זה שוב אני....

recoil

New member
תירוצים חסרי בסיס?

מה אני חייב לך תירוצים או משהו?.. יותר מהיר לי לסובב את ההגה עם יד אחת, מה אתה תגיד לי שלא? ולידיעתך, רק כדי שלהבא לא תצא עם שטויות כאלה... נהגי מירוצים אוחזים את ההגה ב 2 הידיים כי המנוע של הרכב חזק ותסתכל על ההגה איך הוא רועד, ההגה שלהם ממש רועד וזז.. והסיבובים של המסלולי מירוץ לא ממש מסובכים אין סיבובים חדים... ברכב פרטי אפשר להחזיק את ההגה ביד אחת ולתמרן מצויין... זה שאתה לא מצליח לא אומר שיש עוד אנשים כמוך

Superdror

New member
לא יודע אם זה יותר קל או יותר מהיר

או כל דבר אחר - אבל דבר אחד בטוח, זה לא בטיחותי. אני רוצה לראות אותך בולם בלימה "נאה" ומתמרן עם יד אחת על ההגה.

recoil

New member
מה הקטע

להחזיר ת'יד מהר להגה? זה לא שאני מדבר איתה בטלפון או משהו, היא מונחת על הרגל או על הידית הילוכים.. חלאס להיות מרובעים

Superdror

New member
לא מרובע ולא נעליים.

מה הקטע שלך לא לשים עוד יד על ההגה? מה תורמת לך היד כשהיא על הרגל או על הידית הילוכים ? כלום!. עדיף שתהיה על ההגה ותתרום משהו. עוד יד על ההגה = יותר שליטה. להתחמק ממכשול במהירות אתה לא תוכל עם יד אחת. לבלום ולהתחמק ממכשול בטוח לא תוכל ואולי אפילו סביר להניח שגם היד הבודדה שלך תפרד מההגה בשלב מסוים. תיקח קורס נהיגה מתקדמת, או לפחות, נסיעה במסלול החלקה - ותבין יפה מאוד שאתה לא מסוגל לשלוט על הרכב ביד אחת. ואין טעם להמשיך את הדיון הזה, כי אתה סביר להניח לא תשנה את דעתך, אני אשאר מרובע ואתה תשאר מגניב שנוהג עם יד אחת.

NewUser4

New member
שני דברים.

1. הכוונה הראשית בשרשור, נדמה לי, הייתה לגבי הורדת שתי היידים מההגה רק בשביל ה"כיף" וה"סיכון" שבעניין. 2. גם נהיגה עם יד אחת אינה בטוחה כלל. יד ימין תורד מההגה רק לשם העברת הילוכים, וזו בלבד. אני בטוח כי הרבה יותר נוח לנהוג ביד אחת, אולם זה הרבה פחות בטיחותי. לפעמים, עדיפה הבטיחות על הנוחות.

פרטנר

New member
מתי ואיפה ?

והאם אפשר להביא גם חברים?

Daemonlior

New member
יש שמאל על ההגה?

אני דווקא עם יד ימין.. (חוץ מהעברת הילוכים..) אתה שמאלי או משהו?

MrJacKasS

New member
לא

ויד ימין זה מסוכן, כי כשאתה מעביר הילוכים אתה בעצם בלי ידיים על ההגה .. אני ימני, אבל הידיים שלי כמעט בקביעות ימין על ידית ההילוכים ושמאל על ההגה.

green witch

New member
אני מורידה בדיוק לשניה וזה אם

השעון נורא מציק לי או שהיד שלי פתאום כואבת לרגע.. ואני עושה את זה רק שאני על 10 או 15 קמ"ש

למעלה