אני רוצה שקל.
N N o v o c a i n e New member 27/3/05 #22 אני יביא לך ציטוט משיר של anal cunt הנקרא extreme noise teror are afraid of us: "there's 4 of us and 6 of you and we can still kick your ass"
אני יביא לך ציטוט משיר של anal cunt הנקרא extreme noise teror are afraid of us: "there's 4 of us and 6 of you and we can still kick your ass"
G Green mnm New member 27/3/05 #26 החיים קשים, אוקיי? לא יהיה לך שקל. בחיים. אלא אם כן אתה תעשה את מה שאני עושה ותלך לשדל בפינות רחוב בתל אביב, או לחילופין טלמרקטינג של דתיים. לבחירתך. ותזכור שאתה תמיד יכול לפשוט יד באלנבי.
החיים קשים, אוקיי? לא יהיה לך שקל. בחיים. אלא אם כן אתה תעשה את מה שאני עושה ותלך לשדל בפינות רחוב בתל אביב, או לחילופין טלמרקטינג של דתיים. לבחירתך. ותזכור שאתה תמיד יכול לפשוט יד באלנבי.
N N o v o c a i n e New member 28/3/05 #31 כי ככל הנראה ביום חמישי אני יקבל משכורת (ואני מקווה שבחמישי ולא ביום ראשון... אני צריך את הכסף הזה בסוף השבוע הזה!!!)
כי ככל הנראה ביום חמישי אני יקבל משכורת (ואני מקווה שבחמישי ולא ביום ראשון... אני צריך את הכסף הזה בסוף השבוע הזה!!!)
N N o v o c a i n e New member 28/3/05 #39 אינני מקבל כסף מסרסור אינני זונה אקבל חלק מהכסף ביום חמישי והשאר בראשון