זה רק אני...?

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רוצה את הבטטה!!! שים עליי משהו יותר יפה...
רצוי ורוד!

לשים עליך משהו יפה......./images/Emo58.gif

מי אוהב אותי יותר ממני? מי מי מי הכי בעולם?

TֱAֱMֱIֱR

New member
אברום...!

אם אתה לא מעוניין להיות "מורחב" על "ידי" כדי שתרד מהאישה שלי כן!

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!

TֱAֱMֱIֱR

New member
מוזיקת עולם?

איך מה מי ? ביגלל סמפל של נחל הנחת שזה מוזיקת עולם?

goaguy

New member
בואנה ת'גזור???

שמעת ביכלל דיסקים שלהם שאתה אומר הנחל הם מכניסים לך מיקצבים של סלסה ועוד כול מיני דברים שאני פשוט לא מכיר ולא זוכר תשמות. וכן זו מוסיקת עולם

TֱAֱMֱIֱR

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה פיתאום לישמוע אותם! אני סתם מגיב לך בלי שאני יודע מה הם ומי הם! וזה כל היופי שהם משלבים כל מיני מיקצבים. ואם כבר החלטת ליקרוא לזה סלסה אז אתה סותר את עצמך כי איפה קיים מוזיקת עולם במיקצב של סלסה.???! אבל שמע זה כבר לא לעיניין איך אתה מגדיר אותם כי אני רואה שלא תרד מהדעה שלך וזה סתם יגרר אז ניפרד פה כידידים!

goaguy

New member
ידידים ידידים

אבל בוא נניח שלא היה מיקצב של סלסה ועוד דברים אחרים אז זה היה הופך לציל תחשוב על זה קצת.

Nofale

New member
די כבר אבי

לא כולם מבינים כמוך לדוגמא יש לי חבר שאוהב את כל ההאוס המועודני המסריח הזה והוא לא בחור טיפש ואני מנסה אפילו להביא לו מלודיות של וייב טרייב והוא פשוט אטום !! מקסימום הוא אוהב אינפקטד מאשרום... הוא חושב שזה "בום בום" כל הטראנס ורק ההאוס המועודוני "המלודי להפליא" זה משו טוב.. לך תוכיח לו שפסיכדאליה זה יותר טוב ממלודיות.. נו...

israeli saiko

New member
נצל"ש...

Motorcycle - As the Rush Comes (Gabriel & Dresden Mix) הלוואי על כל ה"האוסים" :) להישמע ככה.

Nofale

New member
זה קלאב טראנס

והרמיקס של אמרין ואן ביוראן יפה אבל עזוב אחי כל הסגנון הזה אותו בניה אותו דבר זה מעוס וזה גם להומואים כזה כל הזמן מנסה "לרגש" אותך

GallaxY

New member
הרמיקס של ארמין מ-א-מ-ם!!

ד"א יזראלי סייקו לא יודעת איזה "האוסים" אתה שומע, רובם נשמעים ככה...

israeli saiko

New member
בוא נגיד...

ספק פרוג' האוס ספק קלאב טראנס... זה עד כמה שידוע לי. אני לא מבין יותר מדי במוזיקת מועדונים.

למעלה