זה רק אני או ש...

זה רק אני או ש...

כבר בקושי מדברים פה על ג'קאס... יש שרשורי יומולדת וזה יפה, נצ"לושים מצחיקים, גם זה נחמד, שרשורים על הפורומים החדשים שנפתחים, חשפנות חחחחח, מפגש וסיכום מפגש שזה די קשור אז לא משנה, שרשור פורים שזה נחמד אבל לא ג'קאס... כאילו בעמוד הזה אני רואה רק משהו אחד שקשור לג'קאס וזה ה- paper cut. ואני שם לב שזה לא רק אני יש לי עוד שני חברים בפורום שלא כותבים ממש אבל הם גם אומרים ככה... אז יאללה זה לא פורום של כמה חברים אינטרנטים, זה פורם ג'קאס ו-CKY אז תתחילו לדבר על זה, להעלות תמונות קשורות, כי זה כבר לא פורו ג'קאס!!!!

מי ראה אתמול את הפרק?

מישהו ראה? מה היה החלק האהוב עליו? ראיתם אתמול גם ווילד בויז או ויוה לה באם? אני הכי אהבתי בג'קאס את הרכיבה על השוורים ההפוכה!

SAMAR

New member
בעעעעעעע

כבר מליון שנה שלא ראיתי.....בוהו
...בגרות מטומטמת! מה היה אתמול? בכל התוכניות?

Green mnm

New member
הכי קורע אותי בווילד בויז כשהם

רודפים אחרי להקה של תאו או ג'ירפות או משהו אחר בחוטיני ומבריחים אותם, ויש את התופים האלה ברקע... ק ו ר ע

זה בגלל שפשוט חרשנו כבר את כל הנושא

היו מלאנתלפים שרשורים ופשוט נגמרו הרעיונות.. זה הפך לפורום "ג'קאס חברתי" נממ.. אם יש לך נושאים תעלה אותם..

omni96

New member
אין מה לעשות

זה פשוט פורום של אנשים שאוהבים ג'קאס ומדברים על כל מיני דברים וזה נחמד מה שכיף שיש פה אנשים שרוטים...כמו היא-לי למשל ועוד כל הותיקים ! שלאאאאאאאא כותבים !

סבבה

אהםםם, אני גם פה די הרבה זמן, לא ממש כתבתי בהתחלה... אני מניח שאני לא ותיק כמוהם.. סבבה, הבנתי

נפץ במנדרינה

אני צילמתי, חבר שלי הדליק... אני יודע שאתם (חלק ממכם) או כולכם לא תומך בנפצים. אני יודע שזה לא ג'קאס, אבל זה אכן נכנס לקטגורית: שטויות. וזה טוב מספיק בשבילי! :) http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=3S4FORZ2WJUGB18GLFO8DNN2XF

יש לי דברים יותר טובים לעשות עם

הכסף שלי. ולי כבר יש מצלמה משלי שלא שומרת בפורמט MOV ככה שתאכל ת'לב.

תאמת אתה צודק

המצלמה שלי די יקרה ובאיכות טובה, אבל היא פורמט QT אז אין קשר. זה תלוי באיזה חברה מייצרת תתוכנה, לא? מזה משנה...

למעלה