זה רק אני ככה?

Black Star

New member
אהההה... ובכן-

איזה תמונות מהטיול?!?! וואו, לא נגעתי באתר הזה כבר כל כך הרבה זמן. אני כבר לא זוכרת איזה תמונות יש שם..

Black Star

New member
וואו! אוקיי

הלכתי לאתר לבדוק מה יש שם. וואו! אני צריכה לעשות חילופי תמונות דחופים. נוראאאאאאא לא מעודכן :)

erlich

New member
נכון כי...

החברה הכי טובה שלי די השתנתה :))) אז כנראה גם את... חשבתם על זה פעם, שיש לכם מישהו בעולם שאין לכם שום קשר אליו, אבל אתם דומים אליו בהרבה קווים? לך יעל יש שתיים :)) LOL עד כמה לא מעודכן? ארז.

kirk hammet

New member
יש לך אתר ?!?!?

שוב אני מגלה פה דברים נסתרים נמאס לי כבר לחיות בחוסר ידיעה ! אם יש איזשהם דברים שאני צריך לדעת ואני לא יודע (הפורום הזה הוא פורום סודי של כת האמיש , כולכם רוצחים סדרתיים נמלטים , אתם חייזרים שנחתו מעולם אחר ועשו את כל הצורות המוזרות האלה שיש בשדות , כולכם מאוהבים בי קשות , וכיוצא באלו ...) , אנא , במטותא ממכם , אנשים חביבים , ספרו לי !

Levinzone

New member
היי היי היי

נמאס לי... תפסיקו להזכיר אותי כשאני לא פה!!!! סתם, כל עוד זה לטובה, אל תפסיקו:) מה אפשר לעשות ב-12 בלילה? -יעל-

Tiptip RuLeZ

New member
הרבה דברים! ;-)

אפשר ללכת לטייל..לרכל...אפשר ללכת לשבת על גשרים מתחת לגשרים! אפשר גם להתגלגל בדשא! אגב סימנים זה כייף לא נורמלי!

Tiptip RuLeZ

New member
למה מוטרדת! חס וכרפס!!

שאני אתגלגל איתך בדשא?! לא נ-ר-א-ה לי! :) אה!!! אפשר ללכת לאכול פיצה..אופס זה לא כשר...ומצד שני... :)

*may*

New member
ארז

אז ככה - אני משחזרת את מה שכתבתי אתמול שמשום מה לא נשלח ונתקע באמצע, מקווה שהפעם זה ישלח... אותך, ארז, אני מדמיינת כמו ארז אחד שאני מכירה- גבוה, שיער שחור ועם משקפיים (אני צודקת..?) מיכל הפתיעה אותי, כי חשבתי תמיד שהיא בלונדינית (בגלל שלחברה טובה שלי קוראים מיכל והיא בלונדינית..) מיכל... האם אי פעם היית בלונדינית..? את גלעד (פינקי) דמיינתי בערך כמו שהוא במציאות וכאן לא היו הפתעות.. ולמרות שלא ראיתי תמונה של דולציאנה - תמיד חשבתי ואני עדיין חושבת שהיא נראית כמו אחת מהשכבה שלי שקוראים לה נורית (בלי שום קשר לשם, מן הסתם, אלא לצורת דיבור ולהכל - הן פשוט דומות ! ) ובגלל זה חשבתי שאני מכירה אותך בהתחלה, דולציאנה.. את יעל לוינסון אני מדמיינת כמו חברה טובה שלי שקוראים לה גם יעל (בלונדינית, גבוהה, ולבנה כמו שלג) אני צודקת..? אני בטוחה שלא. אבל סתם שחשבתי עלייך פתאום נזכרתי בה.. וזהו אני חושבת... ועכשיו לשאלה שכל ההודעה חיכיתי לה: איך אתם מדמיינים אותי..?? ומי שראה את התמונה שלי הופתע..? מעיין.

לא הופתעתי ...

תיארתי אותך ככה ... בלונדינית חמודה כזאת :) למרות שאני צריך תמונה יותר מעודכנת ........ ויעל היא לא בלונדינית .. יש לה שיער חום .. והיא ממש יפה לפי דעתי .. :) מטופחת כזאת ...

erlich

New member
אני לא

גבוה (173 בלבד - לא היה מזיק לי עוד 5 ס``מ) משקפיים לא כי אני לא מוכן לשים (אני יודע שאני צריך אבל לא שם כי אני יודע שאז לא תהיה לי ברירה אלא להישאר ככה) אבל כן יש לי שיער שחור. למרות שלא לעוד הרבה זמן. (אבא שלי קרח ואומרים לי שאני מתחיל להראות סימנים!!!! אני די חושש מזה :) את דולצי (ששחכתי מקודם) אני מדמיין לובשת שימלה נוסח המאה ה-16 (עם המחשוף :) LOL. סתם. אני מדמיין אותה כמו אחת שלמדה איתי פעם, ועברה לגימנסיה. מאוד חכמה. אותך מעיין אני מדמיין כמו מעיין אחת שלומדת איתי. קצת יותר נמוכה ממני מצוידת יפה (אם אתם מבינים...), חמודה מאוד, ובעיקר שמאלנית :) ואינטיליגנטית. אני חושב שאנחנו צריכים להיפגש (כל הפורום), ארז. נ.ב. מעיין אם בא לך תשלחי לי את התמונה שלך למייל שלי כדי להוכיח לי את טעותי :). [email protected]

שמאלנית ואינטילגנטית ?

