אולי דאדלי ונרקיסה... אחרי הכול לוציוס בכלא.....הוא לא יידע.....
T The Walrus New member 7/3/06 #44 חח לא נעלב אני מפחיד את עצמי עם ההודעות האלה גם... לדוגמה, ההודעה הזאת (המיטב שלי.. נראה לי).
ט טאפנוש New member 8/3/06 #48 סבבה...... ההודעה ההיא קורעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!פשוט גאוני!!!! אהבתיח תחוש הומור רצחני שלך! (ולא אכפת לי שזה נשמע כמו ילדה צעקנית בת 11 במיני שצועקת "הראל סקעת תעשה לי ילד!") תבוא בעוד יציאות כאלה..זה בריא..
סבבה...... ההודעה ההיא קורעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!פשוט גאוני!!!! אהבתיח תחוש הומור רצחני שלך! (ולא אכפת לי שזה נשמע כמו ילדה צעקנית בת 11 במיני שצועקת "הראל סקעת תעשה לי ילד!") תבוא בעוד יציאות כאלה..זה בריא..
L LiRs Lullaby New member 6/3/06 #37 מה?? איך??? אם כבר, אז הדוויג וקרוקשנקס, הם אינטליגנטים האחד בשביל השני. את פיג הייתי שמה עם ארנולד הם כאלה זוג כדורי פרווה/נוצה מתוקים ופשושיים ... או אולי פיג וסקרוט פוצה תחת... יהיה מעניין לראות איך הם יסתדרו
מה?? איך??? אם כבר, אז הדוויג וקרוקשנקס, הם אינטליגנטים האחד בשביל השני. את פיג הייתי שמה עם ארנולד הם כאלה זוג כדורי פרווה/נוצה מתוקים ופשושיים ... או אולי פיג וסקרוט פוצה תחת... יהיה מעניין לראות איך הם יסתדרו
ב באה מכאב New member 6/3/06 #40 חחחחחחחחחחח... יש לך מזל שיש לך מוח מעוות (הלוואי עלי). אני חשבתי רק על: רמוסיריוס (בשביל השלמות) מקגונגל וסנייפ. או האגריד ופליסטיק (אבל כבר כתבו את זה) או הארי ודראקו או נוויל ודראקו או סניים ודראקו או האגריד וסקרוט פוץ תחת יש עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב
חחחחחחחחחחח... יש לך מזל שיש לך מוח מעוות (הלוואי עלי). אני חשבתי רק על: רמוסיריוס (בשביל השלמות) מקגונגל וסנייפ. או האגריד ופליסטיק (אבל כבר כתבו את זה) או הארי ודראקו או נוויל ודראקו או סניים ודראקו או האגריד וסקרוט פוץ תחת יש עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב