זה שוב אני....

זה שוב אני....

היום היה לי שיעור ב-10:20 בקיצור נסעתי מה זה תותח בשיעור וזה ולקראת הסוף התחלתי לעשות פוזות באתי כזה אחרי שעברתי כיכר נסעתי כזה בלי ידיים וכמעט עליתי על המדרכה זה היה מה זה באסה.... קיצר הבנתי היום שלא שווה לעשות פוזות הכביש אבל זה כיף........

NewUser4

New member
ח"ח למורה

שנותן לך לנהוג בלי ידיים ולא גוער בך על כך.

C T S

New member
חחח אתה מזכיר לי איך המורה שלי

היה מקפיד על זה :)

green witch

New member
חחחח איזה חשיבה מעוותת

"עשיתי פוזות, נסעתי בלי ידיים" זה בולשיט! זה לא פוזות זה טימטום! וחוצמזה זה לא הקטע של "לנסוע בלי ידיים" גם לי יש קטעים שאני מורידה את הידיים מההגה אבל עצם זה שאתה רואה בזה פוזה זה רע כבר מעכשיו כי מי יודע איזה פוזות תעשה אחרכך... תחשוב על זה...

NewUser4

New member
אם כל הכבוד

מההגה לא מורידים ידיים! גם לא מתוך "פוזה" וגם לא סתם ככה. "גם לי יש קטעים שאני מורידה ידיים מההגה" אמרת. למה את מורידה ידיים מההגה בדיוק? אין שום סיבה להוריד את שתי הידיים מההגה, זה כל כך לא בטיחותי! זמן התגובה ואיכות התגובה יורדת פלאים.

MrJacKasS

New member
אוי נו באמת

אני רוצה לראות מישהו אחד שהוא לא בשיעור נהיגה/טסט ונוהג אשכרה עם שתי ידיים על ההגה! יד שמאל על ההגה ויד ימין על ידית ההילוכים [=

NewUser4

New member
מדובר על הורדת ידיים מההגה

לא על הורדת יד אחת. הורדת יד אחת היא דבר שיש בו צורך (לא לדיבור בפלאפון וכד').

MrJacKasS

New member
אני מדבר

על הורדת יד ימין ההגה שלא לצורך. כלומר, גם אם איני צריך להעביר הילוכים, רוב הזמן אני עם היד על הידית (חוץ מפניות, למרות שגם אותן אפשר לבצע עם יד אחת). הרבה יותר נוח לי ככה מאשר עם שתי ידיים ..

MrJacKasS

New member
הבהרה

אני לעולם לא מדבר בפלאפון בזמן נהיגה .. ככה שהורדת יד ימין מההגה היא לשם נוחות בלבד ולא לעיסוקים אחרים ..

be_roo

New member
אבל היד עדיין לא על ההגה

כמו שנהג יטען שזה בסדר אם הוא נוהג עייף כי הוא מקפיד להשאיר את שתי ידיו על ההגה. האחד לא מצדיק את השני.

MrJacKasS

New member
תסכימי איתי

שמצבו הנפשי של הנהג חשוב בהרבה ממצבו הפיזי. על אחת כמה וכמה אם מצבו הפיזי נוח לו.

be_roo

New member
הדוגמה היתה להמחשה בלבד

זה שאתה מקפיד על דבר אחד לא מצדיק זלזול באחר. תקפיד גם על תשומת הלב וגם על היכולת לבצע תמרון חירום במידת הצורך.

B B A

New member
ומצד שני סיבוב ההגה עם יד אחת נותן

לך פחות אחיזה בהגה מאשר עם שתי ידיים. גם אני בשיעור נהיגה אחד סובבתי את ההגה עם יד אחת (התרגלתי מהטרקטור) והמורה שלי אמר:"אתה לא נוהג במלגזה במפעל,שתי ידיים בבקשה." למרות שזה באמת יותר מהיר, זה גם פחות בטיחותי.

be_roo

New member
אם אתה מתעקש להחזיק הגה עם יד אחת

כי ז היותר נוח לך, אין לי שום דרך להכריח אותך, אז אנא המנע מהמצאת תירוצים חסרי בסיס. אין להחזקת הגה ביד אחת שום יתרון רלוונטי לנהיגה ובטיחות. כתראה נהגי מירוצים נוהגים עם יד אחת תוכל להעלות שוב את הטענה המופרכת הזו, אתה יכול להיות בטוח שאם סיבוב ביד אחת היה מהיר יותר הם היו עושים זאת.

למעלה