זה שיר פרידה...

FuxPavel

New member
זה שיר פרידה...

כפי ששמתי לב, כל אחד מחברינו בנוער שמתגייס או עוזב כותב הודעת פרידה, החלטתי להמשיך במסורת וגם אני אכתוב הודעת פרידה. הכרתי את ים בעצרת הזיכרון ליצחק רבין לפני שנה וככה נחשפתי לנוער שינוי, תוך זמן קצר הכרתי את אסף מחיפה, בהתחלה היינו יריבים שהתמודדו על אותו תפקיד – יו"ר תא חיפה, אך מיד הפכנו מיריבים לחברים ששיתפו פעולה בכל, חילקנו מנות בפורים, חילקנו סרטים בקיץ, ארגנו ימי עיון, ארגנו פעולות בתא וסך הכול עשינו הרבה. בהתחלה כשרק הגעתי למזכירות הנוער, לא הכרתי את הרוב, בעצם לא הכרתי כמעט אף אחד. הכרתי את טל ואור מהשיחות במסנג'ר ומהסמינר בפקיעין, גם את יוראי למדתי להכיר בסמינר, יוראי היה מאוד נחמד אלי ודאג שארגיש בנוח למרות שלא הכרתי איש והייתי חדש. עם הזמן השתלבתי במזכירות והכרתי את כולם, את אסף התל אביבי, את אסף הנתניתי, את יעל, אלירן, טום וסשה. לא תמיד הלך חלק במזכירות, בעצם מהרגע הראשון היו חילוקי דעות וריבים, אבל זה לא הפריע לי לשמור על יחסים מעולים עם הרוב. הבנתי שמפלגת שינוי היא ביתי ואני אמשיך להיות חלק ממנה גם בזמן השירות הצבאי. ישנם כמה אנשים שהייתי רוצה לכתוב להם מסר אישי, לטל- לא תמיד כדאי להתעסק בזוטות, עדיף לנצל את היכולות שלך על דברים יותר חשובים. לאסף.ב.- תמשיך עם הכנות המוחלטת שלך גם בעתיד. אולי כדאי להתחיל לחשוב על מה שאתה אומר ועל ההשלכות של זה, יש לך עתיד פוליטי בתנאי שתלמד להיות דיפלומטי. לתמיר- יש לך יכולת ניסוח מרשימה ביחס לגילך אבל מילים זה לא הכול, הייתי מציע לך לשקול את המעשים שלך בקפידה ולא לצאת בהצהרות – תהיה פוליטיקאי. לאסף.ז.- נהנתי משיתוף הפעולה שלנו ולימדת אותי שלא תמיד הגיל קובע. ליוראי- בהתחלה היית מאוד נחמד והשארת עלי רושם טוב, לצערי הצלחת לקלקל אותו, אני סולח לך על כל הדברים המגעילים שעשית לי ולאחרים בתקווה שתשתפר בעתיד. לאור- בסוף יוצא שנפרדת לפני אבל תתגייס אחרי אני רוצה להודות לך על היחס הטוב והחברות, אני בטוח שעוד תגיע רחוק. אני רוצה לאחל למי שיבחר במקומי לסיו"ר בחיפה הצלחה ואני מקווה שתיקח את התפקיד ברצינות כמו שאני לקחתי. אז זהו, נגמר פרק, שנה בנוער שינוי, ממשיכים לצבא ולצעירים. אני מאחל לכולם הצלחה בלימודים, הרבה נוער חדש והכי חשוב – הרבה מנדטים. ביום ראשון אני מתגייס לצבא, לפעמים אקפוץ לבקר אתכם ולהשאיר הודעה או שתיים.

asafz8

New member
פבל..

המון הצלחה בצבא. אני בטוח שתגיע בשירותך הצבא רחוק. אתה אדם שטבוע באופיו להגיע רחוק. אמרת דברים יפים, קשים אבל נכונים ברובם. נהנתי מכל רגע שעבדנו יחד מהנסיעות לתל אביב מהשיחות הליליות במסנג'ר וגם שהברזתי לפעמים מהבית ספר ודברנו במסנג'ר. לימדת אותי המון ידע שלא היה לי מושג לגביו לפני כן. נתת לי המון טיפים בפוליטיקה ואת כולם אמלא. אני כבר מקווה בקוצר רוח לשחרורך מהצבא
רציתי להגיד שאני גרוע בפרידות, אבל לא אמרתי את זה כי אנחנו לא נפרדים. אתה עדין נשאר בישראל

EO117

New member
פבל ידידי!

