זה רק קורה אצלי....

ori 15

New member
זה רק קורה אצלי....

תראו, יש לי iPAQ דגם 3830, היום עשיתי hard reset וכמובן שנמחקה לי העברית יש לי את כרטיס הרישיון של העברית של pdac" נכנסתי לאתר הכנסתי את כל הפרטים לפי ההוראות עכשיו הייתי צריך לעשות רישום באתר - והיה רשום כי תוך זמן קצר אקבל חזרה למייל את "קוד הרישום" עברה כבר שעה ועוד לא קיבלתי, האם זה דבר אוט' או אדם מן החברה שולח חזרה את הקוד? מה אני צריך לעשות?

mikeoreli

New member
האופציה שתארת היא ידנית

תוריד את העברית ותתקין אותה. דרך תוכנת ההתקנה יש אפשרות לרישום אוטומאטי.

raananta

New member
מייק, PDAC עכשיו שינו את הנוהל.

בכדי להתקין את התוכנה אתה זקוק לשני קודים. אחד: קוד הרשיון אשר מופיע על כרטיס הקרטון (הרשיון) ברגע שהכנסת אותו אתה לוחץ על לחצן ששולח את הנתונים לחברה, והם באופן אוטומטי שולחים לך קוד נוסף שגם אותו צריך בכדי לבצע רישום. ממה שאני יודע הקוד נשלח אוטומטית ופעם האחרונה הוא הגיע אלי תוך מספר שניות. ORI15 מה שהייתי מציע זה לתת כתובת דואר אחרת, ייתכן ושרת הדואר שלך דוחה את ההודעה מכל מיני סיבות.

ori 15

New member
אני אשלח שוב....

אבל יש לי שאלה... בדף שמבקשים לעשות את הרישום האחרון כדי לקבל את קוד הרישום סוג המכשיר שברשותך (iPAQ, HP, Casio, אחר): iPAQ מקום רכישת התוכנה: כאן יש לי שאלה אליכם, רכשתי אותה דרך האינטרנט - לרשום את שם האתר שממנו רכשתי? מספר רישיון (מופיע על הרישיון כ- product id): זה המספר שמופיע לי על הקרטון של הרישיון? לרשום עם המקף ( - ) ?? אשמח אם תענו לי על זה, ואשלח מחדש

ori 15

New member
ניסיתי....

נתתי דגם מדוייק מייל אחר ממה שנתתי פעם קודמת ועוד לא קיבלתי
המכשיר דיי ישן - מלפני שנתיים בערך רכשתי אותו... יש לכם הצעות להצליח בהתקנת העברית? פשוט חשבתי שכל התהליך יילך לי תוך דקות ספורות

raananta

New member
ברחה לי ההודעה הקודמת משום מה

1. תרשום דגם מדויק כגון: IPAQ2210 וכדומה (למרות שלא נראה לי שזה משנה כ"כ) 2. מקום רכישה: שם האתר יהיה מספיק (גם זה לא נראה לי משנה כ"כ) 3. מספר הרשיון: תכתוב אותו במדויק כולל "-" אני מקווה שהכל יעבוד. בהצלחה.

ori 15

New member
זה מה שלבסוף עשיתי...

ולא עובד האם זה לא משגע את המערכת שאני שולח כמה פעמים ??

ori 15

New member
יש פתרון למישהו?

מה לא בסדר באיך שמילאתי את הפרטים?

raananta

New member
לא יודע מה לא בסדר.

אולי אתה מנסה להתקין גרסה חדשה עם רשיון של גרסה ישנה. מה שאני מציע זה לטלפן מחר ל-PDAC לקבלת עזרה.

ori 15

New member
בבוקר קיבלתי ../images/Emo12.gif

קיבלתי פעמיים (כפי ששלחתי פעמיים) מוזר שלקח הרבה זמן - אבל העיקר שעכשיו יש עברית
תודה על העזרה

ori 15

New member
אנצל לשאלה נוספת ../images/Emo26.gif

עכשיו המחשב כף יד מחובר למחשב האישי שמחובר לאינטרנט.. ניסיתי לגלוש באקפסלורר דרך הדף יד הכל עובד בצורה חלקה הבעייה היחידה היא שבאתרים שבעברית רואים את הכיתוב הפוך במקום "שלום" רשום לי "םולש"
בעברית עצמה במחשב הכף יד רשום בעברית תקינה ולא הפוכה זה רק קורה בגלישה באתרי אינטרנט עבריים איך פותרים את הבעייה?

AmiDebesh

New member
בסרגל למטה - הפיתרון

הלחצן ימינה מהמועדפים (לא זוכר איך קוראים לו - דומה ל "פיי") צריך להיות לחוץ.

ori 15

New member
איפה? ../images/Emo12.gif

באקפלורר בפוקט פיסי? יש לי את הכפתורים הבאים למטה: view tools "הקודם" (חץ שמאלה) "רענן" "דף הבית" "מועדפים" ותמונה שאומרת "הצג את הדפים ללא טעינת התמונות" איפה התכוונת?

AmiDebesh

New member
אולי ההבדל הוא בעברית!!

אצלי עברית של אירון ויש את הסמלים שאמרת מלבד האחרון. במקומו יש לי את ה"פיי" שהזכרתי

mikeoreli

New member
הסבר

תלחץ במקלדת העברעת ctrl+shift וזה אמור להסתדר. אם, אז כנראה יש בעיה עם העברית או שרכשת עברית ויזואלית.

ori 15

New member
יש לי עברית ויזואלית...

המכשיר שלי מלפני שנתיים פשוט לא היה לי שימוש עם האינטרנט דרך הכף יד מעולם ולכן עכשיו מגיעה השאלה שלי... וגם בגלל שלא היה לי שימוש רב במכשיר עצמו בכל מקרה - לא עזר מה שרשמתי לי... הכתב נשאר הפוך בכל אתרי האינטרנט העבריים - יש אולי עדכון לעברית ויזואלית?
יש לי שאלה נוספת - האם בדרך מחשב כף היד תמיד אראה את האתרים בגודל יותר גדול מהמסך בהרבה ואצטרך "לגלגל" את הדף ? או שיש תוכנה שמתאמת את האתר לגודל כף היד?

למעלה