זה קורה פעם בשנה ....

קאריני21

New member
זה קורה פעם בשנה ....

זה קורה פעם אחת בשנה – מציפים אותי בטלפונים, בברכות, במתנות – זה קורה פעם אחת בשנה. יום הולדת. התאריך בו הגחתי לעולם לעולם שלא ידעתי – לעולם שיש בו טוב אבל יש גם רע. זה קורה פעם אחת בשנה – אני אמורה להיות שמחה כי זה היום בו קיבלתי חיים חדשים. פעם אחת בשנה – שכל מה שאני רוצה, זה להרגיש מעט מיוחדת, מעט נאהבת. זה קורה פעם אחת בשנה – הזמן לשכוח מכל ריב של עבר, לשכוח מעשים רעים לשים הכל בצד – ולחגוג. זה קורה פעם אחת בשנה – בו מברכים אותי ומפתיעים ... הוא, היא, הם ... ואולי גם אתה! 2.8.03

kokula79

New member
../images/Emo65.gif

מזל טוב! הייתה לי תחושה שגם את לביאה... זה לא אמור לקרות רק פעם בשנה, כל יום יכול להיות חגיגה, כל יום אפשר לשים את הרוע והריבים בצד...כל יום הוא יכול להפתיע מחדש.... מתוקה, המון המון מזל טוב, ולפני שאני מאחלת לך שהוא יחזור/יתקשר/יתעניין, אני מאחלת לך שכל רצונותייך ושאיפותייך שלא קשורים אליו יתגשמו. בסופו של יום לא הכל קשור רק בו, נכון??

ה מוזה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif

זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר.
ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving
מזל טוב קאריני שכל יום בשנה יהיה חגיגה

../images/Emo49.gif

היי... והפעם אני מאחלת לך ... שהשנה הזו והשנים שלאחריהן תלמדי ללמוד מהעבר עם כיוון הלב לעתיד... המוני מזלטי"ם
מזלט|....
תשנני לך את זה בראש "אין יאוש בעולם " ...

קאריני21

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

תודה לכם / לכן על המילים הנהדרות, על החיזוקים, העידודים ... על הכל! אין לכם מושג כמה זה מחמם את ליבי!
גדול גדול מכל ה
קאריני.

למעלה