זה רק אני או ש....

idanias

New member
../images/Emo2.gif

טוב

Evi Virus

New member
למען שלומך,

בבקשה אל תגידי דבר כזה עוד פעם. תודה.
די, ברצינות - איך היא עשתה את זה יותר טוב מהמקור?
אף אחד לא צריך לנסות להתקרב לקול של איימי, כי זה לא משהו שאפשר להגיע אליו בשניה. והייתי אומרת את זה גם אם לא הייתי כזה אוהבת את אוונסנס, יש לה קול שלא צריך לנסות לשאוף אליו [כי אי אפשר..]. וחוץ מזה, גם אם הקול שלה [זאת מאמריקן איידול] היה מעולה והכל - הביצוע עצמו די הרס את השיר ("די" ><), וזה לא רק בגלל שהוא קוצר [ברור לי שזה מה שעושים שם כי אין זמן].

pink floyder

New member
נכון! אי אפשר להגיע לקול שלה...

ידידה שלי (שלא אוהבת\שונאת אוונסנס) שמעה את MY IMMORTAL ואמרה משהו כזה: "איך היא עושה את זה? זה קול כזה מלאכי!"

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo115.gif

לא משנה הקול שלה, היא פשוט שרה את זה מעצבן... (האמת שפשוט עצרתי את הוידאו אחרי 20 שניות כי זה היה מעצבן מדי)

s h a r u s

New member
היי אני חדשה פה אבל תגובה...

דבר ראשון הנה למי שלא ראה :) http://www.youtube.com/watch?v=2Bii-432Tew היא באמת הרסה את השיר הוא לא כ"כ מתאים לקול שלה חח...אבל מה אפשר לומר זה לא בשליטה... ובקשר לנינט לדעתי היא לא ממש הרסה ת'שיר רק בגללה אני אוהבת את השיר אני שומעת רק את הביצוע שלה כי לדעתי היא באמת עשתה אותו :) אבל לכל אחד דעה משלו.. ו...... שלום אני חדשה כאן קוראים לי שרון אני אוהבת את אוונסנס כבר הרבה זמן רק לאחרונה ידעתי שיש בתפוז פורום.. ומהה נסגר עם העצומה ההיא שעשו להביא אותם לארץ? אני ממש ממש מקווה שהם יגיעו לפה.

b a t e l 1 8 2

New member
וואי זה נחמד:]

אבל כמובן שאיימי לי הרבה יותר טובה ממנה. *תודה על הקישור* וברוכה הבאההההההההה:] אני בתאללללל:p

../images/Emo2.gif יש לינק לצפייה ביוטיוב אומשהו?

ודווקא הקאבר של נינט ליהודים מוצלח. לא כמו המקור, אבל בהחלט חביב. O:

למעלה