זה רק אני או ש...

Super giRl

New member
זה רק אני או ש...

טאבים זה הדבר הכי לא נוח בעולם?! זה ממש מעצבן, איך אפשר לנגן מהר בכלל כשקוראים מטאבים??....אולי אני צריכה להתרגל אבל בכל זאת , זה ממש לא נוח ומפליא שלא המציאו שיטה אחרת. או אולי כן המציאו? מישהו יודע?...

jason newsted

New member
שמעת על תווים???

אם את לא יודעת מאיפה להשיג אז בחלק מחנויות המוזיקה יש ספרים של טוייום של להקות מפורסמות כמו מטאליקה איירון מיידן מגדת´ דרים טיאת´ר וכו... זה לא שיטה כל כך קשה וכל אחד שהוא נגן מקצועי חייב לדעת את זה..

כל אחד שהוא נגן חייב לדעת את זה

השיטה של הטאבים לא באה כתחלופה אלה רק כדי להקל באינטרנט למצוא את התוים כרגע נגני גיטרה הם היחידים שחלקם לא יושעים תווים בגלל השיטה הזאת תווים הם חובה ועד שלא יודעים לקרוא אותם אסור להשתמש בטאבים כי זה ממש גרוע

Super giRl

New member
אז זהו ש

פעם ידעתי תווים, אבל זה נשכח ממני, ואין לי מושג בתווים היום, וממש אין לי כוח ללמוד כי בתכל´ס אני לא ממש צריכה את זה, וחוץ מזה אני עצלנית, וחשבתי שאולי יש תחלופה טובה לטאבים , מסתבר שלא, לא נורא אשתדל לחיות עם זה.

NoyNoy

New member
אזהו,

שרוב האנשים שמנגנים עושים את זה להנאתם האישית, או להנאת החברים שלהם אז הם לא חייבים כלום. אני למדתי מזמן תווים, ומאז שכחתי כבר. כשהתחלתי לנגן על המפוחית ניסיתי ללמוד תווים עוד פעם, אבל אז גיליתי שגם למפוחית יש שיטת טאבים שהיא הרבה יותר קלה, אז ויתרתי על תווים. וגם בגיטרה זה אותו דבר - אני לא מנגנת עם טאבים בגיטרה כי אני לא ממש יודעת איך עדיין, אבל אקורדים זה ממש קל.

טאבים זה מסריח

וללמוד תווים דרך טאבים זה פשוט. ככה אני למדתי תווים. יש לי תוכנה שמראה את שניהם, ככה שאני יודע לפי כל טאב מה התו עצמו.

אקורדים לליווי

תווים ללחן. בערך... הלחן תמיד מורכב מצלילים בודדים (שירה או תווים) ליווי מורכב מתווים, מרווחים (2 צלילים) ואקורדים (שלושה צלילים ומעלה)

jason newsted

New member
אתה יכול לפרסם לינק לתוכנה?

מאיפה אפשר להוריד אותו? באיזה מפתחות היא עובדת? אולי היא גם לבאס? תודה.

היא גם לבאס

אין לי אבל את הכתובת יותר. אמ...מה לעשות מה לעשות... אני יודע כל מי שרוצה שיפנה אלי באיי מייל: [email protected] ואני אשלח חזרה, הגדול של התוכנה הוא משהו כמו מגה וחצי.

red hot

New member
לפי דעתי טאסבים זה ממש נוח

אבל את פשוט צריכה להתרגל לזה. ובקשר לתווים, אני יודעת שזה מאוד מעצבן ללמוד אני עכשיו לומדת וזה באמת לא כל כך כייף.

לדעתי טאבים הרבה יותר נוח ...

ואני דווקא יודע תווים כבר מכיתה ג´ (אני בן 18.5) וגם השתמשתי בהם עד עכשיו. אני התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה לפני שבוע וחצי ואני חושב שטאבים הרבה יותר נוח כי בטאבים יש לך סימון פשוט: מספר - מספר השריג, וקו - מיקום המיתר. בתווים יש לך אורכים שונים והפוגות, ועוד שטויות שמסבכות את העניינים.

התוכנה היא power tab

ואם אני לא טועה אפשר פשוט לחפש אותה במנועי חיפוש כמו אלטה-ויסטה

Noam Helfer

New member
לי יש בעיה קלה בקריאת תוים...

אז פול או עומר או איך שתרצה תוכל לתת לי את השם של התוכנה ולינק שממנו אני אוכל להוריד אותה כי אני ממש מנסה למצוא דרך טובה ללמוד לקרוא תווים חלק... תודה מראש אתה יכול גם לכתוב לי לאייסיקיו: 9610720 או לשלוח לי לאימייל... תודה מראש
נעם

כמה שאתה צודק

בטח שאתה צריך ללמוד תווים. אתה חייב אותם כי אתה משתמש בהם כדי ללמוד טכניקות נגינה על הגיטרה. יש לי חבר שהוא גיטריסט ותיק ומ´זה טוב אבל הוא לא יודע לקרוא טאבים, והייתי בשוק.

למעלה