זוגות מעורבים

wakka1

New member
זוגות מעורבים

שמתי לב שהיו פה כמה דיונים על זוגות מעורבים.. תגידו, זה מתוך התעניינות בפיסוכלוגיה חברתית גרידא, או תסכול והרגשת אי-שייכות? כי אם מדובר באחרון, אני ממש לא מבין אתכם. הבחורות הבריתהמועצותיות לרוב נאות בהרבה, בעלות הליכות נעימות יותר, ואף יותר משכילות, ועם כל התחת שתופס הצבר הקוצני, הוא נובל ברגע שרוסיה ממוצעת חוסמת לו את הפוזה. מישהו באמת ניסה פעם את מזלו עם צברית? מאיזו סיבה? שאלה לו לא אמורה לשחרר שדים למיניהם, אלא אני פשוט רוצה להבין למה הנושא הזה כ"כ מעניין אתכם. בעוד תיאוריית זכר האלפא הגיונית ואף מיושמת, כך שזכר האלפא הוא זה בעל השליטה הרבה ביותר, נקבת האלפא היא זו בעלת מראה בריא ופורה יותר, המשדרת שבריריות ותלותיות, בעוד שנקבות בעמדת כוח, הסימטריות לזכרי האלפא, דוחות זכרים, שמעוניינים בנקבה שהם יכולים לטפל בה. תיאור זה מתיישב יותר על רוסיות, אז למה רגשי הנחיתות (אם ישנם)?

צא מהפוזה וההתנשאות הזאת...

600-700 אלף מהגרים-גברים מבריה"מ לשעבר, ואף אחד, ללא יוצא מין הכלל, לא נמשך ל"צברית" [שוב פעם, מה זה בדיוק "צברית"? מאיזה רקע, עם איזו חזות, עם איזו מנטליות, עם איזו תרבות? זה כמו שתגיד שבכדור הארץ עכשיו חם]. ודווקא יש הרבה מאוד בחורות שמעדיפות את ה"צברים" [בעיקר את האוריינטלים] על פני ה"ברית מועצותים" שלך.. שאלה כל כך פשוטה [לפחות מה שחשבתי בהתחלה], ועד עכשיו, יש תחושה שרוב גולשי הפורום בכלל לא הבינו אותה. וזה עוד נחשב פורום של אנשים אינטליגנטים ומשכילים [בלי ציניות], ככה שלפחות ציפיתי להבנת הנקרא מהירה.

shon100000

New member
הסברתי לך כבר אתמול למה דווקא המשיכה היא

של נשים רוסיות אל צברים ולא של רוסים אל צבריות ועכשו אני יגיד לך גם למה דווקא למזרחיים. בנות רוסיות נמשכות אל מזרחיים כי הם יותר מעניינים אותן מהאשכנזים שקצת נתפסים כ"חנונים".\ שים לב גם שרוב הנשים הרוסיות הן רוסיות,והכוונה היא סלביות ולא יהודיות מברית המועצות)ואני כבר אמרתי כן שיש הרבה דומה בין רוסים סלאבים לבין מזרחי.

מצטער, לא כל כך הבנתי...

אני אשמח אם תשכתב מחדש, ותכתוב בצורה יותר מפורטת.. למה ה"ניגודים נמשכים" אינו פועל לצד השני? אתה טוען שרוסיות נמשכות למזרחים [וכמובן שהמזרחים נמשכים לרוסיות], אז למה רוסים אינם נמשכים למזרחיות [ומזרחיות לרוסים]? הרי אלו הם שני ניגודים שונים ביותר, וכמו שטענו כאן, ניגודים נמשכים [ואני אף נתתי לכך כמה וכמה דוגמאות בפורום פסיכולוגיה, שבהן דווקא הגבר הוא בעמדה הנחותה].

shon100000

New member
עכשו אני יענה לך תשובה

לפי דעתי כמובן מנקודת מבטי.וזה כל מה שאני יכול להגיד בעניין. האישה כאישה רוצה גבר במלוא מובן המילה,אחד שיגן עליה,יתמוך ויהיה קשוב לה. הגבר קודם כל מחפש את היופי של האישה,חשוב לו הרבה המראה שלה.רובנו איזו "כוסית" מאשר שהן אומרות איזה "כוסון" בכל מקרה לנו זה יותר חשוב לפחות מההכרות הראשונית. אם תשים לב,רוב הרוסיות היוצאות עם מזרחיים הן רוסיות אוטנטיות(סלביות)ורוב המזרחיים הללו הם משהו כמו ערסים נגיד ככה.ולמה?(לפי מה שאני רואה). אני כבר אמרתי שברוב החבורות המוערבות יש יותר כימיה בין "רוסיים" למזרחיים בגלל שיש יותר במשותף בינהם,גם האופי הרוסי הוא דיי קרוב לאופי המזרחי.אותם ה"רוסים" והמזרחיים מוצאים קשר משותף בעישון,אלכוהול,סמים יותר מאשר אותם "רוסים" יכולים למצוא עם האשכנזים "החנונים" כביכול.ומכאן שהמשיכה גם של הרוסיה הסלאבית יהיה לגבר מזרחי שיותר מתאים לה מאשר האשכנזי "החנון".שים לב שגם הרבה מאוד רוסיות מתחתנות עם קווקזים\בוכרים מאשר רוסים מתחתנים עם קווקזיות\בוכריות. לא ממש ניסחתי את ההודעה הזו טוב אבל אני מקווה שהבנת את העיקרון.

shon100000

New member
אצלנו בראשון

רוב החבורות של ה"רוסים" מעורבים בקשרים כלשהם עם מזרחיים ולא עם אשכנזיים כי הם מוצאים יותר קשר משותף בינהם.גם רוב החברים שלי הם מזרחיים או מעורבים. אבל כמובן שאני לא מתכוון להכליל פה על איזושהי עדה כזו או אחרת אני רק מדבר על מה שאני רואה בעיר שלי.

