אתם זוכים לדבר אישית ולא סתם... הם הילדה הכי שולטת בעולם... יאפ אתם צודקים אני אכן מתכוונת לגברת מתן קיציס פרידמן בע"מ... תראו את עצמכם כאנשים מבורכים... ולטיפשים בינכם שלא יודעים ת'שם משתמש שלה כאן... (עיטוש אידיוטים עיטוש) זה kfm ולא... זה לא עם שם תחנת רדיו... סו גוד ביי לכם...
כן, זה אותה בעיה שלי.... וואי אני שומעת עכשיו קובץ חדש של אי טי - השאלון.....יו זה קורע אני מתפחלצת פה מצחוק.... קיציס שואל את אי טי: למה יש לך פנס על האצבע? אז אי טי אומר: רוק. הופעות רוק. אז קיציס אומר: מה, רציני? אתה בא כזה בשירים שקטים: "כשאלוהים ברא את החושך...הוא ברא לנו ירח"...(אביב גפן...) ואז פרידמן אומר: תגיד, יש סבירות להאמין שכשנולדת הרופא זרק אותך פעמיים באויר ותפס רק פעם אחת??
כאלה בבית? גם לך אין ביצפר היום?? (במקרה ששאלת את עצמך למי עוד אני מתכוונת כשאני אומרת "גם", אז הכוונה היא אלי, יש לי חופש בגלל צעדת ירושלים של אתמול...)
גם אני אוהבת אותכם.....אבל אל תתיחסו....אני אסביר...... המורה למחשבים לא באה היום אז היה שיעור חופשי ואני כמובן נכנסתי לפורום...ואז חברות שלי עבדו עלי ממחשב אחר....(( גומי לעיסה- זה הם.....לכו תבינו את החוש הומ ור שלהם....((