זוגיוץ קיימת?

לא מכפר סבא

אבל מנגנים את היצירות שלו ברדיו ובקונצרטים בחו"ל. בכל אופן, זה יותר קשה כשיש לך הגבלה פיזית (למרות שאינני יודעת מה היא בדיוק נכות יכולה להתבטא בדרכים שונות) אך יש את זו שלא תברח ולא תרתע ותהיה איתך. אומנם, זה מקשה על הדברים אך אל תתיאש.

יוסי גל

New member
כן...לך יש סבלנות?...לי כבר אין...

אולי מרעננה? קומפוזיטורים יכולים להתפרנס...מצד אחד בתחומם שלי ושל אביך,מצד שני בתחום הפופ...אך רצוי ים קשרים ואוקינוס של כסף... יוסי

מירושלים

הוא גם כתב ספרים ופיתח טכניקת לימוד. הוא פרופסור למוסיקה באקדמיה לירושלים בגבעת רם ומלמד (מה בדיוק אני לא יודעת). נראה לי מאוד קשה בתור כתלמיד למוסיקה להגיע למעמד הכנסתי גבוה וקרייריסטי בתחום המוסיקה הקלאסית. ובנוגע לבעיה שלך, אל תהיה סקפטי. אם תשב כל היום בבית ולא תעשה כלום לא ילך לך אבל אם תעשה מאמצים אולי תיוכח לראות שזה השתלם. אם תנסה זאת דרך האינטרנט שם לא רואים אותך תוכל להקסים הרבה בנות וברגע שתגלה להן על המגבלה יש כאלה שלא ימשיכו בקשר איתך ויש כאלה שכן. יש בנות שיפגשו איתך ומהן, חלקן אולי ירתעו אך גם יהיו כאלה שישארו ואם ילכו זה כבר יהיה בגלל שלא הסתדרתם ולא בגלל התאונה.

יוסי ילד שלי מוצלח

אחותי בת 25 גם בודדה גם רוצה בן זוג. אז מה היא מתייאשת? לא. אני מאמינה שגם זה יגיע. צריך סבלנות, ראש פתוח וכמובן להסתובב במקומות הנכונים.

יוסי גל

New member
אאאאאאאאאאאאוווווווווווווףףףףףףףףףף

את רק מעצבנת...את יודעת? תגידי....אם בכל מקום לא ממש מתייחסים אלי,אפילו כשעשינו על האש עם חברים ומשפחתי שבירושלים...אז הבעיה חמורה....לא?

יוסי גל

New member
למה את מעצבנת??.

כיוון שאת משש "חכמה גדולה",לתת עצות מרחוק,כשאת לא בקיאה בנושא הספציפי שלי...

Miss פטל

New member
../images/Emo18.gif

שני דברים יש לי להגיד לך: 1- אתה התעצבנת על יעל שהיא אמרה לך שחסר לך ביטחון עצמי ואז אתה כותב בכמה הודעות שלא מתייחסים אליך ועניין החברתי ממש בבעיה אצלך. לא סותר?! 2- אתה עונה ממש בתקיפות על העצות שאתה מקבל. ממש חוצפה! אנשים קוראים את ההודעה שלך, מנסים לעזור ואתה עונה להם ככה?!?!?!? שיהיה לך יום טוב, אתה לא שווה יותר להתייחסות

חבר'ה, בואו נעצור כאן

חבל להעכיר את האווירה. כל אחד שיבחר לענות על מה שהוא רוצה ולהתעלם ממה שהוא רוצה. OK?

יוסי גל

New member
הקשיבי...מיס...

את העזרה העזרה הזאת,בחפץ לב שיעניקוו לשונאים שלי... 1.לא סותר...תתלוי בנקודת המוצא שלך...2.אני עונה בתקיפות...כי העצות מתנשאות!!!

Mor L

New member
אהה הבנתי!!!

אתה סתם רוצה להוציא את העצבים שלך! אז למה לא אמרת? בהרבה אתרים וגם פה יש דבר כזה שנקרא צ'אט - שם תוכל לדבר עם כמה שתבחר בבת אחת ולהתקוטט ולבכות על מר גורלך כמה שתרצה... או.... יש דרכים נוספות... 1) אתה יכול לאזור אומץ ולספר פה את הפרטים של הבעיה שלך, ותאמין לי שאף אחד לא יצחק עליך פה (הרי בשביל מה הפורום הזה קיים?...) 2) אתה יכול ללכת לטיפול עם פסיכולוג/ית שרוצים רק לעזור לך 3) ללכת לאתרי היכרויות ולתת למין הנשי לבחור בך בעצמו. 4) לשים ז' כזה ענק על כולם ולאהוב את עצמך בדיוק כמו שאתה, ולהתחיל להבין שאתה מיוחד ולא מוזר!! ויש עוד המון דברים שאתה יכול לעשות....... או, אתה הולך לרדת עליי גם עכשיו? כל אחד בעולם מתנשא מעליך?........

יוסי גל

New member
תגידי....את בתור הצדיקה?

1.הסיפור...קצר...הלכתי ברגל...על המדרכה...בא אוטובוס ופגע בי... זה היה ב 8.8.96... 2.הפסיכולוג שעבדתי איתו לא מצא בי את הבעיה...(...אגב הפסיכולוגית מבית לוינשטיין,ממש לא עזרה).., 3.יש לי את חושבת עודף כסף? אתרי ההכרויות לא ייעיליפ,מכיוון שכשאני מציין את הנכות,אני הופך למוקצה... 4.לי אין כל בעיה עם עצמי (בעיקר אחרי קונצרט בו ניגנו יצירה שלי... יוסי

1נעמונת

New member
אז למה אתה כל כך כועס?

כולן ענו לך ברצינות, באמפטיה, בלי משקעים ניכרים לעיניי הזקנות.... ואתה נורא כועס. יוסיייייייייי, תחליף משקפיים לורודות וקרא שוב. אף אחת כאן לא נגדך.......... ולא מתנשאת ואני לא מכירה אף אחת, וגם לא אותך, אז אולי אני אובייקטיבית.....אם יש דבר כזה

יוסי גל

New member
את רחוקה מאוביקטיביות...

את לא מכירה אותי אבל יודעת שאני נכה,עובדה זו מספקת!מסווגים אותי כסוג ז'...לרא כאדם...ואז חושבים עוד,שהבעיה...בי... יוסי

Mor L

New member
אני חושבת

שאתה סתם לא מושך. זה הכל! ואתה גם לא מנסה לשפר את המראה שלך. נכים לא הולכים למכון כושר? לא קונים בגדי מעצבים סקסיים? לא עושים תספורות אופנתיות? עושים! כשבחורה מאוהבת במישהו לא אכפת לה מכלום! אז תכלס מה עשית עם עצמך כדי שמישהי תוכל להימשך אליך? לבכות כל היום?.....

חשבת שאולי אתה מציין את הנכות

מוקדם מידי? אל תגלה מיד. ברגע שהבחורה תרצה לפגוש אותך ותלחץ, אז תחשוף את הסיבה מדוע אתה לא ממהר להפגש ותספר לה על הנכות שלך. אם הצלחת להקסים אותה, היא לא תברח.

יוסי גל

New member
שמעי נא...

לא קיבלו אותי בא3קדמיה בירשלים...עוד לפני התאונה...בתל אביב כן קיבלו... מה לעשות שכן קרתה תאונה..,אני מוכרח לסבול? מבחינה חברתית? ------------------------------- נו...זה ברור... אז לא לציין?... יוסי

למעלה