זה רק לי או לכולם המשחק לא עובד לי למה "???<? יש עוד סרבר ציק?
T Touched By Angels New member 20/6/08 #3 מישהו יודע מתי תהיה שעה מדויקת שיהיה אפשר + לשחק,או שזה לא ידוע? ;;
מ מאור כהן1 New member 20/6/08 #4 תלמדי, שנקסון עושים פאצ'ים, אין לדעת מתי זה יגמר...קחי 5 משעות מהשעה הנקבעה לסיום באתר ><
ה הטיZרית New member 20/6/08 #9 בכל מקרה לשחק היום כבר לא יצא לי... ../images/Emo10.gif יש אנשים שעובדים גם בשבת ב 5 וחצי בבוקר בכל מקרה אני אשמח לתמונות והתרשמויות מהפאטצ' החדש .... ממי שיכנס היום כמובן
בכל מקרה לשחק היום כבר לא יצא לי... ../images/Emo10.gif יש אנשים שעובדים גם בשבת ב 5 וחצי בבוקר בכל מקרה אני אשמח לתמונות והתרשמויות מהפאטצ' החדש .... ממי שיכנס היום כמובן
D Don Nirtin New member 20/6/08 #10 שמעי../images/Emo87.gif אל תעיזי לעבור את 85!!!! כי יש PQ מיוחד לרמות ו70-85 במאגטיה שזה העיר הסמוכה לאריאנט. שתצא גם היא מתישהו.
שמעי../images/Emo87.gif אל תעיזי לעבור את 85!!!! כי יש PQ מיוחד לרמות ו70-85 במאגטיה שזה העיר הסמוכה לאריאנט. שתצא גם היא מתישהו.
D Don Nirtin New member 21/6/08 #17 לא נורא יקירתי../images/Emo87.gif מאגטיה תביא איתה כמה דברים שהם רוחות. והם מתים. understand the clue?
לא נורא יקירתי../images/Emo87.gif מאגטיה תביא איתה כמה דברים שהם רוחות. והם מתים. understand the clue?
I IceFairy New member 20/6/08 #6 אמור להסתיים תוך 55 דקות, אבל מנסיון עבר שלנו עם נקסון, פאצ'ים תמיד מתארכים, עד כשעתיים שלוש אחרי הזמן המשוער, לכן, אין מה לעשות, רק לחכות בסבלנות.
אמור להסתיים תוך 55 דקות, אבל מנסיון עבר שלנו עם נקסון, פאצ'ים תמיד מתארכים, עד כשעתיים שלוש אחרי הזמן המשוער, לכן, אין מה לעשות, רק לחכות בסבלנות.
K kirillll New member 20/6/08 #11 מי שהוא יודע מתי מיסתים הפאץ? ו זה רק אצלי שהמייפל מופי בצורה אחרת=[
D Don Nirtin New member 20/6/08 #12 אל תפתח כל הזמן הודעות חדשות../images/Emo87.gif זה כבר מתחיל לעצבן אותי באופן אישי. ולשאלתך- הפאץ' מסתיים ב12 בלילה. כן. עוד 3 שעות להתייבש.
אל תפתח כל הזמן הודעות חדשות../images/Emo87.gif זה כבר מתחיל לעצבן אותי באופן אישי. ולשאלתך- הפאץ' מסתיים ב12 בלילה. כן. עוד 3 שעות להתייבש.
ו ווינגז New member 21/6/08 #22 תן לנו להעיר על זה, בבקשה. אנחנו מעריכות את הדאגה, אבל זה בהחלט אחד מהתפקידים שלנו.
ו ווינגז New member 21/6/08 #23 שרשר את הודעותייך למקומות המתאימים ../images/Emo150.gif הודעות נוספות שמקומן בשרשורים קיימים (אתה מספיק וותיק פה כדי לדעת מה מתאים לאיזה שרשור) ימחקו ללא אזהרה.
שרשר את הודעותייך למקומות המתאימים ../images/Emo150.gif הודעות נוספות שמקומן בשרשורים קיימים (אתה מספיק וותיק פה כדי לדעת מה מתאים לאיזה שרשור) ימחקו ללא אזהרה.