זה פורום גיטרות\???

culuture

New member
זה פורום גיטרות\???

כולם מדברים פה רק על גיטרות ומגברים! מה עם כלים אחרים למשל אני אוהב לנגן על פסנתר !

D.G OD

New member
אנחנו כאן ../images/Emo13.gif

כבר היו מספר שירשורים של הנגנים השונים ואנחנו די הרבה (זוכרים?!) אבל אין כל כך הרבה דיונים שאנחנו יכולים להשתתף בהם, או להעלות דיונים עליהם (אפקטים בפסנתר?! הצלחתי רק אחד והוא עלול להרוס את המיתרים
) למרות שכל הנושא של גיטרות (טכני) מעניין אותי, אז אני אחד ה"קולות" השקטים כאן.. בכל פעם שיש נושא שאני יכול להשתתף אני משתדל (אני לא בטוח שמישהו בכלל זוכר אותי
).. בברכה,

DrunkGoat

New member
איך הוא הורס את המיתרים?

תמיד חשבתי שלאפקטים אין פידבק בכלל...

D.G OD

New member
אם תשים לב, תראה כי מדובר על

פסנתר
וכל אפקט (לא שבא עם מכשיר, אלא שאני עושה ידנית ושהוא לא אמור להיות, אז עלול להרוס את המיתרים - של הפסנתר)
בברכה,

DrunkGoat

New member
אהה...

חשבתי שאתה מדבר על פסנתר מוגבר... (יש דבר כזה בכלל?)

D.G OD

New member
זה פסנתר אלקטרוני, ולגבי האפקטים..

מה שאני עושה זה פותח את המכסה, שם את היד על כמה מייתרים, ככה שיוצא שהם מנגנים אך מפסיקים תוך שניות (הכי שווה על הבסים), ואז כשמנגנים זה כמו פריטה של גיטרה בס או על קונטרה בס וזה מגניב
.. זה הכל בברכה,

סביח

New member
אתם קראתם לי פנוקיו...

אמרתם שאין לי חיים אבל מי מעלה תמונה?!? אני!!!!

DrunkGoat

New member
ועכשיו ברצינות...

לא מגיעים. זה פרטים סימליים. בלתי אפשרי לנגן על הדברים האלה... אפילו לפינצטה אין מקום שם.

סביח

New member
דווקא...

נחמד מאוד לנגן עליה מאוד קשה אבל מאוד נחמד אחת החוויות הטובות שלי

DrunkGoat

New member
עד הפרט ה-30 אפשר לנגן...

אבל משם והלאה זה כבר באמת קטן...

סביח

New member
הפרט ה-31

נכון גם אני חשבתי ככה ושכבר לא ייצא צליל על הגבוהים אבל זה לא נכון יוצא מאוד ברור

tuko

New member
וואללה שיחקת אותה פינוקיו.

אני מתנצל,צעצוע נחמד.

סביח

New member
הצעצוע הזה לא שלי...

אבל אני מנגן עליו חופשי והוא עלה לאבא של חבר שלי בערך 8000 שקל

סביח

New member
לא ממש

אבא של חבר שלי מנגן כבר שלושים שנה ועוד כמה חודשים הוא ישלוט עליה מושלם כמו שהוא שולט על הגיבסון בת 30 שנה שלו ועל הגיטרה 7 מיתרים ואל תחשוב לקורא לי שקרן כי גם לזה אני יכול להביא הוכחות

למעלה