זה רק אני או ש......

Itzik200

New member
זה רק אני או ש......

הודעות נמחקות פה בקצב מסחרר...... הודעה זו תמחוק את עצמה תוך 10 דקות...... אור תחשב!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה ממש לא מצחיק....

אם אנשים היו קצת עם טקט..אני לא יודע איך לקרוא לזה.. הכל היה אחרת...

Itzik200

New member
חוץ מהקטע שההודעה תמחוק את

עצמה תוך 10 דקות..... זאת היתה הודעה רצינית לגמרי! חשבתי שאני כבר מבולבל כל היום הזה הלך לי מבולבל רציני חשבתי שאני משתגע קראתי לפני שניה הודעה וחפשתי אותה שוב ופתאום נעלה ועוד הודעה ועוד הודעה כמה שרשורים נמחקו? 3? התבלבלתי כבר

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לצד הבריטים

ממש חוצפה מהילטר עוד ביקש מהם עזרה... חצוף שכמוהו....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמהההההההההההההההההה??

אמרתי את זה כי שאלת באיזה צד אני.. וחשבתי שכבר יש מלחמה ולא ידעתי עליה...אז החלטתי לכתוב על מלחמה שאני כן יודע אין שום קשר בין הדוגמא המפגרת שנתתי לבין נדב/אליאור... כי אני מכיר צדדים רק במלחמה...

i4britney

New member
לא!

זה לא רק אתה פשוט שירשורים ברבריים וחסרי כל כבוד לזולת נמחקים ע"י המנהלים ואותם אנשים שפוגעים בצורה חמורה באנשים אחרים נענשים על כך בחסימה זה הכל!

../images/Emo41.gifמישהו ציפה..

שההודעות האלה ישארו פה
אף פעם לא ניתקלתי בתת רמה כזאת, ששלטה בכל השירשורים המחוקים האלה..
ועכשיו לתשומת לבכם
אליאור (מטייל עם סנאים) נחסם עד להודעה חדשה ו"האדם שמאחורי המסכה" נחסם לצמיתות.. אני לא רוצה להרחיב במילים כי אני פשוט מאוד
, אז אני אסיים בזה שאם אני רואה מקרה, ולו הקטן ביותר של ריב בין חברי הפורום, השמצות, העלבות, פגיעות, הצקות וכל מה שיעלה על דעתכם, כל המעורבים יחסמו לתקופה מסויימת.. אני לא מנהל פה גנון ואני לא צריך להתעסק עם כל השטויות האלה.. ואני בטוח שגם לכם לא נעים להכנס ולראות עמוד שלם מלא בשטויות כאלה
לילה טוב לכולם

i4britney

New member
מסכים איתך :p

אני הימנע מחיכוכים מיותרים עם אנשים מסויימים פה!

../images/Emo41.gifואתה גם תמנע..

ולא תשתדל.. פשוט תמנע מלתקוף אנשים שנוגדים את הדעה שלך..

כן כמו שהוא נמנע מלהגיד לי

שטיפול פסיכיאטרי לא יעזור לי והוא שונא אותי או משהו כזה...? דרך אגב, ההודעה הזו עדיין לא נחמקה.

זו...

קישור אבל זה פסדר, אני מבינה שזה בגלל המצב הנפשי המעורער שלו. לא נורא נדבי, מחר תקבל סוכריה על מקל.

i4britney

New member
זכותי :)

זה מה שאני חושב לא קיללתי אותך או משהו ואני עדיין בדעה הזאת, כי זה באמת נכון :) לא ככה?

../images/Emo41.gifשניכם..

עוקצים אחד את השניה כל הזמן.. וברוב ההודעות שלכם. ככה שאני צריך למחוק כל הודעה
תשתדלו שלא..

למעלה