זוגות מעורבים

shon100000

New member
גם אני יכול

להגיד שהרומנים והפולנים הם לא אשכנזים כי הרי הם רומנים ופולנים ומדברים רומנית ופולנית.

danochka

New member
גברת סובלת ממחסור קשה של לוגיקה

איך אנשים עם שמות משפחה כמו - פרידמן,בוקשטיין וכו' יכולים להיות לא אשכנזים.לפי הלוגיקה של הגברת הנכבדה הם כנראה מזרחים

היא מתכוונת לאשכנזים הוותיקים, אלה שנמצאים

בארץ כבר כמה דורות לפחות, ומעורים הרבה יותר בחברה הישראלית. בנוסף, יש גם הבדל בחזות בין הרוסים-האסלים/אתניים, לבין האשכנזים שנמצאים פה כמה דורות [לרוב הרוסים יותר בלונדיניים, בעלי עיניים כחולות בוהקות יותר, ובעלי חזות סלבית ומזרח אירופאיית הרבה יותר מובהקת].

Astroo

New member
אתה מדבר פה על כאלה שאחד מהוריהם לא יהודי

יש לי הרבה מאוד חברים "רוסים" שכולם יהודים משני הצדדים, ואף אחד מהם לא בלונדיני או בעל חזות סלבית.

Bmaya

New member
בשביל רוב הישראלים, אדם שמדבר רוסית הוא רוסי

בלי אבחנה אם הוא מאוקראינה, ליטה , רוסיה או קזחטן. זה בסה"כ חוסר ידע על הגוש המזרח אירופאי.

אולי זה מחסור קשה בלוגיקה ואולי זה הקושי שלך

לקבל את זה שבארצנו הקטנטונת את נחשבת יותר רוסיה מאשכנזיה?? תעשי סקר ותשאלי אנשים מה את בעיניהם- רוסיה או אשכנזיה ונראה מה הם יענו לך. גם אם אני ארד מהארץ ואגור בארה"ב יקראו לי ישראלית הרבה לפני שיקראו לי אמריקאית ,כי ככה זה,בני אדם חייבים להבדיל את עצמם מהאחר בעזרת תווית של המקום משם הם באו- אז אצלי זה ישראל, אצלך זה רוסיה (אני מניחה?) ואין בזה שום דבר רע.

היא אמרה שהיא מזרחית משני הצדדים..

ואני לא מבין מה אתם מתנפלים עליה.. שאלו אותה שאלה [בעצם כמה שאלות] והיא ענתה עליהן כפי שהיא רואה את העניין מנקודת מבטה. זו זכותה המלאה..

danochka

New member
אם היא מזרחית,אז אין לה שום זכות...

...לקבוע מי אשכנזי ומי לא.

לא ידעתי שרק אנשים שמשתייכים ל"קליקה" מסויימת

, רשאים להגדיר מה נכון ומה לא נכון. חוץ מזה, יש הגדרה ברורה למה זה "אשכנזי".

danochka

New member
אלי,אל תגזים!

היא הפגינה בורות מובהקת בבנושא העדות ברוב ההודעות שלה.

יש לי תחושה שההתנפלות עליה היא בגלל שהיא

טענה שהיא לא תצא עם רוסי. מה לעשות, היא ציינה מה הטעם והמשיכה שלה. לא ייתכן שאנחנו נתנפל על אנשים, ונקטול אותם, רק בגלל שהם אמרו משהו שלא כל כך נעים לנו לשמוע. אני אישית כששואל אנשים שאלות, מצפה לשמוע מהם את האמת. את מה שהם באמת חושבים ומרגישים. אני לא הייתי רוצה שישקרו לי - ויגידו לי את מה שאני רוצה לשמוע אך ורק כדי לא לפגוע בי.

danochka

New member
זאת בדיוק הנקודה

זה שהיא שונאת רוסים(במיוחד רוסיות בלונדיניות
)פשוט זועק מתוך ההודעות שלה.וזה שהיא מנסה לעטוף את הדעות שלה בעטיפה של "מבטא רוסי מפריעה לי" או "גבר רוסי זאת סטיגמה שלילית" ממש לא עוזר להיראות לה אדם יותר נאור מאשר היא באמת.

אז מבטא רוסי מפריע לה. מה אפשר לעשות...

בפעם הבאה אל תפנו שאלות למזרחים [ולישראלים ותיקים בכלל], שמא התשובות שלהם עלולות להיות קשות לכם. אני אישית שאלתי שאלה - והייתי מוכן לכל תשובה שתבוא [כמובן שתהיה כתובה ומנוסחת בצורה יפה ואדיבה]. בכלל, אני לא מבין למה פניתם אליה בשאלות - אם אתם לא מוכנים לשמוע תשובות שאינן מוצאות חן בעיניכם? אתם רוצים לשמוע רק מה שנעים לאוזניים שלכם [ועוד יותר נעים לאגו], וזה פשוט לא הולך ככה.. אי אפשר לכפות על אנשים דעה מסויימת [קל וחומר כשמדובר בנושא כמו משיכה וטעם בבני המין השני]. נ.ב, השירשור הזה כבר לא קופץ יותר, והוא אוטוטו יעבור לעמודים הקודמים. אם הנושא הזה באמת מעניין אותך [כמו גם אותי, וכפי ששמתי לב, גם עוד לא מעט אנשים] אז את יותר ממוזמנת לפתוח הודעה חדשה, וככה עוד אנשים שכבר לא נכנסים לשירשור הזה, או לחילופין כאלו שלא ראו את השירשור הקיים - יוכלו להגיב לדברים, ולכתוב את דעתם בנושא..

Astroo

New member
לי למשל מפריע כשלבחורה יש מבטא אוקראיני

עם "ה" במקום "ג", ואף פעם לא היתי מוכן לצאת עם בחורות כאלה. האם אני גזען?

חחחחחחחח דנוצ'קה טוב שלא הגזמת...../images/Emo13.gif

אני שונאת רוסים?שונאת רוסיות בלונדיניות? חצי מהדוגמניות בארץ שלנו ,אם לא יותר הן רוסיות,והן בחורות יפהפיות! למה את חושבת שאני שונאת אותן?כי הן בלונדיניות ואני לא?כי הן נראות טוב? תתפלאי אבל אני לא מהנשים האלה ששונאות נשים אחרות כי הן יותר יפות מהן. אני יודעת שזה נדיר שאשה מפרגנת לאשה אחרת (לצערינו!) ,אבל אני יודעת לפרגן לכל מי שצריך,בלי קשר לעדה שלו! מאוד קיוויתי שלא ייקחו את ההודעות שלי בצורה אישית כמו שאת לוקחת.אני לא תקפתי אף אחד אז אל תתקיפי אותי רק כי הדעות שלי לא מוצאות חן בעינייך. נפגעת? אזמה? קראתי פה אלף הודעות שיכולתי בקלות לפרש כגזעניות כלפיי אבל בחרתי שלא לקחת אותן אישית,אחרי הכל זה פורום ואף אחד לא מכיר את השני באמת. חבל שאת לא לוקחת את זה כמוני..

danochka

New member
אני יכולה להגיד שלונדון היא בירת צרפת...

וזאת גם תהיה נקודת מבטי.

טוב,

היא טענה שהיא לא רואה את עצמה בקשר רציני עם "רוסי". את רוצה לחייב ולהכריח אותה בכל זאת להסכים? זו דעתה, וככה היא רואה את העניין והמצב..

למעלה