זה סימן שאתה יוצא

זה סימן שאתה יוצא

מדי פעם עולה בפורום השאלה, מהו השלב שבו מפסיק היוצא בשאלה להיות יוצא ומתחיל להיות חילוני. במטרה לענות על השאלה הזו ניסחתי עשרה כללים יסודיים שיכולים ללמד אדם על כך שהוא יוצא. נ.ב. הכללים פונים לגברים ונשים כאחד ומנוסחים בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.
אם... 1. אתה עוד מחפש מודעות אירוסין בעמוד הראשון של ידיעות.
2. אתה שואל את החברים שלך איפה הם "אוחזים" בחומר הלימודים, ולא מבין למה הם צוחקים.
3. אתה אומר "לגמור" במקום "לסיים", ואז מסמיק כי אתה מבין את המשמעות.
4. כשיוצא לך לעמוד בבית כנסת ולשחק אותה מתפלל "שמונה עשרה", אתה מוצא את עצמך מתנדנד.
5. כשאתה מסדר את הידיות של המשקפיים אתה עדיין מעביר את הידיים מאחורי האוזניים בשביל לסדר את הפיאות.
6. אתה עדיין עם משקפיים ועוד לא עשית עדשות.
7. אתה תופס את עצמך מנשק את "צופן דה וינצ'י" אחרי שאתה סוגר אותו.
8. אתה עדיין מסתכל על מודעות אבל ברחוב.
9. כשאומרים לך שבת בלילה אתה חושב שהכוונה לליל שבת, אבל לחמישי בלילה אתה עוד קורא "ליל שישי".
10. כשאתה מסיים לחרבן בשבת אתה מחפש את הנייר טואלט החתוך. (נשבע לכם, לא הצלחתי למצוא אייקון קשור). זה סימן שאתה יוצא...

Sonic hedgehog

New member
2 עדיין קורה לי

ו-3 אני אומרת במכוון סתם מכיוון שאני מתנגדת לתוכן שקושרים ללגמור ובקשר ל-9 אני בכלל מבולבלת אני לפעמים עדיין קוראת ליל שישי ליל שבת (רק כשאני דוברת עברית) אבל הבעיה הגדולה יותר שלי הא שאני לפעמים קוראת לשני יום ראשון (בהקשר של עבודה) בגלל שעדיין לא התרגלתי לזה שהשבוע מתחיל בשני. נ.ב כפי שניתן לראות אני משועממת.

זה סימן שאתה כבר לא...

בהמשך למערכת החוקים שנקבעה בהודעתי הקודמת, אני מתכבד להציג את עשרת הסימנים לכך שאתה כבר לא יוצא. נ.ב. האמת היא שהכללים פונים לגברים בשנות העשרים לחייהם שהיו בעברם חרדים, ליטאים, מודרנים וגרו במרכז. אם... 1. אתה כבר לא זוכר באיזה צד של העמוד בגמרא נמצא רש"י ובאיזה תוספות.
2. החגורה שלך קרובה יותר לתחת שלך מלפופיק שלך.
3. אתה מגיע לבית כנסת מגולח באמצע שלשת השבועות, ולא מבין למה כולם מסתכלים עליך.
4. אתה מפסיק להחביא את הסרטי פורנו מהמשפחה, ומתחיל להחביא אותם מהחברה.
5. אתה מבין מה זה נפל"ט ונגמ"ש, אבל כבר לא זוכר מה זה אדמו"ר ובנש"ק.
6. כשאתה מחליט להניח תפילין אתה כבר לא זוכר מה בא קודם, של יד או של ראש.
7. אתה מבין שבשביל לראות סרט אתה צריך DVD מהספרייה וטלוויזיה, ולא CD צרוב מהחבר ומחשב עם מסך 15 אינץ'.
8. אתה מגיע לחתונה בירושליים ומופתע מזה שאין שם תזמורת מלאה.
9. אתה קובע פגישה עם חבר דתי במסעדה, ושוכח לבדוק שיש לה הכשר.
10. "גאולה" זה בשבילך רחוב ליד "יפו", במקום ש"יפו" יהיה רחוב ליד "גאולה" (נשבע לכם, גם לזה אין שום אייקון קשור). זה סימן שכבר יצאת מהיציאה.

rigoletto111

New member
או כשאצלי שבת...

התקשרתי מסין בליל שבת, כשבישראל עוד היה יום שישי... לפי הקולות ששמעתי מעבר לשפופרת אחותי המתמטיקאית חישבה את הקץ והתחילה לעשות קולות של מעוצבנת...

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

האמת שהיו מקרים שלא התקשרתי לבת דודה שלי כי שכחתי איזה יום היום
ונעזוב לרגע את העובדה שרק בסוף חנוכה הבנתי ש.... חנוכה היום!
(וכנ"ל שאר החגים...)

כולם מוזמנים

תודה על המחמאות, אבל אין שום סיבה שלא תוסיפו חוקים מצחיקים שלכם, אז יאללה יאללה לשרשר.

uri80

New member
מוזר. לפי אלה, לא רק שאני כבר לא יוצא, גם

מעולם לא הייתי יוצא.

למעלה