זה ענק

זה ענק ../images/Emo2.gif

חלק א - פרטים: שם: גיל: עיר: מזל: חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: טעמי גלידה מועדפים: פרי מועדף: ירק מועדף: ממתק מועדף: עונה מועדפת: חטיף מועדף: מגאזין מודעף: להקות מועדפות: זמר/ת מודף/ת: שחקנים מועדפים: שחקניות מועדפות: סדרות מודפות: סרטים מועדפים: איפור מועדף: ספר מועדף: סוג מוזיקה מועדף: שפה מועדפת: חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? בשר או חלב? חורף או קיץ? שחור או לבן? כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? קומדיה או אימה? ספר או סרט? דיבוב או כתוביות? כלב או חתול? סרט ישראלי או לא ישראלי? טראנס או פופ? חלק או מטולטל? ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מכונית או רגל? בלונגיני או שתני? בובספוג או מיקימאוס? ישראל או ניו יורק? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מהו שמכם? והגיל? יש לכם בן/בת זוג? אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? בגדו בך פעם? כאב? עבר? סבלת פעם מלב שבור? עבר? אתם בקטע של יזיזים? אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [זה מהפורום של שמוליק
] בכללי... 1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- משפחה אמא או אבא? יש אחים? אם כן,כמה? יש אחיות? אם כן,כמה? איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? ההורים גרושים? האחים\אחיות מעצבנים? בני כמה הם? זוגיות יש חבר/ה? מאוהבים? את מי אתם הכי שונאים? לפעמים נמאס מהמין השני? הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? אתרים בניתם אתר? אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? והכי שונאים? תמליצו לי על אתר: מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? חברים שלכם בנו אתר? אם כן,האתר שלהם יפה? בית ספר אוהבים בית ספר? איך נראה התיק בית ספר שלכם? מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? ושונאים? יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך?

מהה?? אמרת שהשאלון אדיוט??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עע

חלק א - פרטים: שם: ויני גיל: 15.10 עיר: ת"א מזל: בתולה
חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: איציק הצבע הוא צובע יפה טעמי גלידה מועדפים: פירות ים פרי מועדף: יעקב ירק מועדף: קבב ממתק מועדף: טחינה עונה מועדפת: חורף חטיף מועדף: להחטיף ללולי מגאזין מודעף: עולמו של דיסני להקות מועדפות: הגבעתרון זמר/ת מודף/ת: מיקי קם שחקנים מועדפים: פיפי שחקניות מועדפות: ללי מאלי נגד העולם סדרות מודפות: חשבונית סרטים מועדפים: קריסטל סטייל איפור מועדף: די ספר מועדף: סוג מוזיקה מועדף: שפה מועדפת: חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? בשר או חלב? חורף או קיץ? שחור או לבן? כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? קומדיה או אימה? ספר או סרט? דיבוב או כתוביות? כלב או חתול? סרט ישראלי או לא ישראלי? טראנס או פופ? חלק או מטולטל? ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מכונית או רגל? בלונגיני או שתני? בובספוג או מיקימאוס? ישראל או ניו יורק? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מהו שמכם? והגיל? יש לכם בן/בת זוג? אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? בגדו בך פעם? כאב? עבר? סבלת פעם מלב שבור? עבר? אתם בקטע של יזיזים? אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [זה מהפורום של שמוליק] בכללי... 1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- משפחה אמא או אבא? יש אחים? אם כן,כמה? יש אחיות? אם כן,כמה? איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? ההורים גרושים? האחים\אחיות מעצבנים? בני כמה הם? זוגיות יש חבר/ה? מאוהבים? את מי אתם הכי שונאים? לפעמים נמאס מהמין השני? הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? אתרים בניתם אתר? אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? והכי שונאים? תמליצו לי על אתר: מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? חברים שלכם בנו אתר? אם כן,האתר שלהם יפה? בית ספר אוהבים בית ספר? איך נראה התיק בית ספר שלכם? מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? ושונאים? יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך?

coolit

New member
וואו, ארוך..!!!

