זה רק אני ככה?

רותם ג

New member
זה רק אני ככה?

כל האנשים בפורום פה, אני מתארת איך הם נראים במציאות, בד``כ הם דומים לאנשים שאני כבר מכירה, נגיד כל המיכליות פה למניהן מתוארות לי כאן כמו המיכל שאני מכירה והיא כזו פריקית לובשת תמיד מכנסיים מתרחבים, חמודה כזו ושנונה, נעל אני מתארת אותו משום מה כמו דוד שלי ויש כאן עוד מלא, זה בטח נראה לכם לא נורמלי מה שאני אומרת, אבל ככה אני חושבת! איך אתם מתארים אותי (תהיו כנים גם אם אני מזכירה לכם את הבנאדם הכי שעיר שמן שאתם מכירים, כי בתכלס אתם לא יודעים עלי כלוווום!)
 
תמוה, תמוה, אבל...

אני לא הייתי קוראת לעצמי פריקית, או משהו, אבל אם כבר בקטע של הכללות, אז ערסים היו קוראים לי פריקית, ואני תמיד לובשת מכנסיים מתרחבות... (אה כן ואני חמודה, או שנונה... או משהו). היתכן וזו אני? ;-)
 

רותם ג

New member
חברה,

אני אתעלם מהירידות הבלתי פוסקות שקיבלתי בתמורה להודעה ..תגידי מיכל את מראשון? וביאנה!!!! אל תתקיפי!!! בנאדם אומר מה שהוא חושב , אז מה אם זה נשמע לכם מוזר אני מ-ו-ז-ר-ה, מי שמכיר יודע!
 

Black Star

New member
באמת, איך נעלול נראה?

סוגיה מעניינת. אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה.. אבל האמת, ממש נושא מעניין. זתומרת, אני אישית- בחיים לא ניסיתי לדמיין איך אנשים פה נראים- למען האמת אין לי שמץ (טוב, חוץ ממיכל הטורחת לפרסם את תמונותיה בראש חוצות, כל עיר כל קרת..). וואו, אין לי מושג. אחלה נושא. גורם לתהיות רבות...האמנם? עזבו, אני קצת שפוכה. טיפה ;-)
 
אז ככה,

נעל שלנו נמוך, משהו כמו 1.65, יש לו שיער קצוץ קוצים, עם ג`ל, הוא לובש מכנסי באגיז, וחולצות גזורות, והוא פריקוני לאללה. סתם. נעל הוא... נעלוני נורא. אבל הוא באמת באמת לא נראה כמו שתיארתי אותו... think floyd מיכל
 
אני דווקא מדמיין איך כולם נראים ...

גם אם אני לא רוצה .. זה פשוט בא לי ... ואני רוצה להגיד לכם .. שהבנות בפורום הזה ... שוות ! לפחות ממה שיצא לי לראות ... ואני לא רוצה להזכיר שמות .. ואת נעל אני מתאר כבן אדם נחמד כזה ... נחמד מאוד ... שיער חום בהיר .. ארוך כזה מפוזר ...מנומס מאוד .. האם אני צודק ?
 

Hell is beige

New member
הנה רשימה של מי שראיתי

רוצה להשוות בין מציאות לדמיון? מיכל Eclipsed by the moon ליאורה Images_and-words נועה מג^נטה יובל Delusional רועי טרנט ונדמה לי שזהו
 
רשימה של מי שאני ראיתי .. זה דרוש .

במציאות ראיתי רק את יערה .. (LUKA) בתמונות ראיתי את ליאורה, מיכל, מעיין, שי ויעל.
 

erlich

New member
גם אני!!!!!!!

בהתחלה, לפני שהכרתי אישית (חחחחח אם בכלל) חלק מהחברה שכותבים פה בפורום, ישר דימיינתי אותם כמו אנשים שאני לומד איתם או מכיר מהחיים האישיים שלי. עוד לפני שראיתי תמונה של מיכל (המפורסמת והמעוררת פרובוקציות - סתם את יודעת שאני מת עליך למרות שאני לא מכיר אותך) ישר דימיינתי אותה כמו מישהי שלומדת איתי באותה שיכבה. היא פשוט היא. אותה פוזה, אותו כישרון. כשראיתי תמונה של מיכל נדהמתי לראות שהן דומות. את יעל (בלק סטאר) דימיינתי כמו חברה שלי שרוקדת גם, וכשראיתי תמונה שלה, לא הופתעתי שוב. היחידה שהפתיעה אותי היא יעל (לוינזון) דימיינתי אותה שונה לגמרי מהתמונה שלה. והופתעתי. את נעלון שלנו, שד``א לא דיברתי איתו אפילו פעם אחת לא דימיינתי. אולי כמו סטאלין (LOL אל תמחק את זה :)))) את דומיניק (מישהו זוכר? בטח שאתם זוכרים) דימיינתי בהתחלה כדומיניק, אם אתם מבינים למה אני מתכוון :)) בגלל שגם איתה לא דיברתי אף פעם זה נשאר בגדר תעלומה. את גלעד (פינקי) אני מדמיין כמו חבר טוב שלי, ועד שלא יוכיחו אותי ארת אני אמשיך לחשוב ככה :). אותך רותם, אני מדמיין כמו רותם אחת שאני מכיר, את גם מדברת כמוה!!! אבל אל תדאגי, את לא היא :) ובאמת מעניין אותי, איך אתם מדמיינים אותי?
 

erlich

New member
אתה הכי יפה פה.

ישר אחרי (LOL) בכל אופן, בגלל שאף אחד ממכם (אפילו לא את יעל) ראיתם תמונה אמיתית שלי, אז אתם לא יודעים ממש. והקטע עם החבר הטוב, זה מבחינה חיצונית. לא במחינה אישית כי שם אתם שונים כמעט לחלוטין. בכל אופן גלעד, אני יותר שווה ממך, ארז.
 

Levinzone

New member
מה?!

אבל אבל אבל אתה שלחת לי תמונה... אני לא מאמינה... זאת לא תמונה שלך??? אי אפשר לסמוך יותר על אנשים! -יעל-
 

erlich

New member
זאת תמונה שלי :))

אבל אני נראה ממש שונה באמת. - כלומר יותר טוב. כי התמונה הזו צולמה ללא ידיעתי. ואחרי זה החרמתי את הדיסקט שהיה בתוך המצלמה. :) ככה כשמתעסקים עם המוסד LOL אני נראה יותר טוב באמת מאשר בתמונה, ארז.
 

erlich

New member
נכסתי לאתר שלך.

וראיתי שם. ד``א את בתמונות מהטיול נראת כמו האקסית שלי... (שגם ד``א הייתה במגמת ריקוד) ובתמונה מאיזה מסיבת פורים (לא בתחפושת של ``שדון``) את נראת כמו החברה הכי טובה שלי שרוקדת. צריך להתקשר אליה :), ארז.
 
למעלה