זוגיוץ קיימת?

יוסי גל

New member
זוגיוץ קיימת?

רובכם/ן תאמרו...שכן!אני חושב שהיא אכן קיימת,אבל כדי שאני אגיע לסיטואציה של זוגיות דו סיטרית,עלי להתפשר על גיל...עובדה! אתם אומרים לי שאין מה לעשות?...וזה המצב? לדעתי...רוב הבחורות רואות בי כיצור עלוב... למען האמת אני די רחוק מלהיות עלוב... ואפילו מוסיקאי קלאסי,פוסט רומנטי,מודרני... אז אימרו לי,איך זה שאני בודד? יוסי

1נעמונת

New member
יוסי גל שלום

זוגיוץ לא קיימת, אל תאימין לאף אחד שאומר לך ההיפך. אבל ברצינות, מה זאת אומרת להתפשר על גיל? בזוגיות צריך להתפשר על הרבה יותר מכך....... צריך להתפשר על הרגלים, צריך להתפשר על שמחות צריך להתפשר על סקס, צריך להתפשר על חלוקת תפקידים בבית צריך להתפשר על מוסיקה......(שונאת את המוסיקה שהוא שומע, כה יעזור לי האל) צריך להתפשר על טעם בקיצור, צריך להתפשר.

Mor L

New member
הו יוסי....

העצבות שלך מזכירה לי את עצמי.... אני חושבת שזוגיות קיימת רק כאשר יש תיאום מוחות בין השניים, ככה שמן הסתם היא נדירה ביותר.... ובקשר להתפשרות על הגיל, אין לי מושג על מה אתה מדבר.... אתה יכול להיות עם 10 שנים צעירות ממך או 10 שנים מבוגרות ממך. מה שאתה בוחר. ואפשר להתפשר על דברים מסויימים, אבל אני חושבת שעל סקס אף פעם אסור להתפשר. אחת הסיבות שהגעתי לפסיכולוגים זה בגלל שהייתי עם אנשים שלא יכלו לספק אותי, עד לאחרונה. נחשו מה זה שנתיים לא להיות מסופקת אפילו פעם אחת?..... נראה לי כל אחד יכול להשתגע מזה... תעשה מה שטוב לך בסופו של דבר. אם אתה מוותר על דברים ולא שם לכך חשיבות בכלל סימן שהתפשרת מרצון ובלי כל נזק עצמי.

יוסי גל

New member
ממש...

אז בגלל שאני פגוע תאונת דרכים...(כן,כן...אותה תאונה שבמזל לא פגעה בכם...[הרי הייתי הולך רגל])...בגגלל זה חרצתם את גורלי? נ.ב. - מי אמר שאני עצוב?

Mor L

New member
הא? ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אוקיי... אין לי מושג מה זה היה...... אני רצינית... לא הבנתי מילה אחת ממה שהפנית כלפיי... אני לא היכרתי אותך לפני ורק רציתי לתת לעודד... כנראה שזו היתה טעות....

Mor L

New member
"Lע ?......

אם התכונת ללעג אז טעות בידיך. אחרת לא הייתי טורחת להוציא עליך אות אחת במקלדת.... זה היה עכשיו לעג.

יוסי גל

New member
הא...שמא.....גם אני רציני...

מור את נשמעת לי כמו:שדברייך הם בבחינת "עשה ובל יעבור"! את הרי "ענקית" בלתת עצות... מעניין מה היית עושה בנעליים שלי... לא הבנת כלום,כיוון שלא ממש רצית להבין,ולמען האמת גם לא תרצי להבין... יוסי

Mor L

New member
וואלה??מי עכשיו מתיימר לדעת אחרים??

