זה רק קורה אצלי....

mikeoreli

New member
לא ולא

עם עברית ויזואלית לא ניתן לראות אתרי אינטרנט כמו שצריך וגם אין עדכון לזה. הדבר היחיד שתוכל לעשות זה לשדרג לעברית לוגית (בתשלום) או לקנות עברית של אירון. לגבי התאמה של אתרים - רוב האתרים בנויים לרזולוציה של 800X600 או 1024X768. הרזולוציה של הפוקט פיסי שלך היא 320X240 ולכן תמיד תצטרך לגלול. יש תוכנות שמסדרות את התוכן בצורה שמקלה על גלגול הדף, אך הן בתשלום.

ori 15

New member
אוקיי אבל בכל זאת...

מה שם התוכנה שמראה דפי אינטרנט בגודל של הפוקט? אולי אני אראה תמונות של התוכנה או גרסה של 30 יום כך שאראה איך באמת התוכנה מסדרת את דף האינטרנט אפשר קישור לאתר התוכנה?

mikeoreli

New member
כנראה לא הבנת

התוכנה לא מכניסה את האתר לגודל המסך של פוקט פיסי. היא פשוט חותכת אותו במקומות מסויימים כדי שכשתגלול את המסך, תצטרך לגלול רק למטה ולא גם לצדדים. אם אתה רוצה לגלוש, הכי כדאי שתגלוש לאתרים שמותאמים ברזולוציה שלהם לפוקט פיסי. בכל מקרה, אני הבנתי שהדפדפן NetFront מאפשר לחתוך את העמודים שיופיעו כמו שצריך. יש גם את Thunderhawk שהיא תוכנה שמתאימה דפי אינטרנט למסך הפוקט פיסי, אך צריך לרכוש מנוי על מנת להשתמש בה, כ 6$ לחודש או 50$ לשנה אם אני לא טועה והתוכנה לא תומכת באתרים עבריים. ישנה עוד תוכנה שחותכת עמודים אך אני לא זוכר את שמה.

2cookie

New member
PIE בWMSE יודע להתאים את האתר למסך

שיפור שלא הרבה שמו לב אליו

mikeoreli

New member
../images/Emo45.gif

בטח שיש שיפורים. רק משום מה כולם נדבקו להיפוך מסך כדבר היחיד.

mikeoreli

New member
מה פתאום!

אני רוצה להיות מיוחד
דרך אגב, המכשיר אמור לצאת לחנויות בעוד כחודש. כל הביקורות שקראתי עד עכשיו רק מהללות את המכשיר מבחינת המהירות, העוצמה, המסך האיכותי. לגבי המחיר - בECOST ניתן לקנות את המכשיר ב600$ לאחר הנחה של 50$ במקום. אני בכל מקרה, רוצה לראות מה הם זמני ההספקה המדוייקים לפני שאזמין דרכם. דמי הטיפול וההובלה הם כ 6$ בתוך ארה"ב ומשום מה לפי חישוב האתר, לא צריך לשלם מיסים במשלוח לפלורידה (כנראה בגלל שהאתר נמצא במדינה אחרת). עוד משהו. מי שרוצה לראות איך הTouchPad אמור לעבוד, שיסתכל כאן: http://www.synaptics.com/flash/navpoint_demo.swf

2cookie

New member
פלורידה- מס של בסביבות 8% על כל

דבר שרוכשים ממה שהבנתי
גם כשקיבלתי את המחשב וגם את הX30 שילמתי את המס הזה.

mikeoreli

New member
נכון

אבל יש להם משהו סקשר לרכישות באינטרנט. אם הבנתי נכון מחברי האמריקאים, אזי אם קונים באינטרנט מוצר שהחנות שלו נמצאת במדינה אחרת, אזי לא משלמים מיסים. יכול להיות שגם לא הבנתי או לא הסבירו נכון. בכל מקרה, קרו מקרים שרציתי להשוות מחירים וכאשר נתתי את המיקוד של חברים שלי בפלורידה, אז בחלק מהחנויות הייתי אמור לשלם מס ובחלק לא.

castroman

New member
תודה על עלינק ../images/Emo45.gif נראה תוספת

נחמדה מאוד למכשיר

mikeoreli

New member
בעצם, למה?

אתה רוצה לגלוש עם 3830. האם קנית לו שרוול GPRS או GSM? אם לא, יש דרך נוספת לגלוש והיא דרך הIR, האם כך אתה מתכוון לגלוש? או שמה, אתה מתכוון לגלוש דרך העריסה ואז השאלה היא - למה?

ori 15

New member
זה לא שאני מתחיל להשתמש בו

בקביעות דרך האינטרנט פשוט חיברתי את הפוקט ב-IR וסתם הפריע לי שיש עברית הפוכה אבל האמת שאני לא מתכוון לגלוש דרכו כ"כ הרבה.. אז תודה בכל מקרה

למעלה