א. יש גם הרבה יהודיות-רוסיות, ואשכנזיות

[יהודיות] שנמשכות למזרחים. יש גם הרבה מאוד נישואי תערובת שבהן האבא הוא המזרחי, והאם היא האשכנזיה. הרבה מאוד. ב. אתה ענית [או לפחות ניסית לענות, ולספק סיבות] למה הרוסיות נמשכות למזרחים, והמזרחים לרוסיות. אתה לא אמרת למה הרוסים לא נמשכים למזרחיות, והמזרחיות לרוסים [במידה וזה אכן נכון, פשוט "קבעתי" ככה בגלל שאין כמעט זוגות כאלה]. אני אשמח אם תוכל לענות לי על זה.

shon100000

New member
קודם כל

בא. שלך אין כל קשר על מה שדיברנו.כי הרי דובר פה עכשו על הקשר של רוסיות "סלביות" למזרחיים. רוסים לא נמשכים למזרחיות ואני מדגיש (רוסים סלבים)כי יש להם את הבנות הרוסיות "סלביות" שלהם אז בשביל מה הם צריכים את המזרחיות.הרוסיות "סלביות" לעומת זאת הולכות עם רוסים וגם עם מזרחיים כי עצם היותם נשים מאפשר להן בחירה שהיא לא בהכרח מסוסת על מראה חיצוני אלא על אופי וכמו שאמרתי על יחס כלפיהם,וזה כבר הסברתי בהבדלים בין המינים. סתם שאלה,אני לא יודע בן כמה אתה אבל או אם יש לך חברה או אישה,אך מה יותר חשוב לך קודם בבחורה שתהיה טובה\יפה או מה היהחשוב לך כשהיית נער?,ותחשוב מה היה חשוב לנערות בגיל שלהם בנוגע לגברים.

שון איזה שטויות אתה מדבר....

אני צברית ,מזרחית משני הצדדים ובחזות אני אקזוטית אבל בהירה..לא הרבה מנחשים נכונה מה המוצא שלי, בקיצור מה שאני באה להגיד זה שמאיפה לך הביטחון הזה שכל הגברים הרוסים הסלבים לא נמשכים לצבריות? תאמין לי שנתקלתי לא באחד ולא בשניים שסקרו אותי לאורך ולרוחב כי אהבו את מה שהם ראו אז איך אתה מדבר בשם מגזר שלם כשמדובר בדבר אינדווידואלי כמו משיכה מינית??

shon100000

New member
אני מבין שאת אורחת פה בפורום

וכבר היתה פה משהי שגם היא אורחת והגיבה לי כמוך אז אני פשוט יכתוב לך את התגובה שכתבתי לה. 1)אם היית מכירה את אבישג אשר כינוייה הוא "אנונימית בטלניט" היית מבינה למה עניתי לה ככה ולמה כתבתי את הדברים האלה דווקא בשירשור שהיא פתחה.אני ממליץ לך להיסתכל בארכיון הפורום. 2)כשתסתכלי בארכיון וודאי תראי שכבר נערך דיון על הנושא הזה ושם תגלי שגם:אני מכיר זוגות מעורבים ואני יודע שיש מלא סלבים שאוהבים ישראליות. ההגדרה שלך "פרחות דתיות" היא בעצמה גזענית,אני לעומתך לא חושב שדתיות הן פרחות.ספרדים ואשכנזים לא יתחברו לדתיות? ואני חשבתי שדתיות בעצמן מתחלקות לאשכנזים\ספרדים.את הפכת אותם לעדה חדשה בישראל? גם לי אישית יש חברים וידידות ישראליות ואני אוהב אותם וגם זה הדדי. מישהו אמר שכל הסלבים שונאים צברים?,חוץ מי זה שגם לי היתה כמעט חברה צברית ואנחנו ידידים טובים. בקיצור,את רק צריכה להיסתכל בעמודים קודמים בארכיון

shon100000

New member
רק תסירי מהתגובה את הקטע הבא

"ההגדרה שלך "פרחות דתיות" היא בעצמה גזענית,אני לעומתך לא חושב שדתיות הן פרחות.ספרדים ואשכנזים לא יתחברו לדתיות? ואני חשבתי שדתיות בעצמן מתחלקות לאשכנזים\ספרדים.את הפכת אותם לעדה חדשה בישראל?". מקווה שהבנת אותי ואם לא אז באמת כדאי שתסתכלי בעמודים קודמים של הפורום.

חחחחחחח הדוגמנית הזאת ברזילאית בכלל

ותכולת עיניים (אדריאנה לימה) אני בניגוד אליה לא שזופה בכלל ,אבל השיער דומה מאוד

Astroo

New member
ההתעניינות לגיטימית לגמרי

ישנה כמות מוגבלת של נשים פנויות. נניח שלגבר צבר יש סיכוי X למצוא בת זוג. אזי לגבר עולה מבריה"מ יש סיכוי מירבי של x/7, כי אוכלוסיית הנשים שמוכנות לשקול אותו כבן זוגן היא רק כ-1/7 מכלל הנשים (זה בערך האחוז של נשים יוצאות בריה"מ מכלל הנשים). ואכן רבים מחברי נאלצו להתחתן עם נשים גרושות עם ילדים, כי זה הסיכוי היחיד שלהם למצוא זיווג ולהקים משפחה.

למעלה