זה שעולה או זה שיורד ?

felixbaron

New member
זה שעולה או זה שיורד ?

למה כלל אוניברסלי, ברור והגיוני לא היה מובן לזה שהעיף אותי היום מהסינגל, ברכיבת שישי בוקר שלי, בקק"ל משגב ??? גם אם נתעלם לרגע מהעובדה שהייתי מהיר ממנו בעלייה מאשר הוא בירידה, גם אם נעצום עיין מהעובדה שהקבוצה רכבה בניגוד לכיוון המומלץ של הסינגל (גם אני חוטא בכך לפעמים, אבל בטח לא בימי שישי\שבת בשעות העומס) קצת אדיבות ודרך ארץ לא היו מזיקים...
סופ"ש קריר כמה שניתן שיהיה לנו.

yanival

New member
הנה כמה סיבות:

1) אם היינו רוצים לרכב בסביבה סטרילית או כזאת עם חוקים, שלטים ורמזורים אז היינו רוכבים בכביש. מה לעשות, בטבע יש רק חוק אחד: החזק שורד
. לא אנחנו קבענו את החוק הזה.
2) לדעתי בסינגלים דווקא הגיוני שהעולה יתן זכות קדימה כי ליורד קשה יותר לעצור וגם כי זה פוגם לו בהנאה הרבה יותר מלעולה.
3) לפעמים מי שיורד בקצה גבול היכולת שלו יותר מדי עסוק בלשרוד ולא מצליח לחשוב על אדיבות ודרך ארץ.

חבל להתעצבן. צריך לזכור, זה טבע ולא סביבה סטרילית. מה שבא ברוך הבא. גשם, שמש, פרה, או רוכב שמגיח ממול בלי לעצור.

ronenal10

New member
נראה לי ששתית ולא אלכוהול

כבוד הוא פעולה בה מעורבת נתינה.
ממתי לעצור בירידה קשה יותר מלהתחיל לרכב מחדש בעליה?
חבל שתשובה כמו שכתבת גם קיבלה חיזוק ממישהו.
בושה לפורום שאנשים החושבים כך ומזלזלים באחר בכלל נמצאים בו.

yanival

New member
למה אתה חושב ששתיתי
?

אולי דווקא עישנתי
?
או אכלתי
?

ומה אם כן היה לי כבוד, אז בטח הייתי מזמין אותך ל...

giladz

New member
סינגל שאפשר לרכב בעליה, הוא לא כזה שאי אפשר

לעצור בו.

הכלל לפני זה הוא שמי שהולך מפנה דרך. ואם מישהו רוכב בעליה הדרך שלו, כי הוא כניראה לא יוכל לחזור לרכב עם העליה תלולה.

andnem

New member
אם אתה חזק עד כדי כך שאתה מטפס יותר מהר

משהרוכב ממול יורד - למה שלא תאפשר לו לעבור? תנסה פעם, זה מה זה מחזק את האגו (בדוק! :))

Tal Netiv

New member
הולך ופוחת הדור

ומה שפעם היה מובן מאליו היום צריך להסביר (ואז זה הופך לשירשורפלצת)

וולקום טו דה אייג' אוף אגואיזם

מאדמאן

New member
כמו שכבר אין שבת שלום ובוקר טוב בשבילים כמעט

אז השבילים מתמלאים ומצטופפים בהם מאות רוכבים ואין כבר את החיוך הזה שהיה לפני עשר שנים של "בוקר טוב גם אני מת על זה..."

חבל ואולי נמשיך להתעקש על "בוקר טוב או שבת שלום .." וזה יחזור.

ככה עם נורמות רכיבה נכונות. לא מזיק להתעקש על זה.

Tzav98

New member
חבל שהנושא ירד מהר מסדר היום

לאחר 8 שנים של רכיבה ברחבי הארץ עם דגש ניכר על הר חורשן, אני שם לב לכך שבשנה האחרונה לפחות בהר חורשן זה לא ברור כלל וכלל שמי שעולה יש לו זכות קדימה.
יצא לי לעצור עשרות פעמים בסינגלים בירידה, אז הנאתי נפגמה במשהו? לא
משום מה יש לי צפייה מרוכבי השטח לדרך ארץ והתנהגות שונה מזו שאנו רגילים לה. אולי אני נאיבי

למעלה