מישהו פה ינסה לתאר בדמיונו איך אני נראה , אני לא נראה ככה ! איך אני בעצם נראה ? אי אפשר להגיד בחור נורמלי , כי אני ממש לא .... ואי אפשר להגיד הבחור הכי מוזר שאי-פעם נוצר , כי גם זה אני לא... אני לא יודע איך אני נראה בעצמי אז גם אתם לא יכולים לתאר אותי כמו שצריך ! אף על פי שמי שכל כל חשוב לו , יכול לראות תמונה ...
כי שלחת לי תמונה שלך.. יש פה עוד כמה אנשים שאני יודעת איך הם נראים- גלעד, ארז, מיכל, עומר, אלון (שהיה פה פעם ונטש כנראה), ואולי עוד מישהו שאני לא זוכרת...(מצטערת). ואני לא ממש מדמיינת אתכם, כי אני בטח אטעה, ונראה לי שאני יכולה להסתפק בטקסט וזהו. אגב, נעל- באגיז וחולצות גזורות? ממש לא דמיינתי אותו ככה (הנה, טעיתי). באמת שחשבתי שהוא כזה מסודר ומנומס.. ככה הוא נשמע לפחות. נו טוב -יעל-
אני לא שומעת איך את אומרת את מה שאת כותבת, ויכול להיות שמה שתכתבי בציניות אני אקבל ברצינות.... זה בכלל לא נראה ציני, דרך אגב... אז לא טעיתי, ואני עדיין יותר חכמה מכולכם... ואני נוסעת עכשיו ליריד אמנים בנחלה.. תהנו בייי -יעל-
אני הכי יפה פה ... אני הכי חכם פה ... אני הכי נחמד פה ... אני הכי מצחיק פה ... ואני הכי צנוע פה ... וזה שאת בכיתת מחוננים לא אומר כלום ! גם אני מחונן ... הייתי במכון רון .........
גם אני מחונן אז מהההההההההההה למה להשוויץ !?!? סתם לא אני באמת מחונן אבל אל תיקח את הקטע של השוויצר יותר מדי ברצינות ... ואתה לא הכי נחמד פה ולא הכי מצחיק פה ולא הכי יפה פה כי תמיד לא משנה מה תעשה יש את יש את יש את יש מישהו אחר !
אני לא מחוננת, אבל חברה שלי כן והיה יום הבא חבר... אז באתי... אני רק יודעת איך מיכל נראת... ופסיכי יודע איך אני ניראת... וגם מיכל... וזהו... איזה... כיף... לעשות... שלוש... נקודות...
אבל מסיבה אחרת ... למדתי שם ... כמובן שעד היום אנשים מציקים בגלל זה , ואני לא מבין , מה הם יכולים להציק על זה שאני חכם !? נודניקיפ ! המין האנושי הוא מין מבוזבז שהורס את כל האיזון של הטבע !
כזה , מעור , שחור כזה , מבריק , אבל כזה חצוי כזה , עם שרוכים שנהרסו ממזמן (כן אפשר להרוס שרוכים !) , סוליה עבה עבה , מותאם היטב לטיפוס הרים , כי נעל מנסה לעלות על כל דבר שלא מובן לו ! סתם לא אני פשוט לא מנסה לתאר אף אחד מכם ...
אני בוכה אני בוכה...נעלבתי!! מיכל וגלעד לשניכם שלחתי תמונות...הממ!!!! טוב, מיכל זה היה ממזמן אבל גלעד- היי?!?!?! זה היה שלשום! לא חשוב. שני דברים- רותם- גם לי זה קורה, בערך...היו פהכל מיני אנשים שדמיינתי כמו אנשים שאני מכירה עם אותם שם. את מיכל-ליקוירח למשל, דמיינתי מאז ומתמיד (ואני מכירה אותה כבר הרבה זמן) כמו שישיסטית מהקיבוץ שלי בשם מיכל. זה עדיין קורה לי לפעמים, אבל פחות- תוצאה של עודף תמונות של מיכל במעריב לנוער... ומה שמצחיק זה שהן לא דומות בגרוש. ו..יעל בלאק סטאר--- יש לך במקרה שיער קצר?! או לפחות היה לך?
כן, גלעד מותק, אני Sweet Rosalyn, עם ה- S המזניבה.. יופי ששמת לב! ובלאק סטאר- כנראה התבלבלתי בינך לבין עוד ירושלמית אחת עם שיער קצר, אני לא מכירה אותה אז זה היה יכול להיות מזניביישן אם זו היתה את.. גם היא לומדת בליד ה.., נראה לי.. לא חשוב!! הכי חשוב זה שתום יורק הוא גבר (מה?!?!?!)
גם אני לא ראיתי אף אחד !!!!!!!!!!!! ואם במקרה יש לכם אותי באייסיקיו , ואתם רוצים לראות תמונה שלי , פשוט תלכו לאינפו .... יש שם תמונה של מישהו ממש ממש דומה לי ... ממש !