זה רק אני או ש?

זה רק אני או ש?

הסצינה של ליאן ומילי היום היתה חיקוי עלוב ביותר של הסצינה של דנה ורננה בפרק 52? זה רק אני או שיש דימיון פתטי? למה שמה זה עבד? ואל תגידו לי שטלי שחקנית יותר טובה מההימבלבולידידיי הזאת... היה שם משהו מעבר... כשדנה סיפרה לרננה על ההתערבות (בגידה או דבר) רציתי להכנס למסך ולהציע לרננה לעשות עליה עליהום:-ג ופה ישבתי וצחקתי. כמה עלוב כמה פתטי. כמה צפוי וכמה לא מציאותי. מה שבטוח זה שאין לי טיפת רחמים על ליאן ואין לי טיפת הבנה למניעים של מילי. משהו פה לא עובד. ואולי הבנות שעדיין חושבים שאחרי חצי סדרה עוד יכול לצאת מזה משהו טוב שיבואו להטיף לי. אני התייאשתי לחפש. ובבקשה אל תגידו לי שיש לי סתם את תסמונת הגעגועים. כי זה לא נכון. אני אובייקטיבית לגמריי. אף אחד מהיוצרים של אף אחד מהסדרות האלה הוא לצערי הרב לא אבא שלי (קשרים בלאגנים
) למה הודעה חדשה? ככה כי בא לי.
גם ככה משעמם פה אז בואו נחפור..

m e m o r y

New member
לא הבנתי את הדימיון...

חוץ מזה שבאלופה כל דבר נראה פתטי..

מה??? אז כנראה שזה באמת רק אני

אבל לא הגיוני שלא ראית
אפילו הטקסט היה אותו דבר... תראי אותו שוב אני יעלה מחר את הקטע של רננה ודנה ותראי שוב את האלופה. יו וזה ממש גניבה
אפילו הבימוי... למרות שהכל היה חיקוי עלוב באמת. יכלו לעשות את זה הרבה יותר דרמטי. במיוחד כשהחומר האנשוי הבסיסי שם הוא לא משהו מלחתחילה.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif52?../images/Emo12.gif

או שאני מתבלבלת כי זה הזכיר לי את הסצנה ב117 אני חושבת
שרננה באה לבקר את דנה אחרי שהיא מפילה את התינוק ודנה מדמיינת אותה תלויה..[תמונה שהייתה באחד הדיונים שלך,לירון
]

לא נו לא יכול להיות שאני מטורפת

טוב נו כן יכול להיות... אבל נו יש זוג שלכאורה מאושר. ואז באה בחורה שנפגעת מהיחס של הגבר ורוצה לפגוע בו דרך "אהובתו" אז היא באה וחושפת את האמת... ואז היא משחקת אותה כאילו היא בסדר וזה היה הכל אשמתוץ והבחורה הנבגדת יושבת בשקט על הספה עם עיניים נוצצות ולא מאמינה. ומחכה לאיזה הוכחה... נו רק לי זה הזכיר הסיצואציה... ואתם קוראים לעצמכם מכורים
טוב נו זה רק היה דומה בכוונה בפועל אין מצב שמישהי מכן ממש ריחמה על ליאן או ממש רצתה לנער את מילי. כי לא ממש אכפת לנו. למישהי פה אכפת עם מי סער פדידה יהיה בסוף? למישהו יהיה אכפת אם סיגי תמות בפרק 65? מישהו פה רואה את זה שוב אחרי שסבל פעם ראשונה. כנראה שלא. מבאס. חבל. טוב נו חכו לעוד שנה אולי אני אהיה בהפקה
יאללה טב"ע 2!!!

שירוש1989

New member
אני דווקא רצתי לבעוט במילי../images/Emo6.gif

בעיקר אחרי שהיא הוציאה את הכלבה שבה, ספרה *כמו* מטומטמת כמה פעמים היא עשתה את זה עם סער ובעיקר בעיקר, אחרי שליאן לא עשתה את זה למרות שרצתה

חח אם סיגי תמות יהיה לי אכפת

אבל כל השאר ממש לא חח ולא ראיתי את הפרק אתמול אבל לפי מה שאת מתאר זה נשמע לי כמו חיקוי עלוב ביותר

../images/Emo207.gif הזכירו אותה ../images/Emo99.gif

כי לא בא לכן לרדת איתי על האלופה... חבל דוקא יש לי כמה ערס ציני עוקצני להוציא
מיטל גל שוב הזכירה אותה בראיון. אין אין עליה
קיבלת על עצמך משימה מאתגרת: לשחק עיוורת. איך התכוננת לתפקיד? "הלכתי לפרויקט 'דיאלוג בחשיכה' ויש לי חברה שהיא כבדת ראייה והיא עזרה לי מאוד. היא הכירה לי את המקל שלה. הסתובבתי אתו ברחוב עם עיניים מכוסות. נפגשתי גם עם טלי שרון, שעשתה תפקיד של עיוורת ב'למראית עין' . היא אמרה שלומדים המון מהתבוננות באנשים עיוורים. ביליתי אתה יום שלם ועשיתי הכנות. היה חשוב לי לשמוע משחקנית שעשתה תפקיד כזה. היה חשוב לך לשמוע מאחת שעשתה תפקיד כזה בצורה מושלמת! התכוונת להגיד מיטל...

שירוש1989

New member
אוו דיאלוג בחשיבה זה טוב! לכו לזה!!

אגב ברוב הסצינות שלה היא פשוט עוצמת ת'עיניים לא ככה?
(מיטל) בכל אופן יפה מצידה להשקיע ככה

../images/Emo214.gifדיאלוג בחשיכה../images/Emo3.gif זה מעולה..

הייתי בזה בחולון לפני איזה חצי שנה

היא לא עוצמת

היא מסתכלת למטה כזה... לא בדיוק כמו טלי אבל בסגנון. ובחצי מהמקרים זה נראה שהיא סתם מתביישת, לא שהיא עיוורת
שאב

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהיה למיטל גם קטע בסצנה

עם רני או אבי או סיגי או כל בנאדם שיכול לבוא לבקר אותה בפנימייה שהיא הסתכלה לו על העיניים לשניה...באמת איזה חוסר מקצועיות

moton

New member
טוב.. זה בדיוק ההבדל

בין האינטנסיביות של סידרה יומית לבין סרט קולנוע.. תמיד יש פיקשושים קטנים שאין עוד טייק בשביל לתקן אותם

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאבל בשביל סדרה יומית

שאין מס' טייקים לא מוגבל בשביל לתקן הכל היא עושה את זה דווקא טוב
אבל עדיין לא ראיתי את למראית [
] אז אין לי מושג איך טלי עשתה את זה...נשב ונחכה לדיוידי

למעלה