זה שיר פרידה...

Sashka7

New member
אנשים, תרדו ממנה...

אני חושבת שבפורום יש זכות לכל אחד להביע את דעתו! ואם זה מה שהיא החליטה שהיא רוצה לכתוב, אז כנראה שיש סיבה לכך... אני לא חושבת שצריך למחוק את ההודעה שלה.

asafz8

New member
מממ

השאלה שאני רוצה לשאול אותך מתחלקת לשניים האם את מכירה את פורטוניה, או סתם מחבבת אנשים שלא אוהבים את פבל?

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

עובדה שהגבתי כמו שהגבתי למרות יחסיי עם פבל - כיוון שאני רואה טעם לפגם בדבריה, טעם חמור מאוד. תמיר.

skywalker 8

New member
"דעתו" ../images/Emo6.gif

זאת היית פגיעה מכוונת בחבר נוער שלכם עם הנימוק הצולע ש"הוא ימני מדי". אין כאן דיעה בכלל אלא רק רצון לפגוע. "אז כנראה שיש סיבה לכך..." המשפט הזה שלך רומז על משהו...

לסשה שלום

נכון זכותו של כל משתמש לרשום מה שהוא רוצה. אולם פוטרניה הביעה שמחה על גיוסו של פבל שהתגייס ועשה את חובתו. הוא רשם הודעת פרידה והיא הביעה שמחה על כאבו. כמו כן לא הייתה הבאת דעה אלא שמחה נגד משתמש אחר

פבל יקירי

אתה אחד האנשים היותר מעניינים שפגשתי בחיי נחשפתי לאורך המשגע... וחבל שלא יכולתי להתחיל איתך הכל מהתחלה... אני רוצה להגיד לך פבל אתה נכס או הייתי נכס לנוער שינוי לא מטרד! נכס לא מטרד! ברוצני להפרד ממך בשיר שהתלבטתי מאוד בין שירים אחרים בגדול אני חושב שאיך אומרים לגביי השיר הזה כל מילה בסלע! אני רוצה להבטיח לך פבל אתה אומנם עוזב אותנו אני רוצה להודות לך מקרב לב על כל רגע שהיה לי העונג לדבר איתך להקשיב לך ולהעזר בך... אני מאחל לך שרות נעים בצא והמשך חיי אזרחות משגשגים... אני מבטיח לך שכל עוד יש מעט רוח בלייבי אלחם בשחיתות כמובן במדינה וגם בנוער שינוי! ואפילו אולי אני אקצין ואגיד אני אלחם מלחמת חורמה באי סדרים ובברוקרטיה ומה שביינהם בנוער שינוי. Can you hear the drums Fernando? I remember long ago another starry night like this in the firelight Fernando you were humming to yourself and softly strumming your guitar I could hear the distant drums and sounds of bugle calls were coming from afar They were closer now Fernando every hour, every minute seemed to last eternally I was so afraid Fernando we were young and full of life and none of us prepared to die and I’m not ashamed to say the roar of guns and cannons almost made me cry There was something in the air that night the stars were bright, Fernando they were shining there for you and me for liberty, Fernando though we never thought that we could lose there’s no regret if I had to do the same again I would my friend, Fernando Now we’re old and grey Fernando since many years I haven’t seen a rifle in your hand can you hear the drums Fernando? Do you still recall the fateful night we crossed the Rio Grande? I can see it in your eyes how proud you were to fight for freedom in this land There was something in the air that night the stars were bright, Fernando they were shining there for you and me for liberty, Fernando though we never thought that we could lose there’s no regret if I had to do the same again I would my friend, Fernando השמש תזרח לך פבל וביחד נגיע לחופש המוחלט... בהוקרה ממני אסף .ב מנתניה נ.ב אגב אולי אחד הדברים היותר מעולים מכך שתעזוב את נוער שינוי הוא שאתה תיהיה ברמת פולג ותיהיה מרחק של בערך 10 דקות מהבית שלי בנסיעה ונוכל אולי אפילו להכיר אחד תשני יותר טוב ואפילו אתה 3 דקות בערך נדמה לי רחוק בהליכה מבייתה של סשה... ובוא נגיד שביינך לבין סשה אולי תצמח זוגיות אולי... אם אתם מבינים למה אני מתכוון...

JeeChan

New member
פבל

ידיד יקר :] שיהיה לך גיוס מוצלח =] ובהצלחה בצבא :] ובטירונות. היית חבר נפלא ונהניתי להכירך במשך השנה שהכרנו. שמור על קשר. ממני אור

wizibusy

New member
ולי אין שום הערה../images/Emo13.gif!../images/Emo10.gif

אני לא יודע אם לשמוח או להיות עצוב, חחחח.... אבל בכול מקרה פבל! ידידי!, אני מקווה שיהיה לך שירות מהנה וכיפי, כך את הכל בקלות. אני מחכה לפגוש אותך בצעירים
שמחתי על הפעילות שלקחת בשינוי ובנוער, ואני שמח על העובדה שתמשיך בה, אתה אידיאולוג אמיתי, ובן אדם טוב. דרך צלחה

FuxPavel

New member
תשמח תשמח../images/Emo13.gif

את ההערות שלי עליך אתה שומע בתדירות יחסית גבוה

tapr

New member
לפבל,

אני מאחל לך הרבה הצלחה בצבא, בחרת לעצמך מסלול קשה ומאתגר. אולי תזכה לראות חברי נוער נוספים בשירות
היית אחד האנשים היותר פעילים בתנועה, ואני שמח שהכרנו. התכונות הבולטות ביותר שלך הן היושרה והאמונה בצדקת הדרך, ולמרות שגרמו לקצת צרות ו"טררם", השארת חותם חיובי עלי ועל הנוער. אני מקווה שבעתיד יהיו לך מספיק חופשות, כדי שתבוא לבקר אותי בחיפה, או אני אותך בת"א...
כל טוב ובהצלחה בכל, טל

למעלה