק אם הוא עדיין חיי.

לקראת סוף הסרט מתגלה הרומן בינו לבין חברתה הטובה שיותר צעירה ממנה אפילו...
ובריב בינהם הוא מספר לה.. שהוא לא יכול לסבול את העובדה שהיא מתנהגת אליו כאל זקן, ושכל פעם שהיא מתכופפת לבדוק אם הוא חיי, הוא מרגיש איך האדמה ממלאת את פיו... ושהוא מרגיש שהיא כבר קוברת אותו..

יש לי כמה דברים להגיד בקשר ליחס המאוד הדוק בין רגשות לבין און, ומה לפי דעתי, לפי מה שאני הבנתי קורה בינכם.
אך אני אבחר למלא את פי מים...

פנינית25

New member
היי

אני בת 46 והוא בן 51 , כולם חושבים פה שאני חיה בסרט ומבכה את חיי , אבל זה לא נכון כי את כל האחריות על החיים שלי אני לוקחת על עצמי הבחירות הם שלי ורק שלי וכאן אני מרשה לעצמי להתפרק , לבקש מעט עזרה , דיי מתסכל לדעת שזה מה שחושבים עלי , אפילו כואב, אבל אני לא יכולה להכחיש את זה שכנראה יש משהו במה שכולם אומרים , אני צריכה להחליט עם להמשיך להיות "המסכנה" או לקום וללכת , הלוואי וזה היה כל כך קל.!!!!

adam33

New member
ו...

הרי ברור לך שאת מעיפה אותו.
זה רק מסתבך מרגע לרגע ועדיף שאת כאישה בשלה ונשית תמצאי את מי שגורם לך להרגיש טוב.

למעלה