זה רק אני או ש?

kuku woman

New member
את יכולה להעלות? כי גם אני צריכה

את זה לסרט יומולדת אז לאכפת לי שזה קצרצר

../images/Emo80.gif../images/Emo27.gif

זה הסרט
: http://rapidshare.de/files/13701180/ae___.wmv.html וזה החלק שרצית ממנו: http://rapidshare.de/files/24365402/Movie_0013.wmv

g a l4

New member
רותם!אני הצלחתי לכתוב את האותיות

מוכשרת שכמותי

g a l4

New member
העיקר שזה הצחיק אותך../images/Emo6.gif

את מיוחדת
(מוזרה בהכחשה
)

kuku woman

New member
לא תודה אבל לא תודה../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

רותם העלתה את זה

לא חשבתי על זה כשצפיתי

אבל עכשיו שאת אומרת, יש משהו בדבריך. למה זה עבד בטב"ע? כי זה היה כתוב יותר טוב וכי הציפיה לזה נבנתה במהלך שבועות וכי המשחק של שתי השחקניות היה פי מיליון יותר טוב. אבל גם היה משהו מאד שונה בסיטואציה כי דנה באה להרוס משהו טוב ויפה ואמיתי, על אף כל השקרים, ומילי פשוט הזיזה עם הרגל אבן וחשפה ריקבון ותולעים. וגם אני כמוך חשבתי ששתיהן פתטיות ולא ריחמתי על ליאן ולא כעסתי על מילי.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifמילה במילה

מילא אם לא היו מגלים ו/או מראים שסער לא מפסיק לבגוד בליאן,אז זה עוד איך שהוא היה יכול לעבוד,עם סיכוי קלוש שהצופים באמת ירחמו על ליאן.אבל בגלל שזה כל כך צפוי שליאן תגלה את זה פעם אחרי פעם ותיכנס לדיכאון ותבכה על זה כל פעם מחדש,זה כבר לא עושה את זה. בטב"ע זה עבד בצורה מושלמת,כי דנה פשוט דרכה על קשר שבאמת עבד,ולא קשר נוראי כמו שיש לסער וליאן. ועדי ולירון באמת לא מגיעות לרמת משחק, לפחות בסצינה הזאת, של טלי ויעל.

אוו מילים כדורבנות. שתיכן ../images/Emo45.gif

יש פה שילוב של כמה דברים שלא עובדים בסדרה הזאת. הדבר המרכזי זה התפיסה שכסף קונה כשרון והשקעה. וזה לא עובד ככה. אפילו שהשקיעו בסדרה הזאת פי כמה וכמה מבטב"ע שאגב הופקה בתקציב יחסית ד"ל לשאר קודמותיה בזאנר היה בא משהו אחר שהיה פי אלף יותר חשוב. היה רעיון קודם כל. ומעולה. היה הומור חכם והיו שחקנים אחד אחד. באמת. אפילו מי שאני לא מגדירה במונח שחקן מבין הקסט שלהם התאים בול לדמות כך שגם אם שחקן הוא לא להיות עצמו הוא כן וזה הספיק. בסדרה הנוכחית הבעיה הכי חמורה היא שמתייחסים לצופה כאל מפגר. אז נכון שרובכם יגידו זה הזאנר. זה לא אמור להיות תרבותי. אבל כבר לקחם את הזאנר הזה למחוזות נפלאים למה לחזור אחורה? למה לשבור את הרצף. למה לחזור לקבעון ולתירוצים? אז אל תעשו לנו טובה ואל תביאו לנו טאלנטים חסרי כל טאלנט. תביאו שחקנים ברמה שיודעים מה הם רוצים. תביאו כותב שלא מאס כבר בחיי הכתיבה שלו. תחדשו אך עם זאת אל תחזרו אחורה. ויש לי עוד המון להגיד רק חבל שזה לא מגיע לאוזנים הנכונות.
וגם כשכבר אני מצליחה להגיע אליהם אין שום דבר בינהן (נגיד מוח למשל) והם לא ממש מבינים את הרמז.

אמרתי כבר הרבה פעמים

טב"ע, לדעתי, הייתה יצירה מושלמת. לא הכל היה בה טוב, אבל כל החלקים התחברו אחד לשני בצורה מדהימה - שחקנים, כתיבה, בימוי, הרעיון עצמו והביצוע שלו [כי יכול להיות לך רעיון מעולה, אבל לא תצליח לבצע ולהעביר אותו]... באמת הכל. ושחקנים מעולים. לא שחקנים-טובים-יחסית-לטלנובלה, אלא שחקנים באמת טובים. לא כולם, אבל היי, גם בסרט/סדרה הכי טובים לא *כולם* מוכשרים. האלופה... אני לא יודעת. יותר מידי פעמים תפסתי את עצמי תוהה לגביי סצינות מסויימות אם זה אמור להיות פארודיה, או שהם לוקחים את עצמם ברצינות בקטע הזה [דוגמא? טובה ומיטל אתמול. אם אני לא טועה גם היה איזה קטע של קייזרמן מתחנן על ברכיו, וזה עבר ה-ר-ב-ה יותר טוב], ובד"כ אני מגיעה למסקנה שזו האפשרות השנייה, וזה מה שבאמת עצוב פה.

יש כמה דברים מעצבנים

ואני אתייחס לתסריט הפעם. יש מלא מקרים שפשוט דברים נראים ונשמעים לא הגיוני. כל הקשר הזה בין המשפחה הזאת זליג. אין שום קשר האמת. כל הקטע של הכאילו קרובים אבל אין שום קשר בין האנשים.כל הסיפור עם האונס של האמא. נו באמת לא יכלו למצוא סיפור יותר מעצבן? "אממ אני רציתי ללכת הביתה ואמא שלכן בחרה להשתכר ולהשתעשע עם חברים שלי בפאב" בכלל כל הסיפור של הילד הזה? מה לפני 20 שנה לא היו הפלות??? אפילו הסיפור עם מיטל וסער פתאטי. הבחורה 20 שנה חיה למען הנקמה ואיזה סיפור בדוי מוציא אותה מהכלים וגורם לה לרחם עליו. אהה ואל תשכחו את השיר שנשאר לסער בכיס של הגינס 20 שנה. כאילו חיכה לרגע הזה בקינג שהוא יקריא לה את זה. ולא משנה כמה תמכרו לי שכדורגלנים טיפשים. אפילו בלטה שטיפה אכפת לה ממערכת היחסים שלה עם הבלטה השניה לא תלך ותשכב עם מילי. שהיא אגב גם סוג של בלטה. הדמות והשחקנית. ובנוסף לכל זה יש בסדרה הזאת את אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי. להתייחס לקהל כמו אל מפגר. נגיד להראות בתקציר של הפרק מאה פעם רמזים לכך שהסבא קנה את הספה מהכסף של תום... טוב הבנו לבד אל תעשו מאיתנו מפגרים. או לרמוז מאה פעם שיש קשר בין התינוק העזוב לחייל המגודל... טוב שזה לא היה ברור מהרגע הראשון. רק דרור תעשה טובה לאנושות ואל תכניס שם גילוי עריות אפילו לרצון הדבילי שלך להציל משהו מהכבוד שלך יש גבול של מוסר לא? ולא חסרות דוגמאות תאמינו לי. אם היה לי כוח לרשום הייתי עושה את זה אבל מעצבן אותי לחשוב שאני משקיעה בטמטום הזה מאמץ. גם ככה אני עושה הרבה מידי מעבר ליכולת שלי סלאש אנטיליגנציה בכך שאני רואה את זה.

למעלה