זה רק אני או ש....

TheRainMaker

New member
אמנם אני לא מעדיף את הביצוע של נינט

אבל היא בהחלט נתנה ביצוע אדיר ועשתה ליהודים רק טוב...

kittycatbone

New member
קשה לי להגיד

עם מי אני יותר מסכימה.. מצד אחד אני באמת לא חושבת שהגירסא של נינט כל כך עשתה עוול לשיר.. מצד שני, היא באמת גרמה לסוג מעצבן יותר של אנשים לאהוב את היהודים. מצד שלישי, שכל אחד יאהב איזה להקה שבא לו... חחח ובקשר למה שרינט אמרה, דווקא אני ממש לא מרגישה ככה. גם אם נינט יודעת לשיר, אין על הקול של הסולנית של היהודים, ורק בגלל שהוא מחוספס ולא "כוכב נולדי" ומושלם זה מה שעושה את השירה שלה כל כך מדהימה, ואת הביצוע שלה כל כך יפה ומרגש הרבה יותר לדעתי.

Spirite

New member
מסכימה.

מה שכן, אחרי נינט זה נהיה סוג של אופנה לעשות להם קאברים... מי שזוכר את מיכאל קירקילן ו"לא קל". אישית אני חושבת שאף קאבר לא יגיע לקרסוליים של היהודים - החשיפה, מצד אחד זה טוב, אני מניחה, אבל מצד שני לדעתי זה הוריד את האיכות של ההופעות מבחינת הקהל. אנשים שבאים לשם באמת רק כי נינט עשתה להם קאבר וזה "מאגניב"... זה לא משהו. אורית ותום מדהימים. אבל לדעתי, ולצערי, נראה לי שלא נותרו עוד הרבה שנים ליהודים... עם הילד והכל (אני כל כך שמחה בשבילם!!), לא נראה לי שהם ימשיכו עוד הרבה זמן. גם הדיסק הבא!! מתי, מתי הוא כבר ייצא... ):

Fragile rose

New member
לא הרסה ולא נעליים

אנשים מסתכלים על נינט בתור "איכסה כולה ממוסחרת וזכתה בכוכב נולד" ובלה בלה בלה. אף אחד לא מסתכל על העובדה שבאמת יש לה כשרון. יש לה קול מדהים. די עם האנטינינט הזה

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

מה שנהיה יותר 'טרנדי' מלאהוב את נינט זה לשנוא אותה. בואו נתחיל עם העובדה ש..בא לכם לא לאהוב מישהו? יש מספיק מפורסמים אחרים בארץ שראויים לתואר הזה הרבה יותר :) דבר שני, שכל אחד יאהב מה שהוא אוהב. אני לא מבין מה הבעיה. אני אישית שומע גם היהודים וגם את נינט, יש לי גם את "מציאות נפרדת", "היהודים", "פחד מוות" וגם את "יחפה". זה הופך אותי לפחות טוב? P: אתם יודעים, כל הקטע של האלה מכוכב נולד, אמריקן איידול וכו' זה לעלות לבמה ולשיר איזה שיר שהם רוצים כדי לנסות לזכות..דברים כמו "הרסה שיר גדול" הם די מגוחכים. במיוחד בהתחשב בעובדה שעם כל הכבוד לנינט, היא לא הרסה כלום. אני את "קח אותי" עדיין מעדיף לשמוע בגרסה של היהודים, אבל את "הכל יכול לקרות" לא הייתי רוצה לשמוע מאורית. לכל סוג של זמר או להקה יש סוגים מסויימים של מוזיקה שהוא שר, אתם יודעים...חלק מהעניין בכוכב נולד, הוא מה לעשות, לקחת שירים של אנשים אחרים ולשיר אותם. ואגב, כמו שנאמר פה כבר קודם- היהודים היו קיימים פה מספיק זמן לפני נינט ואף אחד לא יותר מדי הסתכל עליהם, לא השמיעו אותם ברדיו, ובאופן כללי לא דיברו עליהם במיוחד. מאז שנינט שרה את השיר, אולי היא הביאה "ערסים ופאקצות" להופעות (למרות שאני בספק, אני הולך להופעות של היהודים אבל בהחלט לא רואה שם פאקצות שמחכות בכיליון עיניים לאורית עם 'קח אותי'...), אבל אין ספק שללהקה עצמה היא הביאה חשיפה עצומה שברובה מאוד חיובית. ואגב, בכל מה שקשור לתרבות דיון וזה באמת שלכל אחד מותר לאהוב מה שהוא רוצה..אתם פשוט סתם נראים מגוחכים כשכל אחד "מגן" על הזמר שלו ויוצא נגד האחר. גן חובה, מישהו?

אני לא מסתכלת עליה ככה

אני נורא אוהבת את הדיסק האחרון שלה. אבל את השיר של היהודים היא הרסה. לא אהבתי את הקול שלה בשיר הזה נקודה .

Fragile rose

New member
על טעם ועל ריח

כי אני אישית ממש אהבתי את הביצוע שלה. וזה לא הרס לי שומדבר. וזה שהתחילו לבוא ערסים ופרחות להופעות למי אכפת, יש על מי לעשות פוגו

XDDDD

הפסקתי עם פוגואים לפני שנה וחצי בניצנים כשהתחילו פו ואז 2 בחורים משורה ראשונה החזיקו אותי כי לא יכולתי יותר ואז גיליתי ידיים שלהם מתחת לחולצה שלי:| אז ברחתי:p לא אוהבת פוגואיםםםם אלא אם כן זה כולל זריקת דברים חדים על אנשים רעים... ^^

יש לה קול יפה

אבל למה לנצל אותו ולשיר שיר כזה כדי שיצדיק דברים? כל הפרחות ששרות באודישנים שירים של היהודים,כי הן פשוט הורסות תשיר

כן,

אני זוכרת את זה ,כל הילדים בביה'ס אמרו שזה שיר של נינט.
עד היום ערסים ופאקצות באים ומבקשים לשמוע את השיר ואז מתחילים לעשות פרצופים דוחים ולצעוק:'איכס,מי זה ?הוא שר ממש מגעיל,הוא גנב תשיר לנינט
} בכל מקרה ..... נינט על הזין

WundeRKind

New member
מה../images/Emo35.gifזה היה טוב יותר מהמקור../images/Emo3.gif

באמת
איימי מעולה והכל.. אבל היא הוסיפה עניין לשיר הזה

למעלה