זה רק אני או ש?

והאמת היא ש...

(כן, עדי, אני עונה לעצמי) זה שאמרתי שזו תכונה שמעצבנת אותי לא אומר שאני לא עושה את זה גם. אבל זה מעצבן אותי גם כשאני עושה את זה. למשל, אני מתלוננת הרבה על החברה הישראלית. למרות שבמקרה הזה, בניגוד לסדרת טלוויזיה, אין הרבה שאני יכולה לעשות. ועדיין, אני תמיד אומרת שלהיות קוטרית זה לא פרודוקטיבי ושאם משהו מעצבן אותי אז שאנסה לשנות את זה, אפילו בקצת, או שאשתוק (וזה מה שגרם לי להתחיל להתנדב בכל מיני ארגונים, בדיוק כדי לשפר קצת את החברה הישראלית במקום להתלונן כל הזמן).

danit1234

New member
זה לא בדיוק אותו דבר כי את לא לוקחת

חלק במה שמעצבן אותך בחברה הישראלית להפך כמו שאמרת את מתנדבת וזה . לפחות אני רואה את זה ככה. אבל זו תכונה מאופיינת להרבה אנשים.

אני לא בטוחה כל כך שהבעיה היא בי

אלא בך
אני לא רואה כל רע בלדון בפורום לגבי משהו מסוים יהיה אשר יהיה לטובה או לרעה. כמובן שאת לא חייבת להשתתף לקרוא או לעשות עם זה פעילות מיוחדת אבל את לא יכולה למנוע ממני זאת. אני לא חושבת שעברתי על איזשהם קודים של מוסר במה שרשמתי ואין כל רע בלהביע דיעה כשהיא רשומה בצורה עניינית. כל מה שעשיתי זה להשוות את הסדרה לטב"ע וזה נראה לי לגיטימי. אני לא מבינה למה אם מישהו כותב משהו רע על משהו שאת אוהבת/צופה בו זה כאילו מעיד עלייך. לא זכור לי שהזכרתי את השם שלך בביקורת שלי אז אל תכניסי לי דברים לפה
גם לא מקובל עליי הגישה של לא טוב לךאל תראה רק אל תדבר על זה. כל אחד רואה משהו מסיבותיו שלו ומאיפה לך באיזה תדירות אני צופה בסדרה, לא זכור לי שאנחנו שכנות?
בכל מקרה אני חושבת שדיי הבהרתי את עמדתי ועניתי על כל שאר השאלות שמטרידות אותך בשרשור הזה וגם בעבר. בכל מקרה אולי זה ישמע ככה אבל ההודעה הזאת לא נרשמה כחלק מפגיעה או מעצבים פשוט באמת שאני לא מבינה מה הבעיה בלהעביר ביקורת לא טובה שכוללת השוואה עיניינית למשהו אחר מאותו תחום. יכול להיות שזו השריטה שלי כמו שזו שלך ואני מקבלת את זה. בכל מקרה כבר הסכמנו שיש דברים שאנחנו לא מסכימות עליו.

למעלה