מואה. ../images/Emo105.gif
חלק א - פרטים: שם: נועם. גיל: 14 וחצי. עיר: קרית חיים. מזל: קשת.
דברים מועדפים צבעים מועדים: כחול וכתום. טעמי גלידה מועדפים: שוקולד כזה, תות... לוידעת. פרי מועדף: רובם. ירק מועדף: עגבניה. ממתק מועדף: שוקולד. עונה מועדפת: אביב. חטיף מועדף: אפרופו. מגאזין מודעף: מעריב לנוער? להקות מועדפות: הרבה. זמר/ת מודף/ת: מוקי ואביתר בנאי ואלאניס מוריסט. שחקנים מועדפים: ג'ים קארי. שחקניות מועדפות: ג'וליה רוברטס. סדרות מודפות: יש את זה למטה. סרטים מועדפים: יש את זה למטה. איפור מועדף: none. ספר מועדף: המון... סוג מוזיקה מועדף: לא רוצה. שפה מועדפת: עברית.
שאלות מפגרות האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כן. מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? לא אכפת לי. מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? באסה. P: מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!}? לא אכפת לי.
זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? גם וגם. בשר או חלב? לוידעת. חורף או קיץ? חורף. שחור או לבן? שניהם. כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 1. קומדיה או אימה? קומדיה. אבל טובה. ספר או סרט? ספר. דיבוב או כתוביות? כתוביות! כלב או חתול? כלב. סרט ישראלי או לא ישראלי? גם וגם. טראנס או פופ? אף אחד מהם? חלק או מטולטל? חלק. ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) תלוי. מכונית או רגל? גם וגם. בלונגיני או שתני? תלוי. בובספוג או מיקימאוס? בוב ספוג. ישראל או ניו יורק? ישראל. מהו שמכם? נועם. והגיל? 14 וחצי. יש לכם בן/בת זוג? לא. אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אממ הייתי רוצה(?), ולא. אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? אין ממש.. איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? O_ הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? לא. בגדו בך פעם? לא. כאב? עבר? סבלת פעם מלב שבור? כן. עבר? כן. אתם בקטע של יזיזים? לא נראה לי. אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? לא ממש... מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? שתקו כבר. מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים? למה נפרדתם{אם נפרדתם}? זה פשוט נפסק. כמה בני זוג היו לכם? שלא ביסודי - 1 בערך. כמה מתוכם היו רציניים? אפחד. אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? מה זה השטויות האלה. אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? לא. יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? אני מפסיקה לענות על זה עכשיו.
בכללי... 1.שיר אהוב? משתנה כל הזמן... כרגע: אביב גפן - שתיקה. 2.סרט אהוב? הרבה. 3.משקה אהוב? שוקו משקית או אייס קפה. 4.מאכל אהוב? שוקולד. 5.תוכנית אהובה? טלנובלה בע"מ, אלי מקביל, חברים, נני. 6.מקצוע אהוב? יש את זה למטה. 7.חיה אהובה? עמית. 8.ערוץ אהוב? 3. 9.ספר אהוב? יש הרבה. 10.יום אהוב? כרגע כולם. 11.מקצוע אהוב? נו מה נדפקתם? 12.מקצוע שנוא? גם את זה יש למטה! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י'. 14.מאוהב/ת? לא. 15.יש חבר/ה? יש את זה למטה!!!
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אצל אבא. 2.קנית משהו? אתמול, בורקסים עם אמיתי. 3.שתית? קודם. 4.בכית? יום שלישי. 5.צחקת? קודם. 6.הסתפרת? לפני שנה וחצי. 7.התקלחת? לפני חצי שעה. 8.חיבקת/נישקת מישהו? קודם. 9.טסת? בפברואר [אוקראינה
]. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבת אותך? אתמול.
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? פפפ. 2.השיר האחרון? Bush - Letting the cables sleep. 3.הספר האחרון? "הפסטו של השכן ירוק יותר". 4.הדיסק האחרון? ששמעתי - עוקף מלמעלה. 5.התוכנית האחרונה? טלנובלה בע"מ. 6.המבחן האחרון? לשון. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אלעד. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? אלעד וטל. 9.שעיצבן אותך? שיר. 10.שגרם לך לחייך? מיכה ועמית.
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לרוב לא. 2.איזה מותגים אתה קונה? לא. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא ממש. 4.בילבונג אתה אוהב? יש להם דברים יפים, האמת. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? טחח. 6.מותגים זה מאגניב? לא. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר(?) 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אממ רובם. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא יודעת, אני פאקינג קונה בשוק.
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? שונאת אותו. 2.באס''ק? Definitely Maybe. 3.מצב נוכחי? אוואי. 4.יש לך סקייפ? כן. 5.מצלצת אינטרנט יש? הרוסה. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? נעמה, אלעדי, ענבר... 7 .פורום אהוב? עבוע"ב. 8.פורום שנוא? סקס לנוער. 9.הפורום שלי? הא? 10.מנהל פורום? אוהד. 11.הבלוג שלי? אין. 12.קומונה אהובה? אין. 13.שנואה? אין. 14.החברים שלי בפורום הזה? אין. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? כלום. P:
זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו. או אייס קפה. לא יודעת, נו. 2.שמש או ירח? שמש. 3.חם או קר? אפחד מהם. 4.חולצה או גופיה? גופיה. 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 6.טלפון או פלאפון? פלאפון. 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר. 8.לילה או יום? יום. 9.חושך או אור? חושך, לפעמים. 10.טיול בארץ או בחו"ל? גם וגם. 11.ים או ברכה? שניהם. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ!
13.מחשב רגיל או נייד? רגיל!. 14.פיסיקה או לשון? לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות.
משפחה אמא או אבא? אמא. יש אחים? כן. אם כן,כמה? אחד אמיתי ואחד לא. יש אחיות? כן. אם כן,כמה? אחת, חורגת. איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אמא. ההורים גרושים? כן. האחים\אחיות מעצבנים? רק לירן. בני כמה הם? 18, 18, 20.
זוגיות יש חבר/ה? לא. מאוהבים? לא. את מי אתם הכי שונאים? הא? לפעמים נמאס מהמין השני? חח כן. הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא.
אתרים בניתם אתר? לא ממש. אם כן,מה הכתובת? P: איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? לא משהו מסויים.. והכי שונאים? הממ, היה משהו. תמליצו לי על אתר: לא רוצה. מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? עזבו אותי באמאשלכם. חברים שלכם בנו אתר? כן. אם כן,האתר שלהם יפה? לא.
בית ספר אוהבים בית ספר? לא שונאת. איך נראה התיק בית ספר שלכם? קרוע ורטוב מרוק של חזירי בר.
מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אנגלית ותנ"ך. ושונאים? מתמטיקה. יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? חודים. יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? שעון מעורר + אמא.