חלק א - פרטים: שם: בריצ גיל: 15 עוד מעט עיר: פתח תקווה מזל: בתולה-מאזניים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדפים: אדום וכחול טעמי גלידה מועדפים: וניל צ'יפ פרי מועדף: לא אוהבת פירות כלכך.. מישמיש ירק מועדף: תפוח אדמה, אלא מהה ממתק מועדף: בזוקה- 24/7, וסוכריית קולה עונה מועדפת: סתיו
חטיף מועדף: ביסלי ברביקיו מגאזין מועדף: אממ אין.. להקות מועדפות: אוי יש הרבהה.. אממ.. כרגע עולה לי לראש- היהודים זמר/ת מודף/ת: לא אוהבת זמרות חח! אני חושבת שאולי מישל בראנץ'
שחקנים מועדפים: ג'וני דפ
וברוס ויליס שחקניות מועדפות: אני יודעעעתת.. ליב טיילר.. סדרות מועדפות: אהבה מעבר לפינה
דאבל דייט! סרטים מועדפים: ארמגדוןןןןןןןןן.
איפור מועדף: הו? סומק ספר מועדף: מישהו לרוץ איתו
סוג מוזיקה מועדף: רוק שפה מועדפת: עברית
חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? אממ קצת! מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? מצחיקים הם.. מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? היי היי על זה כבר אין לי דעה.. מי זה התאומים האלה? מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדברים על זה!!!!}? גם על זה רק שמעתי משו קטן.. אנלא מתעניינת בצהובונים של הוליווד חח חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? אממ.. מצוירת אם זה המומינים חיחיחי
בשר או חלב? לא זה ולא זה חח.. חלב..
חורף או קיץ? אני כבר לא בטוחה! סתיו.. שחור או לבן? שחור ברוררררררררר איכס לבן זה הצבע הכי דוחה שיש חח כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר" במספרים מה תבחר 1 או 10? 10 חח.. אחלה שאלה
קומדיה או אימה? אימה ברור ספר או סרט? ספר
דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? חתול.. למרות שלאחרונה.. התחלתי לחבב כלבים
סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי
טראנס או פופ? פופ חלק או מתולתל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) קצר קצר קצר!!!!!! מכונית או ברגל? מכונית אני חושבת חח בלונדיני או שטני? שטני בובספוג או מיקימאוס? הלו עד כאן ישראל או ניו יורק? ישראל
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מהו שמכם? בריצ והגיל? 15 יש לכם בן/בת זוג? לא אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבת אותו ולא רוצה להיות איתו. לא רוצה חבר. מספיק לי שהוא מתוק בתור ידיד
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? באמת חח.. למרות שלדעתי.. אין אהבה אמיתית אם זה שאתה אוהב לא אוהב אותך בחזרה. זה לא נקרא אהבה אמיתית. איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? מממממממ |שוקולד|
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? לא בגדו בך פעם? כע כאב? אהא עבר? כע.. סבלת פעם מלב שבור? כע.. עבר? לא בטוח.. אתם בקטע של יזיזים? כן..
אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? לא מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? כל חברות מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? לא היתה למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? סביר לניח.. מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? ממ לא
קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? כע אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? חצי חצי.. פשוט הכחשתי בשבילה, לא רציתי שיהיו לה רגשות אשמה מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? כע.. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [זה מהפורום של שמוליק] בכללי... 1.שיר אהוב? כרגע: קרן אור- אביב 2.סרט אהוב? ארמגדון 3.משקה אהוב? מים 4.מאכל אהוב? תפוחי אדמה מכל מיני סוגים. ופתיתים! בלי כלום כמובן 5.תוכנית אהובה? מומינים 6.מקצוע אהוב? אין.. אנגלית אולי 7.חיה אהובה? חתול 8.ערוץ אהוב? 2 [אין לי כבלים] 9.ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו 10.יום אהוב? שבת כמובן
11.מקצוע אהוב? לא שאלתם את זה כבר? 12.מקצוע שנוא? הרבה.. מתמט'? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? כע 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אני אוכלת פה את הצמיד כל הזמן אם זה נחשב.. אכלתי אוכל ממש? אממ.. מהצהריים?.. 2.קנית משהו? שלשום הלכתי אליה וקניתי לה בדרך קליק 3.שתית? לא מאוד מזמן.. קולה אצלו 4.בכית? אצלו 5.צחקת? באייסי עכשיו.. 6.הסתפרת? איזה שבוע לפני החופש או משו 7.התקלחת? 6 שעות? 8.חיבקת/נישקת מישהו? נתתי לה חצי חיבוק עכשיו חח 9.טסת? אף פעם 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? כמה דקות, לוֹ
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? התחלנו לראות אצלו הסוחר מונציה. התייאשנו מהר והפסקנו. 2.השיר האחרון? נראה לי קרן אור.. בעצם אחר כך הוא שם עוד שירים.. אממ.. סטארז של סימלי רד 3.הספר האחרון? הבושם- פטריק זיסקינד. לא ברווווווווווור מה הוא רוצה להביע 4.הדיסק האחרון? שמעתי במחשב שלו את מוקי 5.התוכנית האחרונה? פריינדס 6.המבחן האחרון? חח מתמט', מסכם, ב-19 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הוא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? הוא 9.שעיצבן אותך? היא 10.שגרם לך לחייך? הואאא אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? כע 2.איזה מותגים אתה קונה? רנואר פוקס TNT 3.אתה בכלל אוהב מותגים? כנראה? 4.בילבונג אתה אוהב? לא מכירה כלכך..
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חח מה? שאלה מסובכת. עקרונית רוב הבגדים שאני מכירה הם ממותגים. מותגים זה הכל, מה יש לא ממותגים?
מה, מהשוק? 6.מותגים זה מאגניב? לא, זה רגיל
7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר. כאילו, קאסטרו. אבל בקאסטרו הכל יקר מדי או שאנלא מוצאת
8.בילבונג או קרוקר? שונאת את קרוקר, אז בילאבונג חח 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לאדעת.. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מה.. בגד אחד או כמה? פעם קניתי ביום אחד 8 חולצות בTNT ובסך הכל זה לא היה הרבה בכלל. פחות מ300 אולי. ברנואר קניתי שמלה שעלתה 300 וקצת [לחתונה של אחותי
]

