זה סופי???

עלמנומת

New member
זה סופי???

קודם כל תודה לנציגים שלחמו גם בשבילנו בתקופה האחרונה, ויש לי רק שאלה: הבנתי שלא קיבלנו את האפשרות לציון הגבוה מבין ה2 מבחנים למה?? זו הקלה שהתקבלה גם בבאר שבע וגם בת"א ואולי גם בשאר האוניברסיטאות וזו אכן הקלה משמעותית שכדאי ואפשר להלחם עליה הסיבה היא בירוקרטית?? אין מספיק כיתות אם כולם יבחנו?? מה זה השטויות האלה?? האם אפשר לקבל הסבר לזה??

ח ו מ י 1

New member
אנחנו קיבלנו אי הכנסה לממוצע של ציון נבחר

וידידה שלי בטכניון אמרה לי שהם לא קיבלו כלום

gilat85

New member
ציון שנבחר רק אם נבחנת בו בתקופה שמקבילה

ללימודים אם אני לא טועה, וזה לא ממש עוזר. הטכניון כן קיבלו הקלות וזה בוודאות, אני ראיתי את המייל.

marinaghost

New member
הם קיבלו 2

וגם זה רק על מקצועות בחירה.. אז אצלנו זה היה יוצא רק על יהדות או משהו

עלמנומת

New member
אוקי אבל למה??

אני באמת לא מבינה למה אין לנו את זה במסגרת ההקלות?? זה דבר שבהחלט ניתן ליישום! בכלל דיברו איתם על זה?

gilat85

New member
אני כל כך מסכימה איתך!

זה הדבר שהכי הוגן והגיוני ליישם, לא מבקשים עובר ולא מבקשים טובות. רק שיקחו את הציון הגבוה מבין שני מבחנים, במיוחד אחרי שדחסו לנו את המבחנים לפרק זמן נטול הגיון לחלוטין.

עלמנומת , למה ההקלה הזו חשובה לך ?

הרי שניגשים למועד ב' זה בשביל לשפר ציון או לעבור . ההקלה של הציון הגבוה בין 2 המועדים לא משמעותית , הרי אם את רוצה לשפר מועד , את תעשי הכל שהציון של מועד ב' יהיה גבוה מציון המועד הראשון . במקרה שאת את רוצה לעשות מועד ב' בשביל לעבור בחינה , ההקלה לא רלוונטית .

gilat85

New member
אני אקבל את זה כמחמאה...

אני מכירה רונן אחד במחלקה. זה אתה? או שיש לנו כמה רונן ?

זה אני .... נפגשנו באגודה לפני כמה ימים......

וחוץ מיזה שאת איתי בקורס של תרבות רפואת הג'חנון עם הפרופ' המשוגע !

gilat85

New member
מה המצב רונן? ../images/Emo13.gif לא באתי היום לשיעור...

היה משהו מיוחד? תאמין לי אני בינתיים אוהבת אותו, הוא פרופסור כלבבי...

חחחח...את חושבת שהגעתי ?!

גם אני לא באתי , ולא בא לי לראות אותו מנסה לגרום ל-חסה לרחף ע"י מטוטלת שהוא בעצמו מזיז !!!!!!!!!!!!!!! או לשמוע שאיזו רופאה בעל סגולות ייחודיות יכולה לגרום לי לאושר והארה !!!!!!!!!!!!!

gilat85

New member
אני מבקשת...לא לפגוע בפרופסור...

זה היה שיעור פשוט אדיר. אני מרגישה שכל שיעור שאני הולכת זה מופע בידור...אין ספק שזה מעלה את רמת הבריאות שלי

vakninadi

New member
גם אני בקורס שלו!

הוא בדק נוכחות היום? היה משהו מיוחד?

gilat85

New member
ואני באתי לשאול אותך את אותה שאלה

אני רואה שכל נציגי כלכלה בקורס הבריזו היום...

gilat85

New member
חולקת עליך

ההטבה הזו היא שיקול מכריע בהחלטה שלך האם לגשת לבחינה שוב בגלל הסיכון הכרוך בויתור על הציון הראשון.

עלמנומת

New member
נכון אבל..

אני חושבת שזה צריך להיות חשוב לכולם אני מבחינתי זה חוסך את ההתלבטות אם לעשות מועד ב' לקורס שעברתי בו והוא לא קל במיוחד. אני יכולה להתכונן בידיעה שאין לי כאן שום סיכון. ההקלה הזאת תעזור לממוצע. וברור שלא תפגע בו. אני עושה מועד ב' (בתקווה שלא אצטרך כמובן) לא רק כדי לעבור אותו אלא גם כדי לשפר ציון. ולכן היא מאוד רלוונטית.

למעלה