עלק אתה מכיר אותי ואת החיים שלי ואת מה שעברתי ועודני עוברת ואת הצרות שלי ואת הכאבים שלי ואת הפחדים שלי ואת המגבלות שלי ואת החסרונות הענקיים שלי - שאני עושה שמיניות באוויר כדי להיפטר מהם ולהיות האדם המאושר שאני אמורה להיות?!?!?!?!?! אוקיי??? אז אל תעז להגיד לי שבעיות קיימות רק במובן הפיסי!!! בור ועם הארץ!!! הא!!! תפסיק להתבכיין בסדר?!? לפחות הצרות שלך הם רק במוח שלך!! אנשים חיים עם נכויות כל החיים ומתאהבים ומתחתנים ומולידים ילדים!! אתה יודע - יש צרות בצורות שונות ומשונות שבחיים לא נתקלת בהם!! אז תפסיק לחשוב שאתה מרכז העולם טוב??? פשששש בחיי.... גירסה זכרית מבוגרת יותר של עצמי בתלונות, רק שאצלך אף אחד לא בא בתלונות למה שאתה או על איך שאתה נראה או זז או אוכל או שותה או מדבר או נושם ואף אחד לא מעז לכפות עליך את הדרך שלו לחיות בכל מחיר (אמרתי מספיק!) נכון????????????

יוסי גל

New member
שמעי...את רוצה לריב,או לפתור בעיות?

תראי לא סתם אני גאון,בגלל נכות פיזית,עלי לסבול? ( IQ140...)...בנוסף קיבלתי BA,מהאוניברסיטה...כך שאני עדיין בתוך מסגרת...ואני ממש לא מפגר... יוסי

Mor L

New member
חחחחחחחח

וואלה?... גם אני מאובחנת כ-אחוזון עליון!! אז מה?! תתייחס כבן בן אדם לאנשים!! ועוד כאלה שרוצים לעזור לך!!

lili81

New member
היי יוסי...שמחה שחזרת אלינו

אני זוכרת אותך יוסי לפני כמה חודשים .. התכתבנו גם במסר... אתה יודע יוסי מתוק אתה חייב לעבוד על החוסר ביטחון שלך... לי פעם זה קרה כמובן בגיל טיפש עשרה..הייתי מזיקה לעצמי בדיאטות רצח..ועוד כל מיני שאני לא אפרט.. ואז בא אדם חכם ואמר לי: לירזי תעמדי במראה ותגידי לעצמך את זה אני אוהבת... ואם אני אוהבת אין שום סיבה שמישהו אחר לא יאהב... לי זה עזר מקווה שגם לך שולחת לך חיבוקים

אה, אולי אתה מכיר את אבא שלי../images/Emo6.gif

(פרופסור למוסיקה) בשיא הכנות, עוד לא הצלחתי להבין איך עושים מזה קריירה בעלת הכנסה משמעותית
ולנובא עצמו, למה אתה צריך להתפשר על הגיל אתה רק בן 30. בנות 25 לא מספיק טובות בשבילך? אפילו 20!

יוסי גל

New member
אם הוא מכפר סבא...אז אני מכיר...

מוסיקה כזו...היא קודם לנשמה... וזה לא שיש משהו רע בבנות 25..ואפילו 20...אלא שהן נרתעות ממני...

g u r a

New member
שלום לך יוסי

הזוגיות...היתה בעבר, קיימת בהווה, ותהיה גם בעתיד! כל איש/ה מוצא/ת את הבן/ת זוג שלו/ה...כך אני מאמינה .ובלי קשר למראה חיצוני או תכונות אופי. אני לא מכירה את סיפורך האישי, אבל משתמע מדבריך שהדימוי העצמי שלך "לא משהוא" ולפני חיפוש בת זוג הייתי עובדת ( וחזק) על הדימוי, בטחון עצמי!! בהצלחה.

יוסי גל

New member
יעלי...הבעיה היא לא אצלי...

לפני שאת קובעת עובדות מוטעות...תכירי אותי... ולפי מה שראיתי והבנתי-את מתחבאת מאחורי המסך...ודברים שרואים מפה ...לא רואים משם...אז עצות שלך יעל...באמת עשי לכל המין האנושי טובה...אל תתני! דרך אגב... אין לי בעיה להתחיל עם איזו מלצרית כלשהי,אז לי יש בעיה עם הבטחון העצמי? זה למרות שאני נכה...

יוסי גל

New member
חששתי מליגלוגך....

ומשום שאת מלגלגת...אני מאחל שלא תעברי את מה שאני עובר...(לא מבחינה פיזית...אלא מבחינה חברתית)...

למעלה