coolit

New member
המשך../images/Emo26.gif

אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? אני לא יודעת מה כרגע כי הוא סגור.. אבל משהו מדוכא-צומי בטח חח 2.באייסיקיו? the ONE & LONELY [נכון גאוני?] 3.מצב נוכחי? אונליין 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כע אבל כרגע היא לא עובדת, לא יודעת למה 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? איתו 7 .פורום אהוב? בנוט 8.פורום שנוא? 666 9.הפורום שלי? בנוט 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? ישרא, 68824 12.קומונה אהובה? לא בקומונות 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? לא 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? שומדבר.. זה או זה.... 1.שוקו או קפה? אפאחד מהם. יאק. 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה
5.מחשב או טלוויזיה? מחשב כאילו דה 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר, אבל לא מוקדם לביצפר
8.לילה או יום? לילה.. אני חיית לילה רצינית 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? אהבה מעבר לפינה 13.מחשב רגיל או נייד? רגיללללללללל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? לא למדתי אזרחות עדיין, אבל מתמט' סאקס. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- משפחה אמא או אבא? אמאק יש אחים? כע אם כן,כמה? אנחנו 6 יש אחיות? נו. אם כן,כמה? 3 בנים 3 בנות חח איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אפאחד מהם
לאמא יש כולה אח אחד עם שלושה ילדים בנים חנונים מעצבנים, ולאבא אח חרדי גרוש ומעצבן ואחות חילונית נחמדה ממש. את סבא וסבתא אני אוהבת מאוד מצד אמא, ולאבא אין אבא ואמא שלו מעצבנת בטירוף. תחשבו לבד חח ההורים גרושים? חס וחלילה האחים\אחיות מעצבנים? לא בני כמה הם? 27, 26, 24, 21, אני-15, 13 זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? כע את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת בני אדם! חוץ מערבים לפעמים נמאס מהמין השני? לא.. חח הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לאאאאאאאאא
אתרים בניתם אתר? לא אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? ישרא כנראה
והכי שונאים? לאדעת תמליצו לי על אתר: www.tekzoned.com מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? לאדעת.. חברים שלכם בנו אתר? אחי.. אם כן,האתר שלהם יפה? כע.. בית ספר אוהבים בית ספר? מאוד איך נראה התיק בית ספר שלכם? יומן, קלמר, המון שטויות בתאים הקטנים כמו מטען, מברשת שיער, קופסה קטנה עם קרם לשיער, מסטיקים, טמפונים, וכו' וכו'. ואם שאלתם איך הוא נראה אז אדום שחור של ג'אנספורט, מהמם חח. מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אנגלית? ושונאים? מתמט'? יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? מתעבת עפרונות יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? ההורים מעירים ולא מצליחים. לפעמים חברים מתקשרים להעיר. היי, זה לא היה עד כדי כך ארוך...!
לילה טוב

