זה רק אני או ש....

Chandelier

New member
זה רק אני או ש....

אף אחד פה לא ראה את הפארסה שהייתה אתמול באמריקן איידול....? איזה מכוערת אחת הרסה לי את CALL ME WHEN YOUR SOBBER........ חחח..זה היה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי..........חחחח....אם היא שרה את ליתיום היא פשוט תפרק את הלהקה במו ידיה.... משום מה זה מאוד מזכיר ל מה שנינט עשתה ליהודים.........(המבין יבין....)

FireInsaid

New member
יאפ.

היה לא משו. אבל גם לא כ"כ גרוע. אבל שמחתי שמישהו הופיע עם שיר שלהם.

Exhibit R

New member
היא לא הרסה, פשוט נתנה ביצוע ופרשנו

ת משלה, ואישית אני מעדיפה את הקול שלה ואת הביצוע שלה מאשר את של הסולנית של היהודים

שוש!

על אורית לא מתווכחים.. יש לה את הקול ההכי מדהים ומרגש שיש...בארץ. בשירים של היהודים אני מעדיפה שטיטי ותום ישירו נקודה. אם הייתי שומעת מההתחלה את הגירסה של נינט לא הייתי מתחברת ככה לשיר כמו שאני מחוברת אליו כבר כמה שנים.

idanias

New member
אני קניתי את הדיסק של היהודים רק

בגלל נינט...שהיא שרה את השיר הזה בכוכב נולד ואהבתי תביצוע ותשיר:]

chakii

New member
אז מצבך עצוב..!!

לא קונים דיסק בגלל שמישהו עשתה לו קאבר.. מה שכן, בלי נינט, חצי מדינה לא הייתה יודעת מי אלה בכלל.~! הביצוע של נינט מזעזע ברמות. אבל היא עשתה ליהודים רק טוב. אבל לעולם המוזיקה לא\:

Liquid Dreams

New member
סליחה?

"לא קונים דיסק בגלל שמישהי עשתה לו קאבר"? מה זה עניינך למה הוא קנה את הדיסק?>< זכותו לקנות את הדיסק מאיזו סיבה שבא לו><

chakii

New member
נשמע לי יותר הגיוני..

לשמוע את כל הדיסק, במיוחד במקרה של נינט.. הסגנוון של נינט ושל היהודים שונה לגמריי... |לא התכוונתי לתקוף - הנושא הזה רגיש P: |

Evi Virus

New member
"נושא רגיש" ../images/Emo3.gif

אני לא הכי מסכימה איתך. זה כמו שמישהו עכשיו פתאום יאהב את קורן כי הוא שמע את Thoughtless בקאבר של אוו לקורן [לא שאני יודעת שזה קרה P:]. זכותו של כל אחד לאהוב אותם מסיבות שונות, אפילו אם זה בגלל קאבר שמישהו שמע. זה לא בהכרח דבר שאני הייתי עושה, זה לא מתאים לי, כי אם אני אוהבת קאבר ואז אני בודקת את המקור, אף אחד לא אמר שאני אוהב את המקור. יש לי נטייה לאהוב מה שאני שומעת קודם P: [למרות שיש יוצאים מעטים מן הכלל] זה כמו שבטח יש אנשים שאוהבים את קווין רק בגלל פול רוג'רס או ג'ורג' מייקל או משהו כזה
[וזה דבר כל כך עצוב >< ;( פה זה כבר קריטי..] אבל מכיוון שאני לא אוהבת את היהודים/נינט [אבל יש לה קול יפה], בנושא הזה ספציפית אין לי דעה אישית. רק לגבי המקרה הכללי, כי לכל אחד יש סיבות משלו לאהוב דברים.

idanias

New member
מה זה?

אולי לא פירשתי נכון אבל אני התחלתי לשמוע היהודים רק בגלל נינט!! שמעתי את השירים שלהם וקניתי את הדיסק, אבל הכל התחיל מנינט! ונינט ממש אבל ממש לא עשתה לא טוב לעולם המוסיקה,ההפך!

chakii

New member
כמו שאמרתי..:]

או שלא? הכרת את היהודים לפני נינט?

TziMHoNoa

New member
אז אני מדופרס ומבואס

ומאוד מודאג מבחינה מינית ואם תראו איש שמח ומאושר אז תדעו לכם זה לא אני!! (וזה לא אני!) בתגובה לחתימה שלך. שיר גדול.

chakii

New member
../images/Emo140.gif"ערפד... ממוסד.."

רציני ולבד מחפש בעיתון ערפדה בודדה עם חזה... חח כן :] המכשפות

TziMHoNoa

New member
ושיהיה במה לנשוך אותה...

במקור הוא של רביעיית מסנר (למען האמת עוד לא שמעתי את הביצוע שלהם..) אבל המכשפות

למעלה