זוגות בהארי פוטר!

זוגות בהארי פוטר!

מי לדעתכם יהיה עם מי? טונקס ולופין כבר יחד... אני לא מחשיבה את אלה שיחד מההתחלה... הארי לבד...(מסכן) הרמיוני לדעתי תהיה עם רון..... תנו לי עוד זוגות.....

L i O r K u S h

New member
גמאני חושבת ככה../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

איזה חמודים הם ביחד
שיחזרו כבררררר וחוצמזה מי עוד באמת מעניין?? יש עוד דמויות ראשיות שאיפשהו שם מסתתר סיפור רומנטי?? כי כל השאר לא ממש שמים אליהם לב

tamar05

New member
לונה ונויל יהיו כאלה מתוקים יחד:)

וגמאני חושבת שהארי וג'יני יחזרו.

גמאני חושבת...

אבל בטח לקראת הסוף או משהו.....אולי לפני המוות של הארי ואז זה יהיה עוד יותר עצוב..... מסכן שלי אני לא רוצה שהוא ימות....

noosh

New member
זה די צפוי

במיוחד בגלל איך שהוא נפרד ממנה. הקטע המאצ'ואיסטי הזה חייב להסתיים טוב איכשהו.

רולדההה

New member
רמוס וסיריוס! ../images/Emo98.gif

מה מת, מי מת? אז בקבר. בעולם הבא. שיחזור של ימי ההוללות של הקונדסאים עוד יבוא! יחי הרמוסיריוס. [גם דמבלדור/מקגנוגל היה נחמד. אם הוא לא היה בר - מינן, כמובן.

חחחחח רק הם.....

אולי ג'יימסירויוס (ג'יימס וסיריוס).......הם היו חברים יותר טובים..... אולי פיטר ורמוס...העכבר והזאב.....האייל והכלב...חחח איזה שילוב.....רק הם יהיו זוג...

eyalabodram

New member
האגריד ומקונגל

בספר הראשון היא הסמיקה כשהוא נישק אותה על הלחי ונראה לי שמה שיש לו עם אולימפה מקסים לא רציני פיבס ומיירטל לא יודע למה אחרי מה שקרה לדמבי אני חושב שהיא תשנא את מאלפוי אמבריג' ופאדג' אולי עכשיו אחרי שהדיחו אותו הוא יתפנה לחיי אהבה זהירות בדיחה מגעילה בהמשך מומלץ להפסיק לקרוא כאן
אח של דמבלדור ועז (סתם בדיחה) כבר תפשו את אח שלו מבצע כשפים מגונים עם עז

חחח הכול יכול להיות.....

אצל רולינג... אבל הכי מגניב זה אם ג'יני תהיה עם דראקו או משהו או אם היא תהיה שוב הארי דקות ספורות לפני מותו.......איזה עצוב אני אבכה כל החיים!

City Of Angel

New member
הארי וג'יני יחזרו...

מכולם הם הכי מתאימים. וגם רון והרמיוני ונוויל ולונה שזה די צפוי

Jellygirl

New member
המם... ../images/Emo80.gif

רולינג אמרה שהארי וג'יני יהיו ביחד וגם רון והרמויני. לדעתי גם לופין וטונקס, דראקו ופנסי, ביל ופלר.
יחי ההארמוני!

meital f

New member
הארי לא מסכן לבד

זה עדיף מאשר הוא יהיה עם ג'יני המכוערת אגב לפי דעתי רון & הרמינוני יהיו זוג

למעלה