Prophet

New member
וואי סיימתי

חלק א - פרטים: שם: ארי גיל: 15 עיר: רעננה מזל: סרטן ועוד 4 ימים יום הולדת להלה חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: טעמי גלידה מועדפים: בא לי גלידה עכשיו פרי מועדף: סברס ירק מועדף: סברס זה פרי או ירק? ממתק מועדף: עונה מועדפת: קיץ חטיף מועדף: כיפלי כדורים מגאזין מודעף: להקות מועדפות: גרין דיי רוק ישראלי... מוניקה סקס שייגעץ יוני בלוך זמר/ת מודף/ת: הסולן של גרין דיי שחקנים מועדפים: שחקניות מועדפות: לואיסנה לופליטו אגם רודברג וגם בר רפאלי היא הולכת לשחק בסדרה עם הדיילות סדרות מודפות: נארוטו ובעיקר קומדיות סרטים מועדפים: איפור מועדף: ספר מועדף: סוג מוזיקה מועדף: רוק רוק רוק שפה מועדפת: עברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? לא מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? שהיא נראית טוב ושמי שאומר שיש לה מצח גדול הוא קנאי מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? מי מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? שזה מעניין לי את הזין חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? תלוי בשר או חלב? עכשיו לילה אז זה לא נחשב אבל בדר"כ הייתי אומר בשר חורף או קיץ? קיץ שחור או לבן? לבן כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 1 קומדיה או אימה? קומדיה לפחד זה לא כיף... ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? תלוי טראנס או פופ? אני לא יודע מה זה פופ אז טראנס חלק או מטולטל? חלק ברוב המקרים ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) קצר לבן ארוך לבת מכונית או רגל? מכונית בלונגיני או שתני? מה בובספוג או מיקימאוס? בוב ישראל או ניו יורק? ישראל -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מהו שמכם? אריאל והגיל? 15 יש לכם בן/בת זוג? לא אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? למה לא :| אבל לא אין מישהי אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? בערך בגדו בך פעם? לא כאב? עבר? סבלת פעם מלב שבור? כן |: עבר? כן אתם בקטע של יזיזים? לא אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? לא :< מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? מה Oo מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כי מי זאת המכוערת הזאת בכלל כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 0 אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אם הוא נחמד אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? לא יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? כן מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? לא אם לא,תתחילו!!! טוב אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? לא קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? כן אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? כן מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? לא -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [זה מהפורום של שמוליק] בכללי... 1.שיר אהוב? אני אוהב את כל השירים 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? תות בננה 4.מאכל אהוב? סברס 5.תוכנית אהובה? נארוטו 6.מקצוע אהוב? לא 7.חיה אהובה? סנאי 8.ערוץ אהוב? הוט 3 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? שאלתם כבר 12.מקצוע שנוא? כן 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? בצהריים אני רעבבבב 2.קנית משהו? 3.שתית? מקודם 4.בכית? 5.צחקת? היום כשהיה אקזיט עם שלישיית פרוזאק לפני איזה שעתיים שלוש 6.הסתפרת? חודש בערך עשיתי גלח 7.התקלחת? היום בבוקר 8.חיבקת/נישקת מישהו? קהקהקה 9.טסת? שנתיים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לא זוכר הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? לא זוכר 2.השיר האחרון? אחד השירים שבפלייסליסט שלי לא זוכר 3.הספר האחרון? לא זוכר אבל התחלתי לקרוא את הארי פוטר 4.הדיסק האחרון? אני לא קונה דיסקים 5.התוכנית האחרונה? ערב טוב עם אסף הראל [?] 6.המבחן האחרון? מה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אישה ואמרתי לה "היא לא נמצאת טוב ביי" 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? קאמוי אבל אתם לא מכירים 9.שעיצבן אותך? מי שנתן לי אקיק מהחדר #anime 10.שגרם לך לחייך? אחת מ- fashion tv אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא 2.איזה מותגים אתה קונה? לא 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא 4.בילבונג אתה אוהב? נחמד אבל יקר 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? כן אבל יקר 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? מי 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? קאסטרו ורנואר כי זה נשמע למבוגרים 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? קפוצ'ון היינס מאעפן 130 שקל בערך [הייתי תמים] אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? Prophet 2.באס''ק? Prophet 3.מצב נוכחי? מחובר במסנג'ר 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? דדדדדד 7 .פורום אהוב?לא יודע 8.פורום שנוא? כן 9.הפורום שלי? לא 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? לא 12.קומונה אהובה? לא 13.שנואה? לא 14.החברים שלי בפורום הזה? לא 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? כן זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?שמש כי אז אין לילה מפחיד 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? שניהם ביחד 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? יום לילה זה מפחיד 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחול 11.ים או ברכה? בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בעמ 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון אני טוב בזה 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- משפחה אמא או אבא? אף אחד אבל אמא יש אחים? כן אם כן,כמה? 3 יש אחיות? כן אם כן,כמה? 1 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אבא ההורים גרושים? כן האחים\אחיות מעצבנים? לפעמים אח אחד בני כמה הם? 27 :||| זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? לא את מי אתם הכי שונאים? את אמא שלך לפעמים נמאס מהמין השני? לא הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? בחיים לא אתרים בניתם אתר? פעם אם כן,מה הכתובת? לא איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? אמא שלך והכי שונאים?אבא שלך תמליצו לי על אתר: www.ima-sheleha.com מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? www.asdf.com חברים שלכם בנו אתר? אם כן,האתר שלהם יפה? לא אבל יש להם זין גדול בית ספר אוהבים בית ספר? לא איך נראה התיק בית ספר שלכם? כמו כל תיק של ג'אנספורט רק יותר נחמד מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אממ ספורט נחשב? :| ושונאים? די נו יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? יש לי זין יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? אמא מעירה

