זוגות וזוגיות

בן הקשת

New member
הסוף של מה../images/Emo35.gif

איזה סוף
(אתה מזהה פוטנציאל הסתבכות
)

mars4

New member
הסתבכויות הוא שמי האמצעי../images/Emo6.gif

הסוף? הסוף של הגילגול הנוכחי. אין, אין סוף אחר!

destiny36

New member
בגלל שקראת לי מכלילה

מבינה ושופטת דוקא לא תקבל נשיקה
וחויה מתקנת (מטערת כאן באמת צחקתי
) הולכת לקרא מה כתוב לי על הקיר

בן הקשת

New member
נראה נראה אותך...

כשניפגש... ...אם אני לא אקבל נשיקה
את לכי תקראי בקירות, ואני... נשארה לי עוד שעה עבודה, לפני שאני חוזר הביתה לזוגיות הדפוקה שלי

mars4

New member
מכיר את כל התיאוריות לגבי

גיוון חיי המין באמצעות הוספת פרטנר שלישי. לפני ולפנים. כמה זה עשוי להועיל , כמה זה עלול להזיק וכו' וכו'. אפילו כגבר בעל פנטזיות מרחיקות לכת (סקס בשלישיה משאת נפשו של בר דעת ובעל און) אני יודע : ברגע שאצטרך לחפש "גיוון" כזה מוטב אחפש בת זוג אחרת. יש מספיק דרכים לגוון את החיים בכלל וחיי המין בפרט במסגרת הזוגיות בלי לחפש חיזוקים וגירויים מבחוץ. לדידי השאר זה חיפוש צידוקים ותירוצים. ולראות את בת זוגי משתגלת לנגד עיני עם אחר ... לא בא בחשבון! יש כמה דברים שאותם לא אחלוק עם אף אחד: תחתונים, גרביים, מברשת שיניים ובת זוג (סליחה על ההשוואה..)

בן הקשת

New member
תקרא את עצמך שוב בתשומת לב

על זה בדיוק דיברתי. " יש כמה דברים שאותם לא אחלוק עם אף אחד..." אתה לא צריך לבקש סליחה על ההשוואה. אתה כנראה רואה בת זוג פחות או יותר באותה רמה, כחפץ ששיך לך. תחתונים, גרביים, מברשת שיניים ובת זוג... רשימת חפצים אופיינית. "דברים שלא אחלוק"
אתה קורא את עצמך? אתה קולט את התפישה שלך? "דברים"???? "אחלוק"??? היא חפץ ששיך לך
צעצוע ילדות שאתה שומר לעצמך
תלך איתה לכל מקום ותצעק כמו הילדים הקטנים: זה שלי מהבית
אני מצטער שאני "נכנס בך" אבל זה פשוט צועק לי מול העיניים. סדין אדום מול עיני הקשת. אני לא כותב את זה כדי להרגיז או להכפיש, אלא כדי שתשים לב (כמו רבים אחרים), לאיך אנשים רואים את עניין הזוגיות, ומהיכן כל כך הרבה צרות ובעיות גם בזוגיות וגם ביחסים בין אישיים בכלל, נובעות. וזה לא עניין של להיתפס למילים. המילים באות על רקע של דרך חשיבה. תחשוב על זה לעומק לפני שתגיב.

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ועוד אחד...