זה לא הולך ביחד :) יש לי הרגשה שאתה מחורמן על מעיין .. רק שמעת שהיא בלונדינית ... ואתה כבר קופץ :)

מכתב התנצלות

בעקבות כך שכמה שמאלנים .. או יותר נכון .. שמאלניות .. או יותר נכון .. שמאלנית .. נעלבה .. אני רוצה לבקש סליחה .. :) נו מה אני אעשה .. היא סחטה אותי ... אז קבלי את התנצלותי ...

*may*

New member
אני.. ? :)

סחטתי אותך..?? אתה זה שבסופו של דבר שאל אותי אם אני רוצה התנצלות :) אני לא סוחטת אנשים ! :) טוב אולי קצת.. :) אבל אתה זה ששאלת ! בכל מקרה סלחתי. זאת הודעה טיפשית מדיי אז אני אסיים. מעיין.

אני קצת מוטרדת,

נו באמת, אתם לא חושבים שזה מעליב לשמוע יותר מפעם אחת - ``את דולצינאה אני מדמיין מאוד חכמה`` - אי אפשר -לדמיין- מישהו חכם, דמיון זה לרוב בא חיצונית. חלק מהפנימיות נחשף פה ממילא, אבל אני לא כל כך מאושרת מזה שאותי מדמיינים חכמה כל הזמן. ואני נורא אוהבת את השמלות האלה של המאה ה-16, ופעם בהופעה באיזה פסטיבל רנסאנס יצא לי אפילו לשיר לבושה בשמלה כזו... ;-) דולצינאה.

erlich

New member
בטח שאפשר.

יש לכם עיניים כאלו. ישר רואים שאתם חכמים לפי העיניים. איך אני תמיד אומר: העיניים לא משקרות. תמיד הן אומרות את האמת. ואם אתה (או את) יודע להסתכל על העיניים ולדעת ``לקרוא`` אותן אז יש לך מזל :). בכל אופן דולצי אני מוכן להתערב איתך שיש לך עיניים כאלו. ומעכשיו אני אקרא לך (כל פעם שתהיה לי הזדמנות) דולצי כי זה מוצא חן בעיני. יש לך תמונה מאותו פסטיבל?, ארז. נ.ב. לי תמיד אומרים שיש לי עיניים זקנות וחכמות. אני חושב שאת החכמות סתם מוסיפים בשביל לא לדכא אותי :) אבל בכל אופן, יש לי את העיניים הכי מוזרות שיש!!! מדי פעם אנשים אומרים לי שהן ירוקות (``היי ארז לא שמתי לב שיש לך עיניים ירוקות`` ``אין לי`` ``תסתכל`` והנה יש). וכמעט תמיד חומות. אז אם שואלים אותי אני אומר חומות ירוקות כי זה נשמע יותר טוב. תשברו את הראש בעצמכם :).

kirk hammet

New member
רגע רגע רגע

ואם אתה בסין ורוצה לראות לפי העיינים מי חכם ?!? העיינים של כולם הם אותו דבר ! אני לא מבין בכלל את הרעיון של להסתכל בעיינים בחינות לכיתת מחוננים זה לפי העיינים ? פרופסורים נהיים כאלה בגלל העיינים ????

רותם ג

New member
ERLICH!!!!

אני מקווה שהרותם הזאת בסדר לפחות וחוץ מזה אני מתארת אותך כמו אח של חברה שלי קוראים לו רועי והוא נראה טוב לאללה אם זה מעניין אותך... ומשום מה שאני קוראת מה שאתה כותב אני מתארת את הקול שלו ומה זאת אומרת איך אני מדברת??? יעני מה הסגנון שלי במה אני מזכירה אותה?

flowr..

New member
דווקא אני

לא תיארתי איך האנשים בפורום נראים. כולם נראים לי כמו מילים כתובות... יש אצלי הבדלה די חדה בין העולם הוירטואלי לעולם האמיתי, ובעולם הוירטואלי לא ממש תיארתי אף פעם איך האנשים נראים... הם נראים לי כמו מילים כתובות, כמו שאמרתי, אבל לכל אחד מהשמות בעולם הוירטואלי כאן יש אופי אחר בהודעות, וזה מה שמבדיל בינכם בעיניי. לא המראה הדימיוני שלי שאני יוצרת בראש.. אבל תמונה של מיכל אקליפסד ביי דה מון פורסמה כאן פעם, כך שאני יודעת בערך איך היא נראית. אבל חוץ מזה אני אוהבת את המיסתורין שבעניין וב``לא לדעת איך האנשים כאן נראים``... דווקא לפעמים אני רואה כאן אנשים שאני אפילו לא יכולה להכיל בדמיון שלי איך הם נראים, כי אף פעם לא פגשתי מישהו שדומה לאיך שאותם אנשים מציגים את עצמם בהודעות. לפעמים יש אנשים שיותר קל לדמיין את הטיפוס שלהם... אבל יש לי תמיד מין הרגשה כזאת שבעצם אני טועה והם נראים בכלל אחרת מאיך שאני חושבת. בקיצור, בלבול אחד גדול. flowr..

למעלה