זה רק אני...?

משה סתם

New member
זה רק אני...?

או שאקזוטיקה זה ממש ממש אחלה אוסףףףףף!!!!? 2 טראקים של ananda shake ...יש משהו יותר טוב מזה?

eranle25

New member
הוא התכוון לדעתי לומר בעצם שכל...

הודעה שנייה פה לאחרונה זה על שפונגל וקצת נמאס לו לשמוע עליהם...ויש עוד הרכבים/אומנים לא רק שפונגל כל היום. אם פירשתי אותו נכון....אז לדעתי הוא צודק...(בזה שנמאס לו וכו)

Mad Sorcerer

New member
תאמת

שפוגל לא רואים כמעט אף הרכב טראנס/אמביינט/וואטאבר שקיים היום

אוי ואבוי יירחם עליך האל

איך אתה משווה בכלל בין אנאנדה שייק לשפונגל? גם ביום גרוע של סיימון הוא נישמע פי אלף יותר טוב מכל פולאוניסט מצוי.................

goaguy

New member
לא כולם

נעולים עליו כמוך פעם סימון היה עושה מוסיקה היום כול השפונגל הזה זה אפילו לא אלקטרוני סתם חרטא אחת גדולה.

שפונגל זה לא מוזיקה?

אין לי כבר מה להגיב לא לך ולא למוישה ...................................

goaguy

New member
שפונגל אצלי

מקוטלג כמוסיקת עולם כול קשר בינו לטראנס זה רק בשמות של היוצרים זהוא.

טראנס זה הרגשה שבאה בעקבות המוזיקה

ואפשר להיכנס אליה גם דרך מוזיקת עולם או איך שתירצה לקרוא לזה אבל הדיון פה אם זה מוזיקה או לא? והתשובה ברורה וידועה מראש שפונגל זה פי100000000000000 מוזיקה על פני אנאנדה שייק.... התסכים איתי מר גיא?

goaguy

New member
אני מסכים איתך שזאת מוסיקה

אבל להשוות בינה לבין דברים אחרים זה לא נכון כי זה שני סיגנונות שונים ומשונים. וטראנס זו גם מוסיקה וגם הרגשה תאמת אף פעם לא התחברתי לציל ואמבי ושפונגל לא עשו לי כלום. נ.ב אבא שלי שמע תדיסק של שפונגל השני והחרים לי אותו כול המוצא נא להשאיר מסר בפרטי ;)

israeli saiko

New member
אבי...

יש אנשים שנכנסים דרך האלבומים של מטאליקה לטראנס היפנוטי. יש אנשים ששומעים מוצארט וגם נכנסים לטראנס. זה עדיין נקרא טראנס? כמו שמדברים עליו בהקשר פה בפורום? נכון שעדיין הפירוש של המילה נטו מעיד על מה שהז'אנר אומר. אולי שמעת על אינדי, שזה סוג של רוק. המשמעות של המילה מעידה על חברות תקליטים עצמאיות (Indie - Independent) שדי מעיד על הז'אנר. כל דיסק טראנס או טכנו או ג'אנגל שאני מכיר יצא בלייבלים עצמאיים. אז כולם יכולים להיחשב אינדי? לא נראה לי... ובקשר לשפונגל - הדיסק הראשון חבל על הזמן, היפנוטי בטירוף (טראק 3 זה השיא של האלבום). השני פחות אהבתי, איבדו את הטאץ' קצת בכל הקשור לכלים האינסטרומנטלים. אגב - יונגר בראדר - זה מעולה ברמות, אם כבר מדברים על סיימון.

למעלה