זה קרה אתמול הלילה

זה קרה אתמול הלילה

הייתי במצוקה ורצו לפנות אותי למיון , במקרה זה לצערי אני מתפנה לבד וזה ממש לא נעים לשבת במיון לבד , מזלי שאני מחוברת למוקד שח"ל וטלפונית הצלחנו להוציא את הגוף מהמצוקה ע"י הנחיות של הרופא שמכיר אותי אישית, והמצב המסוכן חלף , אבל כבר עברתי לילה לבד במיון , בגלל הסכרת שלי ,טעיתי באינסולין שהזרקתי, והייתי בסכנת חיים , אפילו הרופא בטיפול נמרץ שיקשק כל הדרך למיון , מזלי שאני עירנית ושקטה , ככה יצבתי את עצמי בדרך עד שהגעתי למיון , ושם התחלתי לאכול תמרים שהבאתי איתי , כדי לעצור את נפילות הסוכר ההסטריות באותו הערב הייתי מתה לישון ולא העזתי , כי משהוא היה צריך להשגיח עלי, ועל המוניטור שחברו אותי אליו, וצפצף כל הזמן וככה החזקתי מעמד עד הבוקר , כי ידעתי שאין אף אחד לידי , ובבוקר שחררו אותי הביתה , עליתי למונית ובאתי הביתה לישון , עייפה וגמורה , ישנתי עד צהריים . בבוקר לפני שנרדמתי התקשרתי להגיד בוקר טוב, ורק אז בבוקר יכולתי לספר לאחי ולדודה שלי ,מה עברתי כל הלילה , אבל אז החלטתי , להתחבר רק לאדם שפנוי עבורי 24 שעות ביממה . , הבננתי שצריכה חבר זמין , שיהיה מי שיחזיק לי את היד במיון פעם הגעתי למיון והקאתי את נפשי כיום אנחנו יודעים שזה היה התקף לה , קראתי לסטודנט לסיעוד שעזר לי לשמור על אמי ז"ל ,שיהיה לצידי עד שהמצב יתייצב , פחדתי לאבד ההכרה שאני במיון לבד, שאחי הגיע היה עמי מט וחזרה הביתה , אבל לא תמיד יכולה לקרוא לאחי או לדודה שלי

זה רק מחזק את ההרגשה

שצרייך לארגן חבר לאמבולנס ,כמו שחברה שלי פעם אמרה לי למצוא ידיד קרוב או חברה קרובה שאוכל להזעיק ותוכל ללוות אותי שמכירה אותי טוב כדי להסביר לרופאים מי ונגד מי אצלי בגוף , איזה תרופות אני מקבלת למעשה אין אף אחד שמכיר אותי היטב , וזה מתסכל ומחייב אותי להיות עירנית גם שהגוף במצוקה וכמה הייתי רותה עכשיו חיבוק כזה גדול ואוהב , רק כדי לדעתץ שאני לא לבד בעולם המטורף הזה

efriend

New member
נסיכה יקרה

כואב מאוד לקרוא על התלאות שלך. כואב מכדי שאמצא את המילים הנכונות. וכל עוד שאני לא מוצא, אני רק רוצה לשלוח לך חיבוק חם. את לא לבד, נסיכה. שלך באהבה, e-friend

זה מה שצריך

חיבוק גדול ללא מילים , חיבוק אמיתי וכתף להניח את הראש ואולי חיוך ועיניים מבריקות משמחה וצחוק מתגלגל אבל בעיניים שלי יש היום דמעות וכאב ניסיתי היום לרדת לקנות מזון בקושי הלכתי מהחנות הביתה עצרתי בדרך עודדתי את השכנה שחיכתה לבעלה באוטו ואז המשכתי ללכת סוחבת את השקית ואת עצמי אומרים שלא טוב היות האדם לבדו ואני העדפתי להיות לבד פחות רעש בנשמה ואני מודה שטעיתי , לחיות ללא אהבה כמו אדם בלי אויר

אוי, מקווה שאת מרגישה יותר טוב ../images/Emo24.gif

אולי הגיע הזמן לעזרה בתשלום, אם לא בעזרה מהמשפחה? אפילו מישהי שתהיה איתך לעזרה, שתוכלי להקפיץ אותה שתעזור לך כמו שכנה ולא תרגישי רע אם תשלמי לה, למרות שבטוחה שיסכימו גם ללא תשלום. ואת לא לבד בעולם, אנחנו פה איתך

למעלה