mars4

New member
לא הכפשת ואפילו לא הרגזת

ואני אפילו לא צריך לחשוב על זה לעומק לפני שאגיב פשוט בגלל שאתה ממש לא מקורי ושמעתי כבר את התגובה הזו לא פעם ולא פעמיים ואפילו ציפיתי לה.. בגלל זה גם הוספתי "סליחה על ההשוואה" לא כי זה אמור היה להעליב אלא באמת בגלל תחושת "הקנין" שזה משרה למרות שזה בא בדיוק מהמקום ההפוך. לא אטריח כאן את הקוראים המכובדים של הפורום המכובד בהשקפת עולמי לגבי זוגיות וסקס אסתפק בזה שאומר שמסקס אני נהנה מאד רק שאני מחובר מאד מאד ריגשית ונפשית לפרטנרית שלי . לכן אין לי ולא היו לי , כמעט, "סטוצים" וגם שהיו לא נהנתי בכלל ,ומכאן שאני לא מסוגל לראות את בת זוגתי מקיימת יחסי מין עם משהו אחר ,דווקה על רקע העובדה שאני לא מאמין בסקס ללא חיבור ריגשי עמוק. ובדיוק אותו דבר .. לא אוכל לקיים יחסי מין (ולהנות כמובן ..)כאשר בת זוגי נוכחת וצופה בי .כן, למרות שזה לא תמיד נכון לעשות, ברוב המקרים אנחנו שופטים אנשים וסיטואציות דרך הראיה (הצרה..?) שלנו. מה לעשות... ככה אני!

שלגיה 13

New member
אז מה שאתה אומר, יקירי.....

שאם אתה אוהב מישהו, שחרר אותו! מאמינה במשפט, אבל לא ברמות שדיברת עליהן. מאמינה שכל אחד בזוגיות הוא חופשי ומשוחרר, אבל אני מתייחסת ל "רכושניות" שבטאו קודם לכן, כמעין שבועה לא כתובה בין בני הזוג. אני מאמינה שהבלעדיות אחד על השני היא מקודשת, כי סקס זה המקום היחיד שאף אחד לא נכנס בו, רק שלנו. אהבה לבן אדם אהוב שהוא לא בן הזוג אפשר להביע בדרכים רבות רוחניות ונעלות. קשה לי הלגיטימציה לעשות סקס כעוד דרך להביע אהבה (לאו דווקא לבן זוגי), ולא כדרך המיוחדת ביותר לכך. אני מדברת רק על סקס בזוגיות ולא סקס מזדמן, כי דיברו פה על להוסיף צלע שלישית לזוג.

בן הקשת

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifאם אתה אוהב מישהו, שחרר

זה נחמד בשיר. הרי עצם האמירה "שחרר אותו" מביעה שקודם הוא היה בשלשלאות
כל מה שכתבת יפה ומקודש בעיני, ואני אומר את זה מהמקום העמוק והנקי ביותר שיש. אני רק חושב, שגם את מה שאני אמרתי, וגם את מה שאת אומרת, את שניהם צריך לקיים ממקום של חופש. זה דיון מסובך, כי הוא נערך בעצם ברמות התאורטיות, (אפילו אם חלק מהכותבים התנסו בדברים אלו או אחרים). הרי בסופו של דבר, ההתנהגות הזוגית נובעת לא רק מדעות והשקפות, אלא גם מהמכלול הזוגי, מהמסוגלות האישית של כל אחד מבני הזוג etc. זה מזכיר לי את מנחם בגין ז"ל, ששנים צעק בכנסת "אף שעל", אבל כשהגיעה שעת מבחן, הוא החזיר את כל סיני תמורת הסכם שלום.

destiny36

New member
אהבתי את השלשלאות שכתבת עליהן

מוזר אתה יודע אף פעם לא הרגשתי שאני משחררת מישהו מאהבה. פשוט ויתרתי על זו האהבה בדרכה שהיתה. אבל הרגשתי שמתאמצים לשחרר אותי...עכשו הבנתי בדיוק למה. כל כך נכון!!

חילופי זוגות? משהו בסיסי ועמוק דפוק

במערכת היחסים הזוגית. לא שופטת..אך אומרת שמי שהגיע למצב הזה שיבדוק את עצמו טוב טוב.. כי יש משהו שפשוט לא עובד עם בן/בת הזוג..ושימצאו את התשובה רצוי מאוד לעבוד על זה עם יש תכנים אחרים מבוססים הייטב.

נחמד וגם נכון..לא שופטת

את מי שנהנה מזה. אך הבעתי את דעתי בנידון. מי שרוצה שיבושם לו..

למעלה