זה רק אני או ש?

g a l4

New member
זה לא נכון...הם דווקא מצלמים כל סצנ

סצנה מלא פעמים.(ולפעמים הם אפילו רואים פיקשושים שהצופים לא שמים לב אליהם
...)

זה הדרך הקלה ביותר

יש לה מזל שהיא באמת יפה ומיוחדת ככה שפחות מתעמקים בזה. מה שאהבתי בעיוורון של טלי שהיא כן הסתכלה בעיניים אבל במבט קפוא. זה היה מדהים בעיני (תרתי משמע
) הדרך שהיא מצליחה להכנס לאפיונים הפיזיים של אדם עם נכות שהיא מעולם (תודה לאל
) לא חוותה. זה הרבה מעבר לכשרון משחק בהבעת רגשות.

danit1234

New member
*זו הדרך הקלה

וממ זה לא ממש גניבה כי זה אותו תסריטאי אותה הפקה וכ' ואם בא לו למחזר קטעים בכיף שלו למרות שלי זה לא ממש העלה תמונה של הסצנה הזאת בראש אם את אומרת אני מאמינה. מטומטמת, שטחית,רדודה וואטבר אני נהנת מזה ואני לא חושבת שדבר צריך להיות עמוק מידי בכדי להנות ממנו זו דעתי

את יכולה לא להנות גם ממשהו עמוק.

זה בכלל לא משהו שבא ביחד. וזה לא היתה הפואנטה בהודעה שלי בכלל. כל מה שניסיתי להגיד זה שזה העלה לי זכרונות מאותה סצינה ולדעתי זה פשוט עצוב שזה מה שנהיה מהיוצרים. קשה מאוד לקבל משהו שיטחי אחרי שמרגילים אותך לטוב. וזה כבר בכלל לא קשור לאם נהנת או לא. בכל מקרה שיהיה לך בכיף. לא צריך להיות עצבניים

danit1234

New member
לא התעצבנתי

אמרתי את דעתי, לגמרי בלי עצבים. ופסדר לדעתי זה לא עד כדי כך שטחי בכל מקרה אני נהנצ מזה וזה מה שחשוב לי אני לא חושבת שהוא ממחזר עד כדי כך סצנות

חח באמת?!!? כמעט כל סצינה מזכירה

לי סצינה שהייתה בטלנובלה בע"מ או שיש בה קריצה כזאת שזורקת אותך לטב"ע.. מהבחינה הזאת לירון כן צודקת..

חחח אזז ה לא רק לי היה נדמה

שאתמול כשרופא בא לבשר לסער פדידה את הבשורה הוא כמעט אמר : "סער אתה לא תוכל יותר להכנס להריון לנצח..."

g a l4

New member
זה בסדר ,זה כבר קרה למיטל

וזה היה מילה במילה מה שאמרו לדנה

אגב, שימו לב כמה פעמים בטלוויזיה

ובסרטים יש מקרים של מישהי שעוברת הפלה ואז אומרים לה שלא תוכל שוב ללדת לעומת כמה זה קורה במציאות. זה כמו שבסרטים כל פעם שמכונית עפה מצוק או מתגלגלת קצת היא פתאום מתפוצצת, כשבמציאות זה קורה לעיתים ממש רחוקות. למי שלא יודע את הסטטיסטיקות של המציאות נוצרת תמונה מאד מעוותת על ההשלכות הצפויות מהפלות או תאונות רכב. זה מזכיר לי איך שתמיד אומרים שסרטים פורנוגרפים יוצרים תמונה מעוותת על מין, במיוחד לבני נוער שרואים אותם לפני שהתנסו בעצמם.

danit1234

New member
טוב, סורי שהזכרון שלי לא משהו

מה אני יעשה לי זה לא מזכיר סצנות מטב"עכי גם הדמויות לגמרי שונות אולי יהיו כאלו שמזכירות אחת תשניה כמוגרשון ואבי למרות שזה די רחוק זה מזה בטי ואשלי גם לא בדיוק אותו דבר אבל הקטע הוא שטלנובלות הן דבר ממוחזר בפני עצמן זה לא משו חדש...טלנובלות תמיד יזכירו אחת את השניה גם אם הן לא אותו יוצר אם זכור לכן ההשוואות בין טב"ע להש"ש ... בכל מקרה אם אתן חושבות שהאלופה זו העתקה של טב"ע וזה באמת מפריע לכן לצפייה אל תצפו ואם זה לא מפריע לכן אז ?תמשיכו לצפות
ושלא תבינו לא נכון ברור שזכותכן המאה לדון אל זה בפורום זה שכל אחד ודעותיו הוא זה דבר מובן מאליו...

אבל יש לה כמה פאקים למיטל הזאת../images/Emo80.gif

עיוורים כן שמים לב שכמישהוא יוצא או נכנס מהחדר..והיא לא שמה לב..גם כשהם מתקרבים אלייהם..או דברים כאלו..מין סוג של חוש שישי.. והם גם שומעים מאיפה הקול בא..אז הם מסתכלים עליו..והיא פשוט ממשיכה לבהות באוויר... את טלי יותר אהבתי כשהיא שיחקה עיוורת... את טלי אני יותר אוהבת בכללי.. טלי

kuku woman

New member
נצלשש

לירון את יכולה להעלות לכאן את הקטע של רננה מטב"ע כשהיא אמרה לאפרת "מה הפתעה?! אני אוהבת הפתעות!" והיא הייתה עם אוברול כזה ! בבקשה

kuku woman

New member
../images/Emo6.gifכשזה היה "מישהי" אף אחת

לא ענתה.. צריך לדעת להסתדר בחיים
יש לך אולי את הקטע? זה דחוף

../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואין לי../images/Emo9.gif

תחכי לערב, לירון תיהיה כאן:p

למעלה