זה שוב אני

lee68

New member
זה שוב אני

אני משתתפת בפעילות התדנבותית שקשורה בבעלי חיים. אני הולכת לשם פעם בשבוע כבר מזה זמן ונראה לי שזה ממש עזר לי בחיים , באמת קודם כל אני נורא אוהבת בעלי חיים , במיוחד כלבים ( אבל גם חתולים) ונראה לי שזה עשה לי רק טוב , זה פתח אותי לאנשים . הבעייה היא : שיש שם אנשים לא כל כך נחמדים - ואכן ניסתי להשתלב שם אבל זה לא הולך. יש שם אנ'שים קבועים שנמצאים שם על בסיס יום יומי והם מעין קליקה כזאת , שקשה לחדור אליה. ומה שקרה זה שפעם מתחתי ביקורת על זה ואמרתי באיזשהו מקום שהם אנשים מגעילים המנהלת של המקום והעוזרת שלה סלחו לי והסכימו שאמשיך לבוא לשם אבל נראה לי שזה שם מעין חיץ כזה. כל פעם כאשר אני ברה לשם אני לא מרגישה רצויה , אני לא יודעת אם זה בראש שלי או שזה באמת ככה. כי יצא ששוחחתי באיזו הזדמנות עם מתנדבת כמוני שגם באה פעם בשבוע והיא גם אמרה לי שחוץ מהמנהלת אז הם לא נחמדים ואז הבנת שכנראה זה לא רק אני. * בהתחלה כמובן חשבתי שהיחס נובע בגלל המראה שלי ( כלומר יש לי עודף משקל) אבל ראיתי שם שתי נשים פי מאה יותר שמנות ממני והן לא זוכות לכזה יחס , אז לא נראה לי שזה בגלל זה. * משום מה מאד חשוב לי להתקבל לקבוצה הזאת ( כן ממש כמו בתיכון , להיות מקובלת שם) אבל זה לא קורה. * אני יודעת שהתגובה תהיה אז אל תלכי לשם הבעייה היא שחשוב לי הפעילות עם הבעלי חיים והרי מה שחשוב זה הם אבל בגלל העניין החברתי הזה כל הנושא המרכזי נדחק הצידה. * חשבתי שאם אלך לפעילות מסוג זה אכיר אנשים כי : הרי יש לנו "תחביב" משותף בעלי חיים אבל זה לא קורה . * בעבודה אגב יש לי חברות לעבודה ( שתיים) מי שמכיר אותי באמת נראה לי שמחבב אותי. אני נורא חוששת מדחייה - לא אוהבת שאנשים דוחים אותי. * כדאי לשאול את המנהלת של המקום אתם חושבים - אם זה מפריע כאשר אני באה לשם ?

שירשולי

New member
לי חמודה...

למקום שלא טוב בו לא,חוזרים חשוב לך העבודה עם בעליי החיים,אני בטוחה שיש, עוד מקומות שעוברים איתם. ואליי תדברי עים הצוות לגביי התחושות שלך.[לא נראה לי שיזיק]. תנסי למצוא שם את הקליקה,שאת כן מתחברת אלייה כתבת שיש 2 שאת בקשר איתן. ותמיד בבוקר שאת באה לעבודה תחשבי,שזה בשבילך ולא,בשביל אף אחד אחר.תבואי בראש שקט. אני מאמינה שיהי בסדר. בהצלחה.

lee68

New member
תודה , אבל ...

2 הבנות שחברות שלי זה בעבודה * ומה שכתבתי זה לגבי הפעילות ההתנדבותית והבעייה לגבי זה היא שאני לא ניידת וקשה לי להגיע למקומות מסויימים. אז... נראה...

מה פתאום לא ללכת?

בטח שתלכי, החיות חשובות לך ואת חשובה להן, ותלכי בידיעה שאם זה יהיה יותר מדי לך, תמיד תוכלי לברוח. לברוח זה פתרון אחרון, לא ראשון. בינתיים תוכלי להתאמן במצב הזה, שהוא לא נעים לאף אחד ולך במיוחד, כי את רגישה לזה במיוחד. תראי, אני בטוחה שזה לא "מפריע" שאת באה לשם, כי אחרת מישהו - המנהלת או מישהו אחר - כבר היה רומז לך באופן שלא משתמע לשתי פנים שלא כדאי שתישארי. אולי יש שם אנשים שלא מתים עלייך, ואולי זה רק בראש שלך - זה לא משנה. סביר שבגלל שהם שם באופן יומיומי נוצר להם הווי וקשר מיוחד, ואנשים שמגיעים רק מדי פעם מתקשים לחדור לשם. זה לאו דווקא אישי. אני מציעה שתנסי לנצל את המצב הזה כדי ללמוד פשוט להיות לצד אנשים בלי לבקש מהם יחס מיוחד. תתרכזי במטרה שלשמה באת, ותנסי פשוט לחיות לצד העובדה הזאת, שיש אנשים שיתייחסו אלייך יפה וכאלה שפחות, יש אנשים שיחבבו אותך וכאלה שפחות, זה בא והולך, וזה בסדר. זה קורה בכל מקום ולכולם, גם לאנשים רזים ויפים, וזה לא שולל את זכות קיומך במקום הזה או בכלל.