dors

New member
../images/Emo23.gif

חלק א - פרטים: שם: דור גיל: 17 עיר: חולון מזל: טלה חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור. כחול טעמי גלידה מועדפים: שוקולד. מסטיק פרי מועדף: תפוח אולי ירק מועדף: לאיודע ממתק מועדף: שוקולד[?] עונה מועדפת: חורף חטיף מועדף: במבה מגאזין מודעף: מה להקות מועדפות: לאיודע זמר/ת מודף/ת: עמיר בניון שחקנים מועדפים: כלמיני שחקניות מועדפות: לאיודע סדרות מודפות: הרקיע השביעי [סתםלא] סרטים מועדפים: המתווך איפור מועדף: מה ספר מועדף: אין סוג מוזיקה מועדף: מזרחית שפה מועדפת: עברית? חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? לא מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? כיף לה מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? גם לה כיף מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? לה הכי כיף חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמות בשר או חלב? בשר חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 5.5 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? חתול סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? תלוי חלק או מטולטל? תלוי ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) ארוך מכונית או רגל? תלוי בלונגיני או שתני? גם תלוי בובספוג או מיקימאוס? מה ישראל או ניו יורק? ישראל -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מהו שמכם? דור והגיל? 17 יש לכם בן/בת זוג? כן אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? (A) [טוב לא
] הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? לא בגדו בך פעם? לא נראה לי כאב? מה עבר? מה סבלת פעם מלב שבור? אני בספק עבר? בטח אתם בקטע של יזיזים? לא אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? ככה יצא! התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? בטח מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? מה מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? יומיים למה נפרדתם{אם נפרדתם}? היא עזבה אותי לטובת זקן עשיר באנגליה כמה בני זוג היו לכם? לא הרבה כמה מתוכם היו רציניים? גם לא הרבה אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? רק אם היא עשירה אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? לאיודע אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? לא יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? לא מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? מה אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? לא קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? לא אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? בטח מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? לא -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [זה מהפורום של שמוליק] בכללי... 1.שיר אהוב? לאיודע 2.סרט אהוב? המתווך 3.משקה אהוב? קולה 4.מאכל אהוב? כל מה שלא זז 5.תוכנית אהובה? לאיודע 6.מקצוע אהוב? אין 7.חיה אהובה? חתול 8.ערוץ אהוב? לאיודע 9.ספר אהוב? אין 10.יום אהוב? שבת 11.מקצוע אהוב? אין 12.מקצוע שנוא? הכל 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"ב 14.מאוהב/ת? מאוד 15.יש חבר/ה? כן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? הבוקר 4.בכית? אתמול 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? לפני שבוע+ 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול]: 9.טסת? לפני איזה שנה אולי 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? בלק הוק דאון 2.השיר האחרון? לאוזכר 3.הספר האחרון? כנל 4.הדיסק האחרון? כנל 5.התוכנית האחרונה? מה שהילה ראתה :$ 6.המבחן האחרון? אנגלית 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? הילה 9.שעיצבן אותך? לאיודע 10.שגרם לך לחייך? הילה אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אולי 2.איזה מותגים אתה קונה? מה שיוצא 3.אתה בכלל אוהב מותגים? ברור 4.בילבונג אתה אוהב? מה 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא נראה לי 6.מותגים זה מאגניב? בטח 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר
8.בילבונג או קרוקר? מה 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לאיודע 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא הרבה אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? Dor 2.באס''ק? dors ? 3.מצב נוכחי? אופליין 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? הילה 7 .פורום אהוב? לאיודע 8.פורום שנוא? לאיודע 9.הפורום שלי? מה 10.מנהל פורום? כן 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? מה 14.החברים שלי בפורום הזה? מה 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לא הייתי רוצה פורום ל זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? שניהם 11.ים או ברכה? לאיודע 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? לישון 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- משפחה אמא או אבא? אמא יש אחים? כן אם כן,כמה? 1 יש אחיות? כן אם כן,כמה? 2 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אמא ההורים גרושים? לא האחים\אחיות מעצבנים? לפעמים בני כמה הם? מה זוגיות יש חבר/ה? כן מאוהבים? מאוד את מי אתם הכי שונאים? לאיודע לפעמים נמאס מהמין השני? לא חושב הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא אתרים בניתם אתר? כן.. אני מתפרנס מזה
אם כן,מה הכתובת? יש הרבה איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? אני לא והכי שונאים? כנל תמליצו לי על אתר: מה מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? לאיודע חברים שלכם בנו אתר? יש מצב אם כן,האתר שלהם יפה? לאיודע בית ספר אוהבים בית ספר? לא איך נראה התיק בית ספר שלכם? ריק מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אין ושונאים? הכל יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? אין לי עיפרון יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? שעון מעורר

למעלה