זה רק אני? או ש-Origin או איזשהו עיוות מוזר (אבל יפה) של Wisper?
T Torn New member 20/9/03 #4 כיייין, באוריג'ין../images/Emo168.gif יש הרבה שירים שמופיעים ב-Fallen, בגירסאות שונות אומנם לדעתי הגירסאות באורג'ין קצת יותר מדי ממוחשבות אבל עדיין שוווות. ובקשר ל-Whisper במקרה הזה לדעתי הגירסה של אוריג'ין יותר יפה מהגירסה של Fallen...
כיייין, באוריג'ין../images/Emo168.gif יש הרבה שירים שמופיעים ב-Fallen, בגירסאות שונות אומנם לדעתי הגירסאות באורג'ין קצת יותר מדי ממוחשבות אבל עדיין שוווות. ובקשר ל-Whisper במקרה הזה לדעתי הגירסה של אוריג'ין יותר יפה מהגירסה של Fallen...
A Aragollum New member 20/9/03 #5 רגע... לוויספר באוריג'ין יש גרסה שונה מלוויספר בפולן? אני ראיתי את אותו שם, הייתי בטוח שרק צריך לתקוע את אותו קובץ בשתי תיקיות... אתה מתכוון לזה שיש הבדל בין וויספר לאוריג'ין, או בין שני הוויספרים?
רגע... לוויספר באוריג'ין יש גרסה שונה מלוויספר בפולן? אני ראיתי את אותו שם, הייתי בטוח שרק צריך לתקוע את אותו קובץ בשתי תיקיות... אתה מתכוון לזה שיש הבדל בין וויספר לאוריג'ין, או בין שני הוויספרים?
T Torn New member 20/9/03 #6 יש הבדל בין שני הוויספרים../images/Emo13.gif יש גם הבדל ב,Imaginary (הגירסה באורג'ין מעולה).
A Aragollum New member 20/9/03 #8 אז איך אני אדע איזה ביצוע זה בפולן ואיזה ביצוע באוריג'ין? הוויספר שיש לי הוא באורך 5:27 דקות, ובגודל 7.48 מגה - והוא ממש יפה! תבדקו את הפרטים גם אצליכם כי זאת גרסה מאוד נפוצה של השיר - הורדתי אותה בקאזה!
אז איך אני אדע איזה ביצוע זה בפולן ואיזה ביצוע באוריג'ין? הוויספר שיש לי הוא באורך 5:27 דקות, ובגודל 7.48 מגה - והוא ממש יפה! תבדקו את הפרטים גם אצליכם כי זאת גרסה מאוד נפוצה של השיר - הורדתי אותה בקאזה!
T Torn New member 20/9/03 #9 5:27 זה fallen 3:56 זה אורג'ין, הגירסה הזאת קצרה יותר כי אין את הקטע הזה בסוף וואלה אני לא יודע איך להסביר את הקטע הזה אבל הוא ענק!!!
5:27 זה fallen 3:56 זה אורג'ין, הגירסה הזאת קצרה יותר כי אין את הקטע הזה בסוף וואלה אני לא יודע איך להסביר את הקטע הזה אבל הוא ענק!!!
A Aragollum New member 20/9/03 #10 זה קטע ממש יפה אתה מתכוון לקטע המדהים עם המוזיקה הקלאסית ברקע, נכון?