זה קורה מחר!!1!!

ציף ...

למה שלא תארגני אירוח של רוג'ר ווטרס בפורום ? :) בכל הפורומים יש אירוחים שונים של אנשים ורק פה לא מארחים !! אם את מארגנת דבר כזה אני מארגן אירוח של סיד
 
הדבר לא התאפשר

מסיבות שונות. ווטרס גם מגיע לכאן לזמן קצר מאוד, ולא יתפנה להתארח בפורום. בכלל לא ברור אם הוא ידבר ישירות עם התקשורת, או אם מישהו ישראלי. זה לא אומר שהוא לא יתארח כאן בעתיד.
 

The Walrus

New member
בסוף ווטרס יתארח פה

ואז אתה תיתקע. בסוף תסדר לנו אירוח של סיד לוי, מהנגרייה ממול
.
 

Tinty

New member
בערך על סיבוב ההופעות בויקיפדיה,

קצת קורע אותי לקרוא שבעוד במקומות אחרים באירופה הוא מופיע בלוקיישנים מוכנים ורשמיים, אצלנו הוא מופיע ב"Neve Shalom - Humus Field"
 

Tinty

New member
שיודע לייחצ"ן את הארץ כמו שצריך,

ולעודד תיירות בקרב האנשים שחושבים שאנחנו רוכבים על גמלים בתל אביב.
 

חרטושה

New member
טוב.

כשיצאתי הבוקר מהבית היו נורא מעט מכוניות בכביש. ולא היו פקקים. ופתאום שמתי לב שהרוח מאוד נעימה וקרירה, ועד כמה האוויר נקי וצלול, והכל זרם על מי מנוחות. ונכנסתי לאוטו והתחלתי לנסוע והאוטו לא צרצר ולא טרטר, לא חרק ולא נאנח, ופילח את דרכו על הכביש כמו חמאה על מחבת טפלון לוהט, ולא היו מארבים של משטרה בדרך, והמוזיקה הייתה טובה, ואיכשהו נראה שהכל זז בסלואו מושן וחשבתי לעצמי: וואו, מחר אני צריכה ללכת לבנק. רגע, בעצם, לא, לא לבנק, למקום אחר....שניה.. תנו לי להזכר.....אני יודעת שאני צריכה ללכת לאנשהו מחר. אולי אפילו עדיף לנסוע. נראה לי שאני בהחלט טקח את המכונית, אבל בשם כל הזקנים המקפצים, לאן...?
 

Tinty

New member
לטוס למוסקבה, רוסיה,

לקראת ההופעה של רוג'ר ווטרס ביום שבת בכיכר האדומה. למרות שרוסיה היא ארץ קרה למדי, והקהל בטח יהיה פחות חמים, אני בטוח שאת מאוד מתרגשת. לא כל יום את יכולה לחשוב לעצמך שבעוד שלושה ימים תלכי להופעה של רוג'ר ווטרס!
 

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif

אם כבר, אני בטוחה שהייתי בוחרת לי הופעה במיקום קצת יותר חמים.
 

א י ט י

New member
אני עדיין בהתלבטות

אם ללכת היום בערב או מחר מוקדם מוקדם...... ואני עדיין לא הבנתי אם אפשר להכניס מצלמות דיגיטליות אשמח אם מישהו יאשר פה את זה סופית ד"א אני איתי אני קורא פה כבר איזה שנה וחצי וכמעט לא כותב רוצה להצטרף למחמאות לציף :) רוג'ר!!! ווטרס!!!! מי היה מאמין מיייייייייייייייי
 
אנשים אני צריך עזרה

אני לא יודע מה יש לי, רוג'ר מגיע מחר לארץ (בטח שמעתם ;) חלמתי על הרגע הזה מאז שהייתי בן 12... ועכשיו אני פשוט לא מרגיש שום התרגשות... משהו מוזר ביותר.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

jony543

New member
THE GREAT GIG IN NEVE SHALOM

ההופעה הגדולה בשדה החומוס!!!! אני כבר שבוע בערך לא יושן עכשיו אני כבר לא אוכל ולא יודע אני מקווה לשרוד עד להופעה Thatll keep you going for the show. Come on its time to go.
 

אiרית

New member
אני רק עכשיו מבינה

את המעמד... פתאום נפל לי האסימון
ומרוב התרגשות עוד לא קניתי כרטיס. חפשו אותי בקסטל, אני כבר בדרך... (לקנות כרטיס במחיר מלא אפילו שאבא שלי בחבר ואני סטודנטית
)
 

foofam

New member
יווווווווווווו איך אני מתרגש!! ../images/Emo9.gif

זהו, הוצאתי את זה
 

yanivop

New member
אני לא מאמין

רוג'ר מחר-חוץ מפול מקרטני נראה לי שהוא מושך הכי הרבה קהל אני מצידי אוהב גם את הביטלס וגם את פינק פלויד ככה שיש לי רק עוד בקשה שיביאו את פול לפחות אחת התגשמה וזה רוג'ר מת על הבנאדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גילמור יא חרא קטן
 
למעלה