זה רק אני או ש...

MusesRapt

New member
הנה

basslovers_united_-_another_bitch_(marc_korn_remix) dj_shog_-_stranger_on_this_planet_(vocal_mix) Illusion Feat Laura Louise -- Be With You Tonight (Quadrasonic Remix) lizzy_pattinson-just_breathe__potatoheadz_mix Roland Kenzo - Everlasting Love (Barcera Remix) yomtrax_-_the_sound_(stevie_b_remix) ultra_feat._ulli_brenner_free_2007_dj_klubbingman_remix והנה שני אוספים ממש טובים לדעתי! Clubland 11 Hard Energy

beatman

Member
יצאו../images/Emo13.gif

Global Warming - Surrender 2007 (Original Mix) Blank & Jones feat. Bobo - Perfect Silence (Martin Roth Hardtrance Remix) DJ ECO - Light At The End (Martin Roth Edit Of Lost World Remix)

yamity1

New member
יצאו יצאו

האפליפט די יבש הפרוג אחלה והטק טראנס פשוט הגיע לרמות מפחידות

שנת 2007 שזה מטורפת לאלקטרוני!

לא יודע מה קורה עם שאר המוזיקה אבל זאת שנה מעולהההההההההההההה !!!!!!

שתף אותנו בזה...

אני לא יודע אם שנה מטורפת, אבל בהחלט יצאו כמה אלבומים טובים השנה. אשמח אם תשתף אותנו ברשימת האלבומים/12 אינצ'ים/EP האהובים עליך בשנת 2007.

אין בעיה :

שמע גם לפני כמה שנים הייתי ממש עוקב אחרי זה והיה לי את כל החומר החדש עכשיו אני יותר ניזון מהמלצות אז אני בטוח לא כזה מעודכן כמו אנשים אחרים בכל אופן אני אביא כמה דברים מעולים לדעתי של 2007 כמובן נתחיל בטראנס אני אתחיל בזה שהשנה יצאו 2 קטעים שחיכיתי להם הרבה מאוד זמן A Force - Crystal Dawn (Original Mix) והרמיקס שלו אפליפט מדהים! באמת יוצר משכמו ומעלה! והשנה גם נחשפתי ל A Force - Electronic emotions קטע מדהים! יוצר שמחדש כל הזמן . כל קטע שלו בובוניירה שווה לעקוב אחריו. אני מאוד אוהב אותו! Darude יצא בקטע חדש TELL ME שזכה לכמה רמיקסים לא רעים בכלל קטע פרוג אלקטרו טראנס , משהו לא רע בכלל . Tell Me (Heikki L Powerhouse Remix) רמיקס מעולה! האוס כמו שהאוס צריך להיות! מלודי נותן בראש במידה הנכונה . בלי יותר מדיי ציז'יות ווקאל עשוי היטב Tell Me (Kenneth Thomas Tech funk Dub) טראנס בקצב מעולה . הפך את הווקאל לפאנקי , מלודיה מזכירה לי שיר מהניינטיז . קטע נותן בראש . Tell Me (Weirdness Remix) ומלחפשי האפליפט הרגיל . לא משהו מיוחד , נחמד ביותר. מ ATB קיבלנו אלבום כפול מכובד מאוד Trilogy ווקאלים יחסית צ'יזיים , מלא בסגנונות , דאנס , צ'יל אאוט , פופ , ברייק. אלבום נחמד מאוד , אהבתי אותו . מגוון מאוד . לא רע מ DARRAN TATE הלו הוא DT8 Project קיבלו גם אלבום כפול מלא בטראנס טוב ואיכותי . ווקאלים מלודיות וכל מה שחובב טראנס מחפש . הבחור יודע לרגש כל פעם מחדש. DT8 Project - Perfect World אחד האלבומים הטובים בטראנס השנה לדעתי. כמובן שיש את ארמין אבוב קאיו & אלברט וכל אלה שממשיכים לבעוט ולשלוט ללא עוררין (וחבל שכך) בעולם הטראנס האריפואי אני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם הזה אבל אני בטוח שיש קטעים מעולים! ויוצאים בקצב מסחרר כל כמה ימים , ובטוח מתוך המיליוני הקטעים האלה אפשר למצוא מלא איכותיים. נעבור לפסיי טראנס כמובן מי שעשו הכי הרבה רעש אלא אינפקטד משרום שהביאו לנו סינגל + אלבום בסינגל נצמא ביקאמינג אינסיין המעולה(רק בגירסת האלבום , גירסת הרדיו מזעזעת) , דיפלי דיסטרבד אינפקטד רמיקס המצויין!!(!!!!!) ומרלין שקצת פיקששו ברמיקס . . . לא הכי אהבתי . וכמובן וישס דלישס שלדעתי ענה על הציפיות ממנו. לא ציפנו באמת שהם יחזרו לשורשים הפסיכודליים גואתים , והם המשיכו עם ההתחדשות בסגנון שלהם וקיבלנו חתיכת אלבום מעולה ומרגש מלא סגנונות . מדהים! וכמובן RIDERS ON THE STORM של ה"דלתות" ברמיקס עעעעעעננננננננננננננק של אינפקטד! וכמובן בעולם הפסיי יש מלא יציאות מעולות כמו למשל The Dark Side of the Groove למחפשי דארק מלודי קרחניסטי ביותר Spindrive Vol.3 - Compiled By Vaishiyas יותר פרוגרסיב פסיי מעולה ביותר!!! אלבום חדש ל "וייספיר" Exploring The Tributaries אלבום מאוד מעודן , לא הייתי קורא לזה פסיי האמתי זהבכלל לא פסיי , זה יותר צלילים נעימים ומנגינות מרגשות . או אפילו יש לנו מסחרי עשוי היטב של BASIC -Theory Of Hype לא רע בכלל ולמי שבאמת רוצה להתקרחן עם דארק אפל ביותר Blisargon Demogorgon - Book Of Magic או כמובן Kindzadza - Waves From Inner Space אחד היוצרים ההזויים בסצינה .וזה כמובן רק על קצה הקרחון . בעולם שמחוץ לטראנס יש אלבומים לא רעים כמו למשל apparat - walls אלבום ענקי! מזכיר את טלפון תל אביב האמתי מאוד אהבתי גם הפתיחה , בסגנון סקוטי , ובכלל האלבום מעולה !!! אלבום חדש ל The Chemical Brothers שאם נותנים לו כמה האזנות מגלים את הקסם שבו We are the Night. וזה ממש על קצה של הקצה הקרחון ואני בשנה האחרונה ממש לא עוקב . . . בטוח פספסתי מלא יהלומים . בכל אופן זאת שנה לא רעה בכלל לדעתי

NeTa141

New member
וואי אני הרבה פחות מעודכנת ממך...

יצא למרקוס שולץ אלבום חדש, Progression אלבום ממש נחמד, לא כל כך שונה מהקודם שווה האזנה.

Spectral

New member
שני הטראקים האחרונים

+המאש אפ ביניהם פשוט הופכים את האלבום הזה להרבה יותר טוב.

למעלה