זה קורה מחר!!1!!

idowo

New member
../images/Emo35.gif תגידו ../images/Emo35.gif

מאז שנולדה ביתי הקטנה לא הרגשתי ככה. הפעם הראשונה ששמעתי את הפינק פלויד היתה לפני..... 28 שנים הייתי בסך הכל בן 10. לאורך השנים נחספתי לפינק פלויד מכל הכיוונים בלייב 8 כל גופי רעד אני מקווה שאיני היחיד שמרגיש כך אבל משהו טוב עובר עלי תגידו ? יכול להיות שאני מתרגש????

THC MaN

New member
חבר'ה רצות פה שמועות שרוג'ר ווטרס

בכבודו ובעצמו מגיע לארץ.. בטח הנפצה כמו יתר השמועות.. אבל לכו תדעו אולי נזכה ליום שמישהו מפינק פלוייד יופיע בארץ (חח.. כן בטח).. סתם נו.. אבל מי היה מאמין שהודעה כזאת מציאותית וואי זה לא יאומן.. מצטער.. קצת משחרר ת'לחץ שלפני ההופעה.. עכשיו אפשר למחוק :)

o r e n g e

New member
רוג'ר בכותל

שלום ובוקר טוב לכולם מישהו יודע איפה רוג'ר ווטרס מיתאכסן?באיזה מלון בתל אביב? ויש שמועות שהוא יבוא לכותל

אם הוא יבוא לכותל

אני כבשה פועה. האיש שכתב את What God Wants חושב שדת מאורגנת זה אופיום להמונים - וגם אמצעי שליטה והסתה. בקיצור, דבר לא טוב (בניגוד לאמונה). אם הוא מצטלם עם כיפה ליד הכותל, אני אתחיל להאמין בביאת המשיח, היינו חזרתו של סיד בארט ופיוס סופי ומוחלט בין חברי הלהקה לבין עצמם.

ליטן א

New member
כמו שהחברים של נטאשה אמרו...

"הפינק פלויד לא יופיעו על החומה בירושלים"...

Silvernaor

New member
התייחסות לביאת המשיח

בתור חזרתו של סיד בארט ואיחוד חברי פינק פלויד יכולה להעליב אנשים...

The Walrus

New member
וגילוי

למה רוי הארפר שר את Have a cigar. אחת מהתעלומות הגדולות של היקום.

מתי באמת הוא מגיע ?

ההופעה של רוג'ר לפני יום חמישי, באיזה תאריך ? היום ? יום לפני ?

Tinty

New member
ב22 ביוני, 2005

לא . היתכוונתי , ההופעה שלפני 22 ביוני.

מתי היא היתה ? בלבנון ? טוב , לא משנה .

rozgil

New member
באיזה שעה מתחילה ההופעה ?

שמונה ? שמונה וחצי? או , תשע ?............-בערב.........???

rozgil

New member
נצל"ש:היום הוא היום הארוך ביותרהשנה

מזריחה ועד שקיעה !!! יום נעים לכולם !!!

rozgil

New member
מי יקבל את רוג'ר ווטרס בנמל התעופה?

מישהו רשמי ? אנחנו ? ראש הממשלה ? (שמעון פרס בביקור היום בירדן ?!?!) מי? (להקת המי ?),שוקי וייס?....... ברוך בואך רוג'ר לארצנו הקדושה : ארץ ישראל !!!

rozgil

New member
הודעה חשובה לרוג'ר ווטרס :

בבואך בברכתנו לארצנו , אל תשכח !!! כי בבואך לארץ ישראל , אתה האורח ואנחנו המארחים !!! (ולא להיפך!!!) רצוי שנקודה זו תיהיה לך ברורה , כבר מההתחלה !!! פורום "פינק פלויד" - ב"תפוז" , מאחל לך שהות נעימה , בביקורך הקצרצר בארצנו.

Tinty

New member
אני בטוח שהוא מאוד נרגש ונלהב לקרוא

דברים אלו. (חוצמזה, הוא מגיע מחר בבוקר, כפי שפורסם בראיון עם מזכיר הישוב נווה שלום, ראיק רזק, במקומון "זמן מודיעין" ברביעי שעבר)

למעלה