בעוד מס' ימים תעלה על המדים ותפתח פרק נוסף בחיים- השירות הצבאי. כמי שהיה במערכת אגלה לך שהמערכת הזאת אינה קלה ועוד תיווכח שהאימרה "שבצה"ל ההיגיון לא נכנס בש.ג." נכונה, אם זאת אני בטוח שתהפוך את השירות הצבאי שלך לתקופה נפלאה עבורך, תכיר אנשים חדשים ותגלה דברים על עצנך שלא האמנת שקיימים בך. ואני גם מברך אותך על הצטרפותך לצעירי "שינוי", בוודאי גם בצעירים תעשה עשייה ברוכה כמו שעשית בנוער "שינוי". מחכה לראותך בפעילויות של הצעירים! עשה חיל בשירות ובגדול וכמובן "שפשוף נעים" ועל קשר אל תשכח לשמור-תמיד, אלירן אוחיון

תמיר1991

New member
שלום לך פבל../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מאז אפריל אני בנוער שינוי, ומאז למדתי להכירך. הכרתי נער חכם ולעתים מבריק, פוליטיקאי טוב, מסור לתנועה ובעל יכולת רטורית נהדרת. היו בינינו מספר היתקלויות לא-נעימות, ריבים לא קטנים ויריבות לא קלה, אך לאחרונה שררו בינינו יחסים תקינים. למרות כל מה שהיה, דע לך שאני מאוד מאוד מעריך אותך, ובטוח שאתה תתרום למפלגה עוד הרבה, גם מחוץ לנוער, אפילו כשתהיה בצבא ובצעירים. מאמץ את העצה שלך, ואת איחוליך לנוער ולמפלגה. שיהיה לך רק בהצלחה בצבא, וכל טוב
בברכה, סיו"ר נוער שינוי ת"א, חבר לתנועה ולעתים לדרך, תמיר קרקסון.

דור X

New member
כל הכבוד פבל, ממש מרגש...

היה לי העונג והזכות להכירך, נוער שינוי מאבד אדם יקר, חרוץ וישר לטובת צה"ל, נקווה ששם ידעו להכיר בכישורך. אני מאמין שדרכינו יצטלבו עוד פעמים רבות.

Sashka7

New member
פבל,

שיהיה המון הצלחה בשירותך הצבאי. אני בטוחה שתשתלב שמה טוב. חוצמזה אתה יודע שזה לא באמת פרידה ועוד נתראה והרבה... אז שיהיה בהצלחה בצה"ל ובצעירי שינוי!!! ממני, סשה
נ.ב. אני בטוחה שניפגש בעוד כמה זמן באיזה פעילות נוער :-;

פבל בהצלחה בצבא ובהמשך

שמחתי שהייתה לי את הזכות להכיר אותך. כעת אנחנו נהיה פעם נוספת באותה מסגרת צעירי שינוי. אמנם אמרתי לך את המשפט הזה הרבה פעמים אבל ארשום אותו גם בפורום גם כשתסבול בטירונות שזה כמעט בטוח תמיד תחשוב על סיומה תעשה כל מה שהמפקד/ת אומר'ת למדתי את זה על בשר מבשרי אם ולמזלי שיניתי את דרכי במהרה, הזמן זה הדבר הכי חשוב גם אם לא תספיק לעשות את המטלות תגיע בזמן בסוף תסיים את המוטל עליך. אני יודע שזה לא קל אבל אל תשבר. פבל תרמת רבות לנוער אני אומר לך תודה בשמי אך בטוח שכולם חושבים כמוני תודה על התמונות שצילמת ושוב בהצלחה

תמיר1991

New member
ולמה זה היה טוב...../images/Emo35.gif

ים, אבקשך למחוק הודעה נלעגת זו המכתימה שרשור פרידה מחבר נוער יקר, לא זה מקומה. תמיר.

סליחה ??!

מה לא בסדר במה שכתבתי??? ואם נכנסנו לעניין אין לי מושג מה יש לאיש ממש ימיני וממש לא ליברלי לחפש במפלגה שלכם !!! אז ביי ביי !!!!

תמיר1991

New member
לא רוצה להיכנס להגדרות של

ימין-שמאל, אבל פבל הוא אחד מהאנשים היותר ליברלים שפגשתי, כך שלטיעונך אין כל שחר... תמיר.

תמיר אני מסכים אתך

אני מצטרף לקריאה של תמיר למחוק את הוודעה של פטרוניה. כמו כן אני חושב שצריך לחסום אותה על מנת שכולנו נוכל לנשום לרווחה

תמיר אתה צודק

אני בד"כ לא מבקש שיחסמו מתכתבים אולם בהודעה של פטרוניה לא הייתה דעה, זאת הייתה תקיפה אישית ולא לעניין. מאוד חורה לי שאחד שתרם רבות לנוער ומתגייס מקבל תגובה כזאת מאחת שאנחנו אפילו לא מכירים בפנים (זה רק מוכיח את תרומתה). מכאן אני מחזק אותך צריך לחסום את פטרוניה

תמיר1991

New member
ומוטב מוקדם../images/Emo45.gif

הודעות כאלה הם פשוט חוצפה, ובאיזו אמתלה הן נכתבות? שנאה תהומית! פשוט בושה. תמיר.

כמו שאומרים יפה שעה אחת קודם

בנוסף לכך בזמן שפבל יהיה בצבא לפוטרוניה לא יהיה מה לרשום. הרי כל ההודעות שלה הן שנאה כלפי פבל, יש עוד אפשרות שהיא תתקוף כותב אחר עד חזרתו של פבל מהטירונות. היא תפסה טרמפ על זה שהוא ימני אז פוטרניה אני באתי לחזק אותו ואני יכול להגיד בוודאות אני הכי שמאלני במפלגה, אולם זה לא חשוב שינוי היא מפלגת מרכז ולכן יש מקום לכל מי שתומך במצע שלה או ברובו

למעלה