אני תוהה למה את רוצה להתחבר למי שאת חושבת

שהוא "מגעיל". אני חושבת שדי הרסת לעצמך, במובן מסוים, את הסיכויים להשתלב שם בגלל שנתת להם ביקורת שלא הייתה ממש בונה, אלא די לא נעימה. צריך בעולם העבודה ומה שמסביב לשחק את המשחק, נכון יש הרבה פעמים קליקות אבל אם את רוצה להשתלב שם-את צריכה לדעת את כללי המשחק, ולהעליב את האנשים שם זה כלל אחד גדול של מה שאסור לעשות. ומה עכשיו
תנסי כן להתחבר אליהן, להתיידד, להתחבר, אולי תנסי להביא עוגה, תבואי בגישה חיובית וירצו להתקרב אלייך.

tailka

New member
היי לי ..

את חמודה ומגיע לך כל הכבוד על זה שאת מנסה למצוא ומוצאת את מה שעושה לך טוב! יודעת משהו אולי תחליטי שבתקופה הקרובה את באה ל"עבודה " - תתעסקי במה שצריך לעשות עם החיות ותנסי להיות כמה שפחות עם האנשים זה יכול לתת לעיניים זמן להרגע .. וזה יכול לעזור שתרגישי שאת מתחילה יותר לתפוס ביטחון אולי תנסי לפתח נישה חדשה בהתנדבות .. הגיד גיוס תרומות - לעבור בין מרפאות של וטרינרים ולגייס אוכל תרופות וטרנרים לא יודעת את צריכה לנסות אולי לגייס מתנדבים דרך איזה מצגת שתסביר מה בדיוק אתם עושים ואיך אפשר לעזור אולי כל מיני שיתופי פעולה עם בתי ספר .. קיצר משהו שיעזור לקדם את המקום , משהו שיעסיק אותך ברמה הנפשית ... וישאיר לך פחות זמן להתעסק במה שאנשים חושבים - כי זה קטע כזה עם אנשים הם חושבים ... בסדר .. זה חשוב להיות מודעים ללאן נושבת הרוח לגבייך אבל ... צריך לקבל את העובדה המצערת שחלק מהאנשים יחשבו עלייך דברים לא משהו וזכותם .. אני בטוחה שיש אנשים שפחות נעים לך איתם שאת חושבת עליהם דברים פחות טובים וזה סבבה ... אולי סבבה זאת לא המילה זאת המציאות ... חוצמזה שלא צריך מליון חברות צריך שתיים טובות ... טוב בהצלחה חיבוק
ותנסי לקחת פסק זמן ואחרי זה לראות איך את מזיזה את העניינים בלי להרשים אפחד יותר מידי ..

lee68

New member
תודה לכולם קודם כל - הבהרה

אני חוששת שהייתה אי הבנה : החיות זאת לא העבודה שלי אני מתנדבת שם פעם בשבוע העבודה שלי זה משהו אחר לא עם חיות. * עכשיו הביקורת שהעברתי הייתה לפני איזה חצי שנה , ונראה לי שכבר עברנו את זה חוץ מזה לא באתי ואמרתי בפנים דברים אלא זה היה במקום דומה לזה ...... בכל מיקרה אני חשבתי שעברנו את זה אולי לא... נראה - פשוט כל פעם אחרי הפעילות אני מרגישה חרא , במקום להתמקד באיזה כיף היה עם החיות - שהן באמת מקסימות אני מתעסקת בההיא לא אמרה לי שלום ההוא הסתכל עליי ככה. האם היא כן אוהבת אותי , או לא אוהבת אותי ?

אז תבואי נטו בשביל החיות, ואם ממש לא טוב לך

שם-בטוחה שיש מספיק מקומות שישמחו שתתנדבי שם, שהם גם מתעסקים עם חיות ואולי שם תוכלי להרגיש יותר מסופקת ושלמה.

למעלה